Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rayen2 [Dedyk] [Hard/Medium] [Rework]

Gość

Rayen2.pl  

1 168 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze ?

• TAK
      602
    • Jeszcze nie wiem
      248
    • Tak z tydzień po starcie dla pewności
      77
    • Zagrał bym jak by to był Easy
      241
  2. 2. Czy podoba ci się serwer ?

• 1/5
      207
    • 2/5
      72
    • 3/5
      172
    • 4/5
      326
    • 5/5
      391

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale te bonusy na nieumarłe w DT i diabły w av w ogóle nie działają :<

Bo one nie działają dlatego bossy mają tak bardzo obniżone wartości hp.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Powiem tak - jeśli administracja , zachęcając taką liczbę graczy do wejścia i grania na serwerze, zacznie teraz wprowadzać poprawki które będą tylko utrudniały grę, już po starcie , zmniejszajac dropy itp itd ( już pomijając kwestię ze skille do P robi się KU cały czas ) , to za tydzień - dwa nie będzie na tym serwie nikogo. 

Zmniejszanie dropu KU, ble ble ble gdzie ludzie napchali się do tej pory ich iloscią ( mówię tu o tych którzy bili metki ) , czy mają już skile na G+ porobione , a teraz reszta świata / graczy - to ktoś chyba ma nie po kolei w głowie.

DO tego jak gram , zaczynam odnosić, z każdym lvl i z każdą misją coraz mocniejsze wrażenie że serwer był robiony bez głowy... Byle tylko hajs wyciągnąć. Po tej nocce zaczynam stopniowo zmieniać zdanie, ale zobaczymy co będzie dalej. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Powiem tak - jeśli administracja , zachęcając taką liczbę graczy do wejścia i grania na serwerze, zacznie teraz wprowadzać poprawki które będą tylko utrudniały grę, już po starcie , zmniejszajac dropy itp itd ( już pomijając kwestię ze skille do P robi się KU cały czas ) , to za tydzień - dwa nie będzie na tym serwie nikogo. 

Zmniejszanie dropu KU, ble ble ble gdzie ludzie napchali się do tej pory ich iloscią ( mówię tu o tych którzy bili metki ) , czy mają już skile na G+ porobione , a teraz reszta świata / graczy - to ktoś chyba ma nie po kolei w głowie.

DO tego jak gram , zaczynam odnosić, z każdym lvl i z każdą misją coraz mocniejsze wrażenie że serwer był robiony bez głowy... Byle tylko hajs wyciągnąć. Po tej nocce zaczynam stopniowo zmieniać zdanie, ale zobaczymy co będzie dalej.

Drop KU został zmniejszony o 20%, czy to aż tak utrudni grę? KU i tak leci bardzo szybko.
Opublikowano

z ku i tak nie ma problemu ale z kd teraz cięzko a ja ze gram daggerem na dt lub baronów chodze na marmurku a cięzko nadropac tych kd zeby sb kilka marmórków zrobic

Opublikowano

z ku i tak nie ma problemu ale z kd teraz cięzko a ja ze gram daggerem na dt lub baronów chodze na marmurku a cięzko nadropac tych kd zeby sb kilka marmórków zrobic

Drop kd nie byl ruszany.

Azrael zostanie poprawiony.

Opublikowano

Dzisiaj moja narzeczona która ''grała'' na tym serwerze została przez niego oszukana.

Zalogowała się dzisiaj rano na konto i co się okazało, skasowali jej postać.

Najlepsze jest to, że nie grała na żadnym hacku i nie oszukiwała, reszta co bije na tych wh, gra sobie dalej ... i gdzie tu jest logika ?

Jeżeli ona nie odzyska swojego konta, albo jakiejś ''rekompensaty'' za stracony czas, to ja również przestaje tutaj grać.

Czekam na odp. Administratora ...

Opublikowano

Drop kd nie byl ruszany.

Azrael zostanie poprawiony.

Ziomek, zjebaliście jednym słowem. Zamiast w 1 dzien zmienic szanse na drop ku, to teraz to zrobiliście... Goście pewnie mają po 20-30 aur, a my musimy siedzieć i dropić, do tego nie jest 100%... Tak samo z perłami, na +3 trzeba 7 białych. Perły z metków lecą średnio, ale ciezko tez metka znaleść. Weźcie to poprawcie, niech będzie tak jak było, bo lipa straszna jest. Zmniejszcie też ilość ulepek, niech np. od +6 sie zaczynają, a nie na +3 już 7 białych ...

Opublikowano

Ziomek, zjebaliście jednym słowem. Zamiast w 1 dzien zmienic szanse na drop ku, to teraz to zrobiliście... Goście pewnie mają po 20-30 aur, a my musimy siedzieć i dropić, do tego nie jest 100%... Tak samo z perłami, na +3 trzeba 7 białych. Perły z metków lecą średnio, ale ciezko tez metka znaleść. Weźcie to poprawcie, niech będzie tak jak było, bo lipa straszna jest. Zmniejszcie też ilość ulepek, niech np. od +6 sie zaczynają, a nie na +3 już 7 białych ...

na 30 metków od 6 rano które rozwaliłem miałem ... 7 skrzyń z KU... I gdzie tu logika ?? Gdzie te 20 % o którym pisał ów Admin ?? W czarnej murzyńskiej du***. Zrypali serwer, i zastanawiam się co jeszcze nam zaprezentują.. Zmniejszenie dmg mobów w v2 - gdzie to jest bo ja jakoś nie zauważyłem... 

Do samych KU - jeszcze na G ->P je potrzeba , do tego czas ich czytania... więc zastanawiam się jaka tu logika i sens w zmniejszaniu dropu... o 2 w nocy były raty, więc ludzie się napchali pewnie jak głupki, a znaleźć metka w tym momencie graniczy z cudem. Już o dmg bossów nie wspominając...  TO samo tyczy się wielu innych rzeczy... Jak napisałeś o ulepach nie wspominając bo to troszkę przesada z ilością.  

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Wtf? Powiedz ze jesteś leniwy i nic sie Tb nie chce a nie wymyślasz. Wczoraj w red lesie nadropilem z 200 każdej perły więc nie gadaj że metkow nie ma. Ku dropi lajtowo nawet po 7 szt ze skrzynki.

IDcncno.png

Opublikowano

K***a to jest hard z lekka nutka mediuma, jak chcecie kurwa easy to idzcie stad... Juz nawet na perly narzekacie, gdzie drop jest jak najbardziej korzystne. Placzecie o te ku, jak jest tylko 20 prc mniej szansy, jakby zostawili tak jak jest, to by byl placz rzal pl aura nic nie warta, skille P po 4 dniach to ma byc hard?! Jednak to prawda ze ludziom nie da sie dogodzic, bynajmniej wszystkim. Fakt faktem, mogli to zrobic juz na becie, ale jak wiadomo beta a official to jest lekka roznica. Przestancie plakac i zacznijcie grac, bo to jest smieszne ze narzekacie na doslownie wszystko.

Opublikowano

Nie polecam ;)

Pan Kamil IT już nie raz pokazał jakim to pięknym oszustem jest, okradł właściciela netmetina z dużych pieniędzy i sprzedał tabeli servera

oczywiście wymusił kolejne pieniądze za jakieś pierdoły i sprzedawał ity za hajs .. to jest to ;)

Nie polecam, na cycu można się przejechać 

tumblr_mvmbjq2EGs1s3ulybo1_500.gif

Jeśli to czytasz, znaczy to że się opierdalasz :)

Opublikowano

Chłopie to jest 20% mniej, nie przesadzaj, inni dają radę. Drop pereł i metków jest taki sam........ tylko KU dropi 20% mniej.

Opublikowano

Chłopie to jest 20% mniej, nie przesadzaj, inni dają radę. Drop pereł i metków jest taki sam........ tylko KU dropi 20% mniej.

No dobra, ale zrozum to, że goście, którzy grali od początku, mają od uja ku, a gośc, który dzisiaj zaczyna, ma cięzej .O to mi sie głównie rozchodzi.

Opublikowano

No dobra, ale zrozum to, że goście, którzy grali od początku, mają od uja ku, a gośc, który dzisiaj zaczyna, ma cięzej .O to mi sie głównie rozchodzi.

Tutaj przyznam Ci rację,no ale miejmy nadzieję,że jakoś administracja się odwdzięczy ;D

Serwa polecam,dużo osób zbanowanych za Wh :D

Metin2list_GIF.jpg

Opublikowano

Pomoże mi wreszcie jakiś Admin z tym klientem ...?! W dupie mają od wczoraj z tym .. Nawet na TS nie odpiszecie, żeby pomóc 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...