Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rayen2 [Dedyk] [Hard/Medium] [Rework]

Gość

Rayen2.pl  

1 168 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze ?

• TAK
      602
    • Jeszcze nie wiem
      248
    • Tak z tydzień po starcie dla pewności
      77
    • Zagrał bym jak by to był Easy
      241
  2. 2. Czy podoba ci się serwer ?

• 1/5
      207
    • 2/5
      72
    • 3/5
      172
    • 4/5
      326
    • 5/5
      391

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­Rozwiązaliście jakoś tę sprawę ze zbugowanymi yangami? Czy nadal te osoby śmigają sobie z kosmicznymi sumami na kontach?

Oszalałeś? Jak oni nie wiedzą co to za bug, a latać dalej latają więc perfów lub dobrych itemów się nie wystawia na shopa za yangi, bo są już nic nie warte :D tylko za tasy/pln

Opublikowano

Po wie mi ktoś z administracji jak wygląda sprawa balansu postaci? 

Może i nie jestem z administracji, ale grałem na serwie to się wypowiem.

Jak ja jeszcze grałem jakieś 2 tyg. temu, to na serwie królował Archer i WP a woj i szaman mogli possać.

Jak jest teraz to nie mam pojęcia, ale zapewne dalej tak samo.

Opublikowano

­Rozwiązaliście jakoś tę sprawę ze zbugowanymi yangami? Czy nadal te osoby śmigają sobie z kosmicznymi sumami na kontach?

A co to za bug?

Sam bym skorzystal hehe.

Opublikowano

Serwer spoko na stronce ok. 1300 graczy w grze widać na ok.800-900. Jedyny minus to administracja ma dobrze nasrane w głowach. Szczególnie Kasta bo reszta nawet się nie interesuje serwerem. Ogólnie serwer polecam i zapraszam do gry :)

Kasta wyleciał z teamu :)

Opublikowano

Gość o nicku Sayo wywalił stal na ziemie dla innego gościa, ja ją podniosłem on do mnie że mam bana i nagle dostałem ^^ Gracze mają bardzo fajne układy z administracją

Opublikowano

Gość o nicku Sayo wywalił stal na ziemie dla innego gościa, ja ją podniosłem on do mnie że mam bana i nagle dostałem ^^ Gracze mają bardzo fajne układy z administracją

Pisz odwołanie. Z tego co widzę to normalnie na panel admina można wejść i banować.

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1479493-dost%C4%99p-do-panelu-admina-rayen2pl/#entry12534277

:) Jezeli to prawda to ładnie ktoś poleciał ;) 

Serwera nie polecam i nie polecałem, bo cały czas mówiłem że tu wałki, podkręcania i inne syfy from @Abrozjak vs @Kamil IT.

Trzeba było omijać ten serwer z daleka - teraz widać wszystko czarno na białym :) 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Czyli panel administracji działa.

Ładnie ! Propsy

11lo7kw.png

Wszystko jest podkręcone, można sobie ocenić porównując obrazki. Kolegi wyżej.... i ten co podałem z strony.

Już nie działa :)

Można było tylko banować i odbanować.Mi zmienili hasło super .....

Opublikowano

Już nie działa  :)

Można było tylko banować i odbanować.Mi zmienili hasło super .....

#so sad :(
Nieźle się bawili widzę, nie mam powodu by zaszkodzić serwerowi bo nie grałem tutaj, nic mi nie zrobiła administracja. Ale nie lubię kłamstw, niech prawda zostanie wyzwolona.

Heniek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...