Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rayen2 [Dedyk] [Hard/Medium] [Rework]

Gość

Rayen2.pl  

1 168 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze ?

• TAK
      602
    • Jeszcze nie wiem
      248
    • Tak z tydzień po starcie dla pewności
      77
    • Zagrał bym jak by to był Easy
      241
  2. 2. Czy podoba ci się serwer ?

• 1/5
      207
    • 2/5
      72
    • 3/5
      172
    • 4/5
      326
    • 5/5
      391

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Botów chyba nawet już nie ma po aktualizacji

Moje czekają na blaski. Właśnie kiedy blaski, nie wiesz może?

Tak btw. po ile teraz zmianki np. 100 szt?

Opublikowano

Zapraszam do gry stale 700/1000 graczy +. Planujemy niedługo większą konserwację z tego co słyszałem i po tej konserwacji zakupię większą reklamę. 

Opublikowano

Zapraszam do gry stale 700/1000 graczy +. Planujemy niedługo większą konserwację z tego co słyszałem i po tej konserwacji zakupię większą reklamę. 

Z tego co słyszałem, poprawki i konserwacje miały być dwa tygodnie temu.

Nie dość że kontakt z Administratorem lub Game Masterem w grze i na forum jest niemożliwy, to jeszcze robią konkursy co dodać lub zmienić na serwerze.

Ambro ma gdzieś ten cały serwer, codziennie siedzi i gra w CS'a, a technik Wojtek ? po prostu ma wszystko gdzieś, typowy polski leń.

Dużo ludzi odchodzi z serwera przez zerowe zaangażowanie Administracji, wystarczy wejść na forum i samemu się przekonać.

Ciągle tylko obiecują a efektów nie widać. 

Opublikowano

Z tego co słyszałem, poprawki i konserwacje miały być dwa tygodnie temu.

Nie dość że kontakt z Administratorem lub Game Masterem w grze i na forum jest niemożliwy, to jeszcze robią konkursy co dodać lub zmienić na serwerze.

Ambro ma gdzieś ten cały serwer, codziennie siedzi i gra w CS'a, a technik Wojtek ? po prostu ma wszystko gdzieś, typowy polski leń.

Dużo ludzi odchodzi z serwera przez zerowe zaangażowanie Administracji, wystarczy wejść na forum i samemu się przekonać.

Ciągle tylko obiecują a efektów nie widać. 

Odpowiadam Ci na gg do godziny. Jak raz nie odpowiadałem przez 50 minut bo mnie nie było to wyrzucałeś mi jakieś swoje żale i niestworzone historie o końcu serwera, opanuj się. 

Opublikowano

Opłaca się zaczynać cokolwiek?

ja też chciałbym zapytać czy opłaca się grać można jakiś ss m1 ile ludzi ?

oczywiście że się opłaca z mojej strony serwer ma zapewnione wszystko. Wojtek codziennie jest i pracuje na supporcie zamykamy codziennie około 50 zgłoszeń. 

Opublikowano

Kiedy naprawicie niedziałające CH?

@edit. w sensie niedziałające CH w AV2. wczoraj działało mi ch1 i ch2 a dziś już tylko ch1... 

Opublikowano

Narazie nie opłaca się grać,bo.. pytanie w ogóle czy właśnie się zalogujecie do gry! :)

- działa tylko Ch1..

- od paru dni nie działa ch3,4 w tym wczoraj już ch2

- wywala również przy teleportacji w jakieś miejsce

- mało tego, wywala z gry na pulpit

Sama teraz po wybraniu CH1 wybraniu postaci wyłącza mi całą grę na pulpit.

I co w związku z tym? na forum nic sie nie można od Administracji 0 odpowiedzi kiedy jaka kowiel przerwa techniczna, żeby móc to naprawić.

Wasze standardowe odpowiedzi nie wiem jak to nazwac dla statystyk byle odpowiedziec?

Mimo :

-pobrania od nowa

-zaktualizowania gry

-odbugowania postaci

- dodania jako wyjątku do antywirusa

GRA NIE DZIAŁA.

Opublikowano

Narazie nie opłaca się grać,bo.. pytanie w ogóle czy właśnie się zalogujecie do gry! :)

- działa tylko Ch1..

I co w związku z tym? na forum nic sie nie można od Administracji 0 odpowiedzi kiedy jaka kowiel przerwa techniczna, żeby móc to naprawić.

Wasze standardowe odpowiedzi nie wiem jak to nazwac dla statystyk byle odpowiedziec?

Mimo :

-pobrania od nowa

-zaktualizowania gry

-odbugowania postaci

GRA NIE DZIAŁA.

Mi osobiście wszystkie CH działają i nic mnie nie wywala z gry, może masz problemy z klientem albo z PC.

Opublikowano

- działa tylko Ch1..

Mimo :

-pobrania od nowa

-zaktualizowania gry

-odbugowania postaci

GRA NIE DZIAŁA.

Mi CH normalnie działają. Ale z wywalaniem gry to przyznam rację, też tak mam.

4692787228.png

Opublikowano

Aktualizacja - post z forum rayen.

Czekam na kolejną, w której dodadzą nowe lvl i naprawią bugi oraz wyrównają klasy.

Przedstawiam wam skromną aktualizację 1.5, chciałbym także poinformować, że pracę nad nową mapą i zwiększeniem poziomu ruszyły tydzień temu i kolejna aktualizacja wprowadzi przede wszystkim zwiększony próg levelowy.

A więc tak, co dodano w aktualizacji 1.5:

- Zmniejszenie czasu respu spotów w av2 z 90 sekund do 45

- Dodanie opcji zmiany potworów na psy

131331447000369483446.png

- Dodanie możliwośći handlowania atakami boga smoków itd. oraz zmniejszenie ich ceny do 750 PO

- Możliwość wymiany 150x Zwoju Błogosławieństwa na Magiczny Kamień(nie zdatny do handlu)

- Kropki w Yangach na handlu z drugim graczem

167621447000537483446.png

- Wyłączenie Eventu Halloween

Opublikowano

Zacząłem gre lecz już 2 postacie mi się zbugowały... najpierw wywala do pulpitu a następnie jak próbuje wejść na jedną z postaci to po chwili wywala klienta. Jakieś rady? (Nie będę za każdym razem odbugowywał postaci jak mi się zbugują)

­1bc44ccb8f.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...