Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rayen2 [Dedyk] [Hard/Medium] [Rework]

Gość

Rayen2.pl  

1 168 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze ?

• TAK
      602
    • Jeszcze nie wiem
      248
    • Tak z tydzień po starcie dla pewności
      77
    • Zagrał bym jak by to był Easy
      241
  2. 2. Czy podoba ci się serwer ?

• 1/5
      207
    • 2/5
      72
    • 3/5
      172
    • 4/5
      326
    • 5/5
      391

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak tam serwer się trzyma? :)

J92GqyA.jpg

Śmieszną mają zabawę :D

PS. Screen nie jest mój, tylko podesłany na gg xD

Serwera nie polecam.

Słabo się zabezpieczyli.

Opublikowano

Serwera nie polecam, kontakt z Administracją tutaj nie jest możliwy ''mission impossible''.

Dodali swoje numery GG na forum serwera, lecz odpisują po 3-4 godzinach, a ciągle siedzą na steam i grają w CS'a (wiem, bo mam ich w znajomych). Najlepsze jest to, że nawet zdania nie potrafią złożyć.

Wbijając 120 poziom na serwerze, dostajesz 3k siły od biologa, czyli jesteś niepokonany w PVP (wiem, ponieważ wbiłem już ten poziom). Mieli to naprawić jakiś czas temu, ale jak widać CS ważniejszy od projektu i od graczy.

Jeżeli chcecie zaczynać na tym serwerze, to szczerze nie polecam. Straszne nudy, ludzi ubywa, natomiast Administracja ma graczy ''gdzieś'', lekko pisząc.

Najlepsze jest to, że na tym serwerze od startu, nie było nigdy aktywowane OX.

Podsumowując, nie polecam serwera i przyszłych projektów tych leni.

Co do zabezpieczeń to nie wypowiadam się na ten temat bo nie ja to robiłem.

Lecz co do Ciebie przychlaście, pisałem Ci wiele razy, że na Twoje głupoty nie będę odpisywał bo jesteś skończonym idiotom. 

Jak zaczynasz rozmowę od wulgarnych epitetów w moją stronę to oczywiste jest, że Ci nie odpiszę. "Zapierdalaj pojebie na ts" Nie wiem czy jesteś aż takim imbecylem. Już nie będę tu przywoływał Twoich licznych szantaży, typu "moja dziewczyna ma odzyskać konto bo was zniszcze na mpc". 

Pierwsze kogoś obrażasz, a potem przepraszasz jak już szantażem nie dajesz rady, dla mnie jesteś zerem i nim pozostaniesz. 

PS: Nauczyłeś się już jak oszukać skarbówkę? 

Co do serwera: wiemy co się dzieję, Hardkorrek stara się to naprawić. 

Uczeń
Opublikowano

ZUO ktoś wam zrobił, a wy jeszcze narzekacie ^^

Administracji się nie chciało to ktoś zrobił to za administracje 

Opublikowano

Było zabawnie, pobawiliśmy się więc czas spadać z serwera xD

Nie polecam.

Ps. Jak tam wasze skiny do CS'a które kupiliście za hajs z serwera? xD

­1bc44ccb8f.jpg

Opublikowano

Serwer był naprawdę fajny, na początku niezła rywalizacja, czekanie na wolny spot, ale niestety po paru dniach nieobecności zastałem konto (prawie) puste :) Także to co było w dozo, również i SM których nie zabrali, wyrzuciłem w M1, mam nadzieje, że ludziom którzy jeszcze tu grają przydadzą się ;) Problemy naprawiali, ale niestety zbyt późno :) Pozdrawiam

77627567629152748117.jpg

55614186535952564986.jpg

92020211280902759007.jpg

4692787228.png

Opublikowano

Niby na początku wszystko fajnie, nawet już pominę te 3 włamy i GM mode :) Ale tego, że jestem kolejną ofiarą kradzieży eq z konta już nie. Nie jestem dzieckiem 10 letnim które wchodzi na strony wyłudzające hasła, oraz swojego nikomu nie podaje. Po prostu ktoś zmienił sobie hasło z bazy do mojego konta i wszedł. Pozdrawiam administracje za takie luki, bądź udostępnianie bazy osobom trzecim :) Nie grajcie na tym serwerze, napisałem do supportu.. Napewno itak nie mam czego się spodziewać :)

Opublikowano

Niby na początku wszystko fajnie, nawet już pominę te 3 włamy i GM mode :) Ale tego, że jestem kolejną ofiarą kradzieży eq z konta już nie. Nie jestem dzieckiem 10 letnim które wchodzi na strony wyłudzające hasła, oraz swojego nikomu nie podaje. Po prostu ktoś zmienił sobie hasło z bazy do mojego konta i wszedł. Pozdrawiam administracje za takie luki, bądź udostępnianie bazy osobom trzecim :) Nie grajcie na tym serwerze, napisałem do supportu.. Napewno itak nie mam czego się spodziewać :)

Zgadza się mnie też w taki sposób okradł pewien ziomek, który włamał się na baze i na moje konto.

Opublikowano

Ja również serwer odradzam administracja totalna olewka.codziennie ktoś kończy grę Hehe kradzież eq to codzienność :-)

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Data: 2015-11-23 00:31:39 Login konta: Skrabix E-mail: asdasd (at) o2 (dot) pl print.png Nick z Gry:: Skrabix

Wiadomość:

Witam. Dziś moje konto zostało okradzione :) Oczywiście uprzedzę wiadomośc typu że podałem komuś passy czy wszedłem na jakąś strone która wyłudza hasła. Otóz nie, nigdy nikomu nie podaje passów i nigdy nie wchodzę na takie stronki, nie mam 10 lat.. Tak więc albo macie znów luke w bazie, albo ktoś ma dostęp i ot tak sobie wchodzi zmienia hasło i okrada ludzi. Proszę o wyjaśnienie sprawy. Pozdrawiam

Data: 2015-11-24 17:37:16 Login konta: Skrabix print.png

Wiadomość:

Widze dalej w dupie macie graczy :)

Data: 2015-11-25 17:24:43 Login konta: Skrabix print.png

Wiadomość:

Okej to idę dać innemu serwerowi zarobić :* buźka i jebcie się jak tak traktujecie graczy :>

Data: 2015-11-25 17:26:58 Login konta: Jakub Ambrozjak print.png

Wiadomość:

Żegnamy.

Pozdrawiam

Ambrozjak

Administrator Rayen2.pl

Tak jak widać :) Dopiero po ostatniej wiadomości otrzymałem odpowiedź :)

Opublikowano

(skarbix23) Dobrze to napisałeś na zgłoszenia typu okradli mi eq piszą : zawsze to samo ,że wchodziłeś na strony, masz jakiś keylogger itp.

Najlepsze jest to przyjrzymy się temu hahaha

SERVER BYŁ DOBRY ALE ADMINISTRACJA TO DNOOOO  ^^

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

@madaffaka
To było pewne, że nie otrzymam normalnej odpowiedzi, zapewne go zatkało jak mu wypisałem, że nie wchodziłem na żadne strony itp dlatego nie odpisał :) Dno? Może nie obrażajmy ludzi, którzy spadli na dno.. Oni są jeszcze gorsi :) Nawet już się nikt z nich nie wypowie w tym temacie napewno, bo wiedzą że dali dupy

Opublikowano

Nie polecam serwera, administracja w ogóle nie pomaga graczom można czekać po 4 dni na ts aż zejdzie jakiś pieprzony idiota, a on i tak nie zejdzie. 

Potrafią liczyć tylko hajs z serwera który wpada. Licznik jest podkręcony 2x Gra tam max 400 osób.

Opublikowano

Nie polecam serwera, administracja w ogóle nie pomaga graczom można czekać po 4 dni na ts aż zejdzie jakiś pieprzony idiota, a on i tak nie zejdzie. 

Potrafią liczyć tylko hajs z serwera który wpada. Licznik jest podkręcony 2x Gra tam max 400 osób.

Nexus, Nexus... Nexus... 

Jak można być takim kretynem, roztrwoniłeś Kamila (Cyca) pieniądze (grube pieniądze), przy okazji psując nam serwer (rayen) i teraz masz jeszcze czelność cokolwiek na nas pisać? Nie mam słów na takiego kretyna jakim jesteś. Zastanów się czasem co robisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...