Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rayen2 [Dedyk] [Hard/Medium] [Rework]

Gość

Rayen2.pl  

1 168 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze ?

• TAK
      602
    • Jeszcze nie wiem
      248
    • Tak z tydzień po starcie dla pewności
      77
    • Zagrał bym jak by to był Easy
      241
  2. 2. Czy podoba ci się serwer ?

• 1/5
      207
    • 2/5
      72
    • 3/5
      172
    • 4/5
      326
    • 5/5
      391

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kozacki serwer, poznałem w porządku ludzi. Dzięki Rayenowi ogólnie
powróciłem do Metina. :D Naprawdę serwer godny polecenia.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kozacki serwer, poznałem w porządku ludzi. Dzięki Rayenowi ogólnie

powróciłem do Metina. :D Naprawdę serwer godny polecenia.

Dziękujemy i życzymy miłej gry ;)

Opublikowano

ile osob tam gra? bo myslalem by zaczac ale jak ludzi ubywa to chyba sobie daruje :)

Licznik na stronie głównej prawdę Ci powie.

Spokojnie dziennie jest +/- 700 graczy, co prawda kiedyś było ponad 1k, ale wiadomo co robi nuda. Wychodzą nowe serwer i ludzie chcą próbować sił na nowo poznanych terenach wtem zamieniają eq i grają gdzie indziej, jednak po upadku nowości przeważnie wracają, a więc - zapraszam do gry :)

­

Opublikowano

Licznik na stronie głównej prawdę Ci powie.

Spokojnie dziennie jest +/- 700 graczy, co prawda kiedyś było ponad 1k, ale wiadomo co robi nuda. Wychodzą nowe serwer i ludzie chcą próbować sił na nowo poznanych terenach wtem zamieniają eq i grają gdzie indziej, jednak po upadku nowości przeważnie wracają, a więc - zapraszam do gry :)

­

A już niedługo niespodzianka która zachęci nowe osoby do gry jak i stare do powrotu ;) nasza społeczność będzie jeszcze większa ;)

Opublikowano

wszystko zależy od tego czy chcesz pograć dla zabawy czy męczyć się z ludzmi na wh itp. :) osobiście nie polecam ale to moja subiektywna opinia ;) administracja nie robi nic z osobami na wh itp :)

Opublikowano

szukam 1,2 osób do gry na tym serwerze (dopiero mam zamiar zacząć grać)mam 16 lat,skype,ts poczucie humoru.Wymagam: min 15lat,humor,ts.

moge grać:

-pon,wt,sr,czw,piątek w godzinach 17-20

-sobota od 14 do 16

-niedziela cały dzień :D.

wymagam również żeby ta osoba mogła grać w godzinach podobnych do moich

Opublikowano

A już niedługo niespodzianka która zachęci nowe osoby do gry jak i stare do powrotu ;) nasza społeczność będzie jeszcze większa ;)

Czekam czekam

Zróbcie coś z tym IS, bo jest taki ubogi, że aż szkoda.

Oraz ceny niektórych przedmiotów są śmieszne.

Potwierdzam :) Przydałby się jakiś nowy pet czy kostium.

to opłaca się grać? :D

Oczywiście opłaca się :)

szukam 1,2 osób do gry na tym serwerze (dopiero mam zamiar zacząć grać)mam 16 lat,skype,ts poczucie humoru.Wymagam: min 15lat,humor,ts.

moge grać:

-pon,wt,sr,czw,piątek w godzinach 17-20

-sobota od 14 do 16

-niedziela cały dzień :D.

wymagam również żeby ta osoba mogła grać w godzinach podobnych do moich

Wbijaj na ts rayen  kanał VIP2 zapraszamy :)

Opublikowano

Serwer co raz bardziej zniechęca...co kilka minut mnie kicka z serwera... odbugowywałem 2 razy, próbowałem sposobów z forum i tylko na tym serwerze tak mam więc wina nie leży po mojej stronie ;)

­1bc44ccb8f.jpg

Opublikowano

ten serwer jest nawet fajny :D ludzie zaangazujcie sie jak za czasow PL'a pare lat temu przed jego zjebaniem :D dawajcie nakurwiamy tu :D haaa

Opublikowano

Bug, który nie pozwala nowym graczom na bicie z początkowego wierzchowca jest niby zabezpieczeniem, aby boty nie bocił w m1, o co chodzi? Czy jednak jest to bug i zostanie on naprawiony? Polecam jak najszybciej, aby nowi gracze expili jednak z wierzcha niż z buta ;v

111518032_srarqrs.jpg

111518033_srarqne.jpg

Opublikowano

Ambro nic nie robi, zaniedbuje serwer, nie polecam już teraz ;)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Dzięki temu serwerowi wróciłem do Metina, ale później serwer się nudzi. Nie wspomnę o
sponsorze, który sponsoruję Sriverie i godzi się na to, żeby team sprzedawał truciaki po

10zł hahahah.

NIGDY JUŻ NIE WEJDĘ NA ICH SERWERY.
Dobranoc. :)

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

Racja administracja na tym serwerze nie istnieje. 

Chcą zrobić aktualizacje? Najpierw niech się pojawią i usuną bugi, bo grać nie można, wywala co chwile. 

Opublikowano

Racja administracja na tym serwerze nie istnieje. 

Chcą zrobić aktualizacje? Najpierw niech się pojawią i usuną bugi, bo grać nie można, wywala co chwile. 

Proponował bym zaktualizować klienta i nie majstrować przy nim i będzie działać ;)

NIE POLECAM CO 5MIN BUGUJE POSTACIE [WYSTĘPUJE TYLKO NA TYM SERWERZE]

to samo co UP.

Napisz do supportu.

dokładnie na supporcie odpowiadamy na zgłoszenia a robimy ich dość dużo dziennie i są na bieżąco rozpatrywane. 

Opublikowano

Proponował bym zaktualizować klienta i nie majstrować przy nim i będzie działać ;)

to samo co UP.

dokładnie na supporcie odpowiadamy na zgłoszenia a robimy ich dość dużo dziennie i są na bieżąco rozpatrywane. 

Serio? 

Kiedy zamierzacie coś zrobić na serwerze? 

Gram tu zaledwie tydzień i jestem w stanie stwierdzić, że serwer został zrobiony na odpierdol. 

Tylko czy wy będziecie coś z tym robić? Bo wygląda, jak wygląda :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...