Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rayen2 [Dedyk] [Hard/Medium] [Rework]

Gość

Rayen2.pl  

1 168 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze ?

• TAK
      602
    • Jeszcze nie wiem
      248
    • Tak z tydzień po starcie dla pewności
      77
    • Zagrał bym jak by to był Easy
      241
  2. 2. Czy podoba ci się serwer ?

• 1/5
      207
    • 2/5
      72
    • 3/5
      172
    • 4/5
      326
    • 5/5
      391

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z przykrością muszę stwierdzić że Administracja tego serwera kompletnie nie ma pojęcia o administracji serwera Metin2.

Dzisiaj rano moja narzeczona straciła konto, ponieważ ktoś jej to konto skasował o godzinie 5 nad ranem.

Oczywiście rozmawiała z Ambro który sprawdzał historie IP konta, lecz nawet nie potrafił tak prostej rzeczy zrobić i zwodził ją przez pół godziny.

Później narzeczona gadała już z dwoma Administratorami, ale próbowali jej wmówić że to jest jej wina.

Mam rozumieć że np. jak ktoś mnie okradnie z EQ lub wejdzie na moje konto i skasuje postać, to również będzie moja wina.

Ja tego nie rozumiem, nie możecie po prostu sprawdzić dokładną historie IP, zbanować sprawców albo po prostu wyciągnąć jakieś konsekwencje ? to jest za przeproszeniem kur** takie trudne ?

Sam bardzo dawno temu byłem Administratorem pewnego serwera, może jakieś 3 lata temu, i wiem że jeżeli posiadasz dostęp do bazy danych i masz backupy bazy, to można takie konta odzyskać.

Ale z tego co słyszałem na TS jak rozmawialiście z narzeczoną, jesteście kompletnymi idiotami, ponieważ nawet tego nie potraficie zrobić.

P.S.

Trochę wydałem tutaj na IS i teraz tego żałuję.

Serwer jest ogólnie dobrze zrobiony, są wprowadzane aktualizacje ale Administracja tego serwera to kompletne dno.

Jeżeli stracisz EQ lub postać, to możesz już zaczynać grę od nowa.

@Edit

Wyleciało mi z głowy że mieli zrobić backupa postaci, ale nie mogą sobie dać z tym rady od godziny 11 nad ranem.

Na dodatek, wyszli z TS'a jak by mieli na wszystko wyje... 

A więc może to nasza wina, że Twoja dziewczyna rozdała passy do konta a kod usunięcia postaci miała 1234567? 

Opublikowano

Z przykrością muszę stwierdzić że Administracja tego serwera kompletnie nie ma pojęcia o administracji serwera Metin2.

Dzisiaj rano moja narzeczona straciła konto, ponieważ ktoś jej to konto skasował o godzinie 5 nad ranem.

Oczywiście rozmawiała z Ambro który sprawdzał historie IP konta, lecz nawet nie potrafił tak prostej rzeczy zrobić i zwodził ją przez pół godziny.

Później narzeczona gadała już z dwoma Administratorami, ale próbowali jej wmówić że to jest jej wina.

Mam rozumieć że np. jak ktoś mnie okradnie z EQ lub wejdzie na moje konto i skasuje postać, to również będzie moja wina.

Ja tego nie rozumiem, nie możecie po prostu sprawdzić dokładną historie IP, zbanować sprawców albo po prostu wyciągnąć jakieś konsekwencje ? to jest za przeproszeniem kur** takie trudne ?

Sam bardzo dawno temu byłem Administratorem pewnego serwera, może jakieś 3 lata temu, i wiem że jeżeli posiadasz dostęp do bazy danych i masz backupy bazy, to można takie konta odzyskać.

Ale z tego co słyszałem na TS jak rozmawialiście z narzeczoną, jesteście kompletnymi idiotami, ponieważ nawet tego nie potraficie zrobić.

P.S.

Serwer jest ogólnie dobrze zrobiony, są wprowadzane aktualizacje ale Administracja tego serwera to kompletne dno.

@Edit

Wyleciało mi z głowy że mieli zrobić backupa postaci, ale nie mogą sobie dać z tym rady od godziny 11 nad ranem.

Dokładnie (y) Od wczoraj nie potrafią się uporać z błędem w kliencie .. 

Opublikowano

@Mr.Madness Dobrze ale zauważ że gdyby oddawali SM i EQ + postać za każdą taką akcje to ludzie wzbogacaliby sie jak tylko mogą . To nie ich wina że ktoś tak postąpił. :) ja mam świadomość tego że wejde na serwer i zobacze że też postaci już nie mam . 

Opublikowano

P.S.

@Edit

J E B A Ć

Ile czerwonych potek jest u handlarki?

Opublikowano

Ale zrozum człowieku, ona nikomu nie rozdawała passów, jesteś na tyle głupi żeby to zrozumieć i sprawić historie logowania konta przez IP ?

Ja już napisałem to co miałem napisać, inny technik którego znam zrobił by to w moment, twój nie może od czterech godzin.

Chcieliśmy Wam pomóc, od rana 11 przy tym siedzimy, lecz mamy jeszcze sporo Graczy na głowie, zamiast poczekać to co chwile piszesz jakieś posty na mpc, może jeszcze my jej usunęliśmy postać? na jej konto logowało się ok. 5 osób, skąd mieli passy? Może to my rozdaliśmy tak? Nie osłabiaj mnie człowieku,.

Opublikowano

Ja się zastanawiam co za imbecyl tworzył te misje - 5 h na zabicie iluś tam dziewięciu ogonów , przy takiel ilości ludzi na serwie - po 4 h i próbach ubicia / dorwania się przy tak debilnym ustawieniu dropu że wpadnie ci ktoś jak masz ubite ponad połowę czy metka czy bosa i cały drop jest dla niego a ty dostajesz jedno wielkie guano - wywaliłem klienta bo to śmieszne. Nawet nie wiem czy te misje już przepadają później czy co, jest to po prostu śmieszne... Administracja serwera - powstrzymam się od użycia pewnych słów - dziecinada. Na szczęście , dla mnie , takim darmozjadom nigdy w życiu nie dam ani złotówki na IS. Więc jedyne co straciłem to trochę czasu, bo serwer zapowiadał się naprawdę fajnie. A wychodzi syf. I niech żaden pajac nie pisze - ja zrobiłem ty też możesz - taką tępotę zostawcie dla siebie. 

Wiesz , nie zdziwiłbym się , po tym co się działo na NetMetinie... Możliwe ze macie dziurawe bazy, albo ktoś strzela na lewo i prawo. 

Chcieliśmy Wam pomóc, od rana 11 przy tym siedzimy, lecz mamy jeszcze sporo Graczy na głowie, zamiast poczekać to co chwile piszesz jakieś posty na mpc, może jeszcze my jej usunęliśmy postać? na jej konto logowało się ok. 5 osób, skąd mieli passy? Może to my rozdaliśmy tak? Nie osłabiaj mnie człowieku,.

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Ale zrozum człowieku, ona nikomu nie rozdawała passów, jesteś na tyle głupi żeby to zrozumieć i sprawdzić historie logowania konta przez IP ?

Ja już napisałem to co miałem napisać, inny technik którego znam zrobił by to w moment, twój nie może od czterech godzin.

Niech se nową założy.

Przypominam J E B A Ć

Opublikowano

Ja się zastanawiam co za imbecyl tworzył te misje - 5 h na zabicie iluś tam dziewięciu ogonów , przy takiel ilości ludzi na serwie - po 4 h i próbach ubicia / dorwania się przy tak debilnym ustawieniu dropu że wpadnie ci ktoś jak masz ubite ponad połowę czy metka czy bosa i cały drop jest dla niego a ty dostajesz jedno wielkie guano - wywaliłem klienta bo to śmieszne. Nawet nie wiem czy te misje już przepadają później czy co, jest to po prostu śmieszne... Administracja serwera - powstrzymam się od użycia pewnych słów - dziecinada. Na szczęście , dla mnie , takim darmozjadom nigdy w życiu nie dam ani złotówki na IS. Więc jedyne co straciłem to trochę czasu, bo serwer zapowiadał się naprawdę fajnie. A wychodzi syf. I niech żaden pajac nie pisze - ja zrobiłem ty też możesz - taką tępotę zostawcie dla siebie. 

Wiesz , nie zdziwiłbym się , po tym co się działo na NetMetinie... Możliwe ze macie dziurawe bazy, albo ktoś strzela na lewo i prawo. 

1.Serwer hard/medium

2. Patrz punkt 1.

Osobiście misje z 9 ogonów zrobiłem w 10 minut.

Opublikowano

Chcieliście ale nie potraficie nam pomóc ponieważ nie potraficie, taka jest prawda.

Takie sprawy załatwia się w max. godzinę czasu, a nie przez cztery godziny.

Jak już pisałem wcześniej (bo może nie doczytałeś), ona nikomu nie podawała passów i nie wie kto jej coś takiego mógł zrobić.

Ale waszym obowiązkiem jest żeby pomóc graczowi waszego serwera, a nie zlewać go przez cztery godziny.

P.S.

Jak do tej pory, to ty i twoja drużyna A osłabia mnie i ludzi grających na tym serwerze.

To zrób abs'y

Opublikowano

1.Serwer hard/medium

2. Patrz punkt 1.

Osobiście misje z 9 ogonów zrobiłem w 10 minut.

W 9 10 minut możesz sobie ... nie powiem co, takie bajki na zajęciach w szkole sprzedawaj kolegom. Nie dość że robisz z siebie kretyna w temacie to jeszcze piszesz takie bzdury. Serwer nie jest ani hard ani medium - jest nie wiadomo czym. 

Do tego niedziałające bony, dmg vs EQ to porażka, a całość dobrana w taki sposób że po dobiciu do pewnego lvl łatwiej i przyjemniej gra się na globalu czy WoM2. Nie sądziłem że aż tak zyebane to będzie na dłuższą metę. 

P.S - dodam jeszcze kompletny brak optymalizacji klienta - na sprzetach z 6-32 gb ramu , grafiką 4 gb itp DT, WO = takie lagi że na Invo , gdzie zawse były to serwy pod znakiem LAG , gra się płynnie i bez problemów z lagami i zacinkami. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

P.S.

@Edit

Na dodatek, wyszli z TS'a jak by mieli na wszystko wyje..

Ok, jest dużo w tym prawdy co tu piszesz. Może i nie mają doświadczenia co do prowadzenia serwerów. Czego przykładem jest Eriador. Nie zgodzę się jednak z tym, że piszesz tu " Trochę wydałem tutaj na IS i teraz tego żałuje". Przecież nikt Cie do tego nie zmuszał, wydałeś kasę na własną odpowiedzialność. IS jest dla leniwych graczy i można poradzić sobie bez niego. 

Konta szkoda ale czy postać znika od tak? No nie, ktoś musiał usunąć postać albo Twoja dziewczyna albo ktoś kto miał dostęp do konta. Administracji raczej nie zależy na tym żeby usuwać postacie, no chyba, że zaszliście im za skore i któryś to zrobił po złości.

Opublikowano

Chcieliście ale nie potraficie nam pomóc ponieważ nie potraficie, taka jest prawda.

Takie sprawy załatwia się w max. godzinę czasu, a nie przez cztery godziny.

Jak już pisałem wcześniej (bo może nie doczytałeś), ona nikomu nie podawała passów i nie wie kto jej coś takiego mógł zrobić.

Ale waszym obowiązkiem jest żeby pomóc graczowi waszego serwera, a nie zlewać go przez cztery godziny.

P.S.

Jak do tej pory, to ty i twoja drużyna A osłabia mnie i ludzi grających na tym serwerze.

mów za siebie

Metin2list_GIF.jpg

Opublikowano

Jedno pytanie, mam nadzieje ze ktoś udzieli odpowiedzi !

W PREZENTACJI SĄ 4 PARY BUTÓW, Z KTÓRYCH ROBI SIĘ DALEJ. KTÓRE MAJĄ JAKIE BONUSY?, BO TROCHE LIPA BY BYŁO WYDAWAĆ PO 150 PEREŁ ZEBY SPRAWDZIĆ CO Z KTÓRYCH SIĘ ROBI. STANDARDOWO FENKI PVP?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...