Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tandoria.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gdyby tylko czcionke naprawili bylo by swietnie

Zmiana czcionki będzie, ale jeszcze nie teraz.

Jeżeli chodzi o to wywalanie klienta to naprawimy to.

• Odpowiedzi 635
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zmiana czcionki będzie, ale jeszcze nie teraz.

Jeżeli chodzi o to wywalanie klienta to naprawimy to.

szkoda, bo tej czcionki nie idzie znieść... 

Opublikowano

Miałem podobnie ale zrobiłem tak.

Usunałem kompletnie klienta z dysku

Pobrałem wypakowałem nastepnie nie uruchamiałem w ogóle patchera tylko wypakowałem łatke nr 3 i uruchamiam gre poprzez tandoria.exe a patchera nawet nie ruszam i jak narazie działa

Niestety co jakis czas robi mi sie ten sam bład co tobie czyli od razu włacza ale wtedy usuwam kleinta  z dysku i od nowa wypakowuje i wgrywam łatke i jakos działa

Co gorsza teraz mnie non stop kicka z wiezy orków (nie jest to wina internetu ani komputera ponieawz zapewne 3/4 z was by chciało miec taki sprzet)

to moze być racja :) zawsze jak zapisałem to juz nastepnym razem nie wszedlem na tym kliencie

próbowałem już tego co opisujesz kilka razy, ale niestety nie pomaga. Mam andzieję, że administracja tego nie oleje i zwalczy ten problem.

Opublikowano

próbowałem już tego co opisujesz kilka razy, ale niestety nie pomaga. Mam andzieję, że administracja tego nie oleje i zwalczy ten problem.

ja polecam format..

Opublikowano

Przykład z Twojego serwera? No spoko my to załatwiamy inaczej.

Edit.

A tak do hejterów, polecam rozbiec się i wyładować złość i frustrację na ścianie.

My się super trzymamy, właśnie pracujemy nad przerwą techniczną, którą niedługo zapowiemy - będą dodane w końcu sklepy.

Normalnie zabq jak drugi bonzo, jest idealny a każda negatywna opinia to oczywiście hejterzy. A 90 % środowiska go nie lubi ot tak, bez powodu. Dobrze chociaż, że nie podejmuje polemiki z krytyką, bo wie jaka jest prawda.

Ile razy jeszcze ludzie muszą się przekonać?

Opublikowano

ja polecam format..

co tu da format? Wszystkie serwery mi działają normalnie poza tym. zresztą ten problem mam nie tylko ja także...

Opublikowano

­Czy ten serwer to g****o? bo nie wiem czy pobierać, szkoda mi ''prunda'' ogólnie.

Serwer bardzo dobry i ciekawy ale w rękach tej administracji to g****o. Jak chcesz pograć z 3-4 tygodnie to wbijaj. Uważaj tylko potem na konta na innych serwerach.

Opublikowano

Co tu patrzeć jak mi działa normalnie ? 

głupeimu chyba nie przetłumaczy.

wejdź na fv/forum i sprawdź, czy tylko mi nie działa.

Opublikowano

Nie polecam. Serwer pod zarobek. Postoi jak zwykle kilka tygodni i zniknie jak i nasze fundusze włożone w niego. Ekipa administratorów już ma swoje za uszami. Nie polecam oszustów :)

Opublikowano

Serwer bardzo dobry i ciekawy ale w rękach tej administracji to g****o. Jak chcesz pograć z 3-4 tygodnie to wbijaj. Uważaj tylko potem na konta na innych serwerach.

Coś w tym jest.

Myślicie, że nie chwyci się czegokolwiek, gdy serwer nie przyniesie zysków (a nie przyniesie)? Profilaktycznie ustawiajcie inne hasła niż wszędzie indziej.

I wertujcie pastebina xD

Opublikowano

­

Coś w tym jest.

Myślicie, że nie chwyci się czegokolwiek, gdy serwer nie przyniesie zysków (a nie przyniesie)? Profilaktycznie ustawiajcie inne hasła niż wszędzie indziej.

I wertujcie pastebina xD

Tak, na pewno dlatego przy rejestracji generowane jest losowe hasło, żeby potem okradać graczy na innych serwerach xD Weź może już wyjdź stąd marny hejterku, nie grasz na serwerze, a udzielasz się najwięcej xp

@Sh4ke przyłączam się do Ciebie w prośbach o dostęp dla forum jedynie dla osób inteligentnych.

tenor.gif

Opublikowano

­

Tak, na pewno dlatego przy rejestracji generowane jest losowe hasło, żeby potem okradać graczy na innych serwerach xD Weź może już wyjdź stąd marny hejterku, nie grasz na serwerze, a udzielasz się najwięcej xp

@Sh4ke przyłączam się do Ciebie w prośbach o dostęp dla forum jedynie dla osób inteligentnych.

Płacą Ci, czy serio tam grasz?

No popatrz, 5% graczy tandorii mogłoby wejść.

Opublikowano

Administrator Gry   ZabQ

No i nie polecam. Serwer YTbera, gdyby nie On, zagrałbym. Ale oczywiście zaraz jakiś świetny jegomość zgłosi to za spam, więc zapytam: Kto będzie nagrywał?

PS: Wygląd broni z "ekwipunku demonicznego" (95lvl do PvP) nie zachwyca.

Opublikowano

Płacą Ci, czy serio tam grasz?

No popatrz, 5% graczy tandorii mogłoby wejść.

Coś tam gram, ale piszę tu, bo lubię pisać z idiotami pokroju Twojego.

­

tenor.gif

Opublikowano

Coś tam gram, ale piszę tu, bo lubię pisać z idiotami pokroju Twojego.

­

a Ty kim jesteś? xD xD

h1v42e.jpg

@ZabQ kiedy zostanie nagrany materiał na jutuba o serwerze? Jak ze startem, co dalej, co dodacie, co usuniecie? :D   ( OBIECAŁEŚ DZIŚ A NI MA :( )

Opublikowano

Osobiscie fajnie mi sie gra nawet jak zaladowalem malo w isa duzo jest roboty jest co robic od 8 rano nie widze zadnych problemow z serwerem :)

400  post zlecialo juz ... 

Opublikowano

Kolejny, albo żeś nie sprawdził niczego, a komentujesz, albo ktoś nasłał swojego pieska do wykonywania rozkazów.

uXN0UsC.png

I co mamy okradać z losowych haseł? Okej może typ sobie wciąż zmienić na swoje zwykłe hasło, ale więcej w tej sprawie nie jesteśmy w stanie zrobić.

Opublikowano

Kolejny, albo żeś nie sprawdził niczego, a komentujesz, albo ktoś nasłał swojego pieska do wykonywania rozkazów.

uXN0UsC.png

I co mamy okradać z losowych haseł? Okej może typ sobie wciąż zmienić na swoje zwykłe hasło, ale więcej w tej sprawie nie jesteśmy w stanie zrobić.

To nie zmienia tego że jest szansa że da się kogoś okraść.

Hasło do gry generowane automatycznie lecz na forum wpisują swoje. 

Na pewno są takie osoby które używają takich samych passów na forum jak w grze.

Możliwość okradania graczy pozostaje nadal. 

Opublikowano

@sul94

Najlepsze jest to, że to Wy kombinujecie jak my możemy okradać własnych graczy, nie powinno być na odwrót? Już skończcie ten bez sensowny spam, bo jest to co najmniej śmieszne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...