Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rayen2 [Dedyk] [Hard/Medium] [Rework]

Gość

Rayen2.pl  

1 168 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze ?

• TAK
      602
    • Jeszcze nie wiem
      248
    • Tak z tydzień po starcie dla pewności
      77
    • Zagrał bym jak by to był Easy
      241
  2. 2. Czy podoba ci się serwer ?

• 1/5
      207
    • 2/5
      72
    • 3/5
      172
    • 4/5
      326
    • 5/5
      391

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nexus, Nexus... Nexus... 

Jak można być takim kretynem, roztrwoniłeś Kamila (Cyca) pieniądze (grube pieniądze), przy okazji psując nam serwer (rayen) i teraz masz jeszcze czelność cokolwiek na nas pisać? Nie mam słów na takiego kretyna jakim jesteś. Zastanów się czasem co robisz.

Moze i on jest gorszy od was ale racje ma w tym co pisze, olewacie serwer. 

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

powiem tak, serwer moze i fajny ale tak: administracja nie ogarnia nic, czasami na odpier dol sie zrobi zuo czy blaski da i raty. Forum kuzwa nie dziala od x czasu. Nie mozna sie z nikim skontaktowac. Pogram pare h i co chce wejsc na swoja postac np teraz to mi wypiernicza metina i po graniu... na dropku tak zawsze jest a na glownej czesto. Nie polecam szczerze mówiąc.

91641084936968753414.png

Aktualne serwery na jakich gram: Tortuga, i ciągle szukam.

Opublikowano

Serwer się sypie, sypnął okazał śmieciem, i już szukają "przykrywki" dla nowego dziadostwa:

Nie polecam jak serwera, tak całej administracji, projektów tych dzieci lepiej unikać z daleka bo później różne dziwactwa się dzieją a oni siedzą i grają w CS;a

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Serwer się sypie, sypnął okazał śmieciem, i już szukają "przykrywki" dla nowego dziadostwa:

Nie polecam jak serwera, tak całej administracji, projektów tych dzieci lepiej unikać z daleka bo później różne dziwactwa się dzieją a oni siedzą i grają w CS;a

Na twoją głupotę już brak mi słów.

Ogłoszenie należy do mojego znajomego 

Tak pisze, czytaj dokładnie.

Opublikowano

Na twoją głupotę już brak mi słów.

Ogłoszenie należy do mojego znajomego 

Tak pisze, czytaj dokładnie.

Jest napisane*

Ile online? Banujecie boty? Bo jak ostatnio grałem to 1 z 4 moich botów dostał bana, reszta wbiła rangę szlachetny+. No, i na głównej jeszcze jak w v3 expiłem to tam wszyscy z wh latali xD

tenor.gif

Opublikowano

Tez odradzam aktualnie, z 1000 graczy na serwerze w dzien zrobilo sie 200, administracja ma serwer w dupie. Ambrozjak z tego co wiem gra na innym serwerze. Forum nie działa, na tsie cisza. Swieta sie zblizaja a tu zadnego eventu ani nic bo po co sie zajmowac serwerem. Kompletnie olali serwer, otrzepia ostatnie siano i koniec.

@Edit

@Ambrozjak jestes pieprzonym smie****, juz nie dokoncze bo szkoda slow ;d. Tak se myslalem wlasnie ze po tym co napisze to dostane bana na serwerze albo cos xD. Wchodze teraz rano a konto okradzione, dziwne co nie ;d ? Brawo Ambro jestes super mszczac sie w taki sposob. Naprawde graty dla administracji. Jak dla mnie temat do smieci i wyrzucenie tego pseudo "Administratora" z forum. Nie Pozdrawiam.

Kamil na twoim miejscu zamknalbym juz ten projekt tak samo jak nive**** bo ta administracja jest smieszna.

Opublikowano

Serwer fajnie zrobiony, nie znam się od strony technicznej ale wszystko działa ale... wszyscy mówią ze kończą grę, nwm jak z Adminami ale cisza od nich so... nie wiem co myśleć.

Opublikowano

Serwer fajnie zrobiony, nie znam się od strony technicznej ale wszystko działa ale... wszyscy mówią ze kończą grę, nwm jak z Adminami ale cisza od nich so... nie wiem co myśleć.

Może i fajnie ale po tym jebani* przez ADMINISTRACJE i cofce każdy odchodzi z ponad 1k+ online zostało max 200osób

­

Opublikowano

Tez odradzam aktualnie, z 1000 graczy na serwerze w dzien zrobilo sie 200, administracja ma serwer w dupie. Ambrozjak z tego co wiem gra na innym serwerze. Forum nie działa, na tsie cisza. Swieta sie zblizaja a tu zadnego eventu ani nic bo po co sie zajmowac serwerem. Kompletnie olali serwer, otrzepia ostatnie siano i koniec.

@Edit

@Ambrozjak jestes pieprzonym smie****, juz nie dokoncze bo szkoda slow ;d. Tak se myslalem wlasnie ze po tym co napisze to dostane bana na serwerze albo cos xD. Wchodze teraz rano a konto okradzione, dziwne co nie ;d ? Brawo Ambro jestes super mszczac sie w taki sposob. Naprawde graty dla administracji. Jak dla mnie temat do smieci i wyrzucenie tego pseudo "Administratora" z forum. Nie Pozdrawiam.

Kamil na twoim miejscu zamknalbym juz ten projekt tak samo jak nive**** bo ta administracja jest smieszna.

Naprawdę myślisz, że okradłbym kogoś po tym jak napisał komentarz na głupim forum? 

Opublikowano

@Ambrozjak 

To w takim razie nadal macie wlamy do bazy i nic z tym kur** nie robicie. Idz dalej graj na innych serwerach a swoje olewaj.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

~ Serwer Gry ~
Graczy Online: 3
Graczy wciągu 24h: 147
Graczy wciągu 48306

Jest z kim grać :)

Pewnie spoty,bossy i metki wybite, dlatego nie pobieram bo nie lubie się o bossy bić i czekać na respy :c

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

server super polecam serdecznie gram dopiero dwie godziny i mi sie naprawde podoba :) zapraszam serdecznie :)

Metin2 single player

~ Serwer Gry ~

Graczy Online: 14

Graczy wciągu 24h: 127

Graczy wciągu 48h: 243

­

Opublikowano

WBIJAJCIE NA SERVER LUDZI JEST Z DNIA NA DZIEN WIECEJ PO 5/4 osoby ale wiecej :) WBIJAJCIE  :)) !! MOJ NICK W GRZE McMisiek napisz a napewno pomoge ci na start :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Według mnie serwer bardzo fajny, akurat to czego szukałem. Szkoda tylko że niewiele osób na nim gra :(

no może kiedyś wrócimy i będzie wspaniała rozgrywka jak na początku ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...