Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rayen2 [Dedyk] [Hard/Medium] [Rework]

Gość

Rayen2.pl  

1 168 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze ?

• TAK
      602
    • Jeszcze nie wiem
      248
    • Tak z tydzień po starcie dla pewności
      77
    • Zagrał bym jak by to był Easy
      241
  2. 2. Czy podoba ci się serwer ?

• 1/5
      207
    • 2/5
      72
    • 3/5
      172
    • 4/5
      326
    • 5/5
      391

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

grajcie nei pierdolcie na PL'u graliscie chociaz serwery byly C*****E a tu nie mozecie? burzuacja niech postawi lepszy serwer

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem tak teraz nagrywa na yt adasbambi na rayen2 i przybywa graczy widać to na mapie 90 bo wcześniej bilo metki parę osób a teraz ciężko metka zdobyć xD

Jest wiele do poprawy ale spokojnie czekajmy :)

Opublikowano

Licznik na stronie głównej prawdę Ci powie.

Spokojnie dziennie jest +/- 700 graczy, co prawda kiedyś było ponad 1k, ale wiadomo co robi nuda. Wychodzą nowe serwer i ludzie chcą próbować sił na nowo poznanych terenach wtem zamieniają eq i grają gdzie indziej, jednak po upadku nowości przeważnie wracają, a więc - zapraszam do gry :)

­

Szkoda że i tak kręcony :)

Opublikowano

Najgorszy serwer ever xD Administracja to komedia xD

Uzasadnij to.

Bugów, niedopracowań jest bardzo dużo, ale kiedyś w końcu  to naprawią.

Szkoda że i tak kręcony :)

kręcony czy nie, gra w miarę dużo i da się grać :)

Opublikowano

Proponował bym zaktualizować klienta i nie majstrować przy nim i będzie działać ;)

to samo co UP.

dokładnie na supporcie odpowiadamy na zgłoszenia a robimy ich dość dużo dziennie i są na bieżąco rozpatrywane. 

Polecam ruszyć się do roboty. Odbugowanie postaci na stronie nie działa [założone 3 konto i po 5min grania buguje postacie] Według mnie serwer zrobiony na Odpier*** się.

ade4410f7622f8ba6a405952010b4d7f.png
Opublikowano

nie polecam serwera,podczas teleportacji na orki/świątynie kicka z konta i nie można się zalogować a po odbugowaniu postaci problem dalej występuje.

Opublikowano

grajcie nei pierdolcie na PL'u graliscie chociaz serwery byly C*****E a tu nie mozecie? burzuacja niech postawi lepszy serwer

Pl to był PL :)

Prywatnych serwerów jest od groma, więc po co grać na zbugowanym jak można iść na ogarnięty z aktualizacjami? 

Na PL'u nie wywala co 5min :3

Opublikowano

Czyżby serwer upadał? Oj jaka szkoda

To ta niespodzianka, która sponsor zapowiadał. 

Radzie zmienić hasła, jeżeli ktoś miał takie jak tutaj :) 

Nie polecam. 

Opublikowano

Nie polecam, administracja gra ciągle tylko w CS'a, tutaj support nie istnieje.

Ludzi ubywa, kiedyś dziennie siedziało 900 osób, teraz to zaledwie 400-500 i będzie jeszcze mniej.

Opublikowano

Serwer rayen ma raka mózgu jedynie cud może uratować życie, pozostały dni, a może i godziny życia :)

Racja ! 

Administracja woli grać w lola :)

Następnym razem niech postawią serwer w mario, a nie metina. 

Opublikowano

Oho ładnie lecicie chłopaki :D

Słyszałem że Wam baza wyszła do osób trzecich i trochę kont już potracili gracze :D

A ten ss przedstawiony przez Flourine? Ciekawe.

Nie polecam :)

Opublikowano

W sumie zebrało się tego trochę tak więc, przede wszystkim pragniemy przeprosić was za wyciek bazy, który spowodowany był przyjęciem na sponsoring bandy kretynów (mowa o projekcie Niveria czyli o Nexusie i Cadym). Wymienione osoby odwdzięczyły się za pomoc rozdając hasło do dedyka na którym trzymana była kopia bazy. Co do bazy wszystkie hasła były i są zakodowane, tak więc jeżeli ktoś miał silne hasło z użyciem małych. dużych liter i znaków specjalnych nie ma się o co bać.
Serwer nie zostanie wyłączony a graczom którzy założyli konta zalecam zmianę hasła na serwerze jak również na mailu i na innych powiązanych z mailem kontach.

1118-175823.jpg
Nie polecam serwera.

Ciekawi mnie ta postać 3k siły.

Co do tego screenshoota, jest to moja wina do czego się przyznaję i za co również wszystkich przepraszam.
Przy kodowaniu okna biologa wziąłem złe wartości przy dodawaniu bonusów, a co za tym idzie posypał się balans klas, a nagrodą za wykonanie biologa na 120 poziom było 3k punktów siły zamiast 3k maksymalnego PŻ.

Co do Ciebie Florian, Kamil już ci napisał, jesteś zerem, które nic nie potrafi, a swoją wiedzą popisałeś się przy Ascarialu.
Wylewanie swoich żali na forum, psucie opinii o serwerze, udostępnianie bazy po tym jak Kamil odmówił Ci sponsorowania (nie dziwie mu się, bardzo dobrze zrobił) jest dla mnie co najmniej śmieszne.

Słowem końcowym chciałbym Was jeszcze raz przeprosić, bonusy biologa jak i zmieniające się questy zostaną poprawione do końca tygodnia, a jeżeli jeszcze nas nie przekreślicie to szykujemy już aktualizację zwiększającą maksymalny poziom, oraz jeżeli się wyrobimy to dodającą autorskie sklepy offline.

Pozdrawiam Wojtek

Opublikowano

UP jak wam pisalem na suporcie ze mi konto okradli to zescie sie zemnie smiali i powiedzieli ze z mojej winy a czitow nie popieralem a teraz wyszlo ze baze ktos inny przeja i okradal zal was pajace!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Moim zdaniem możesz wyłączyć ten serwer również. 

Jeżeli stawiacie serwer, a potem go olewacie, to nie ma sensu wgl. ich stawiać. 

Opublikowano

hahahah...
~ "No sory sory, wiem że część z Was nie ma już eq, inna część ma bony 3k siły i ściąga na hita co chce, no sory sory. Niestety okradli nas (o wy ch.. jeb..ne) i no sory sory.. Zaraz podniesiemy wam max lvl i naprawimy błędy"

No sory, ale tak to widzę :D Jako zadośćuczynienie robicie coś co powinno należeć do Waszego obowiązku o.O

Opublikowano

W sumie zebrało się tego trochę tak więc, przede wszystkim pragniemy przeprosić was za wyciek bazy, który spowodowany był przyjęciem na sponsoring bandy kretynów (mowa o projekcie Niveria czyli o Nexusie i Cadym). Wymienione osoby odwdzięczyły się za pomoc rozdając hasło do dedyka na którym trzymana była kopia bazy. Co do bazy wszystkie hasła były i są zakodowane, tak więc jeżeli ktoś miał silne hasło z użyciem małych. dużych liter i znaków specjalnych nie ma się o co bać.

Serwer nie zostanie wyłączony a graczom którzy założyli konta zalecam zmianę hasła na serwerze jak również na mailu i na innych powiązanych z mailem kontach.

Co do tego screenshoota, jest to moja wina do czego się przyznaję i za co również wszystkich przepraszam.

Przy kodowaniu okna biologa wziąłem złe wartości przy dodawaniu bonusów, a co za tym idzie posypał się balans klas, a nagrodą za wykonanie biologa na 120 poziom było 3k punktów siły zamiast 3k maksymalnego PŻ.

Co do Ciebie Florian, Kamil już ci napisał, jesteś zerem, które nic nie potrafi, a swoją wiedzą popisałeś się przy Ascarialu.

Wylewanie swoich żali na forum, psucie opinii o serwerze, udostępnianie bazy po tym jak Kamil odmówił Ci sponsorowania (nie dziwie mu się, bardzo dobrze zrobił) jest dla mnie co najmniej śmieszne.

Słowem końcowym chciałbym Was jeszcze raz przeprosić, bonusy biologa jak i zmieniające się questy zostaną poprawione do końca tygodnia, a jeżeli jeszcze nas nie przekreślicie to szykujemy już aktualizację zwiększającą maksymalny poziom, oraz jeżeli się wyrobimy to dodającą autorskie sklepy offline.

Pozdrawiam Wojtek

Jednak nie jest aż tak źle jak myślałem, niestety coraz mniej graczy się robi :) Miałem się poddać i odpuścić sobie metina jednak tego nie zrobię  czekam na aktualizacje :)

Flourine  dzieki ze mi okradłeś konto
Opublikowano

Serwera nie polecam, kontakt z Administracją tutaj nie jest możliwy ''mission impossible''.

Dodali swoje numery GG na forum serwera, lecz odpisują po 3-4 godzinach, a ciągle siedzą na steam i grają w CS'a (wiem, bo mam ich w znajomych). Najlepsze jest to, że nawet zdania nie potrafią złożyć.

Wbijając 120 poziom na serwerze, dostajesz 3k siły od biologa, czyli jesteś niepokonany w PVP (wiem, ponieważ wbiłem już ten poziom). Mieli to naprawić jakiś czas temu, ale jak widać CS ważniejszy od projektu i od graczy.

Jeżeli chcecie zaczynać na tym serwerze, to szczerze nie polecam. Straszne nudy, ludzi ubywa, natomiast Administracja ma graczy ''gdzieś'', lekko pisząc.

Najlepsze jest to, że na tym serwerze od startu, nie było nigdy aktywowane OX.

Podsumowując, nie polecam serwera i przyszłych projektów tych leni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...