Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tandoria.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 635
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

NIE POLECAM SERWER POD ZAROBEK 

+ MASA BUGÓW 

nic konkretnego nie podałeś :D 

bez argumentacji to ja moge powiedzieć, że jesteś złodziejem albo jakieś gorsze epitety na Ciebie znalezc :D

Opublikowano

­

A z czego szczelajo? ak 47 czy mp5?

Wbiłem, niektóre mapki mi się spodobały, ktoś ma dobry gust.

Ej, ale nie pisz o mp5, bo 99% graczy CS'a nawet nie wie co to jest, bo do CS:GO nie dodali :/

Nic ciekawego, wsystko to samo gdzie indziej. NIe polecam

HP mobów, które było na malestii jako pierwsze? Nowe mapy? Połączenie map? Pierścień zbioru, dzięki któremu łatwo można wyexpić buffa? Butelki z expem dropiące z metków, bossów? EQ, które przerabia się z tego na 1lvl, aż do 110, a ulepszacze dropią podczas expa? Nowe dungeony? Na start pet i kostium na kilka dni taki sam jak z IS? Inne wbijanie skilli z G1 na P? Crafting w panelu bocznym? Zmienione maksymalne śr (w tym w broni na 1 inne max, w broni na 30 inne itp.)? Całkiem nowe GUI teleportacji? Licytacje na sklepach, które niedługo mają być? Automatyczna pelerynka? Craftowanie przywołań metinów? Nowy biolog? Regulacja cieni? Kolory nazw mobów ze względu na ich poziom względem naszego? Nowe mapy na wojny gildii? Mapa questowa i dungeonowa? Brak DT, które jest na każdym serwerze?

Teraz napisz gdzie to wszystko jest, inaczej Twoje zdanie jest nic nie warte hejterku za 5 groszy. Byleby nabić ten 1 post...

NIE POLECAM SERWER POD ZAROBEK 

+ MASA BUGÓW

Na invo masz droższy IS i nikt nie narzeka, bugów dużo nie ma. Marny hejterek ;(

tenor.gif

Opublikowano

3 łatki daliście dal ludzi którym nie działa serwer z czego żadna nie pomaga, bo serwer dalej nie chce się włączyć. no nic...

Opublikowano

Jak serwer prosperuje?

Są problemy?

Ciekawie się gra?

Graczy przybywa?

Opublikowano

Jak serwer prosperuje?

Są problemy?

Ciekawie się gra?

Graczy przybywa?

- Póki co są problemy z serwerem, więc prosperuje słabo.

- up

- Mieliśmy mało czasu, by go dobrze przetestować ale moim zdaniem, mimo wielu negatywnych opinii nt. administracji, sam serwer jest ciekawy

- Niech póki co go włączą, ale graczy trochę na starcie było :)

ps. Ludzie, jak już piszecie tyle złych rzeczy, to chociaż podajcie argumenty potwierdzające to, co piszecie.. 3/4 z was, to tak naprawdę cebulaki z wylewem i zjebogłowiem.

Jak możecie stwierdzać, ze serwer jest pobugowany jak był ledwo co włączony a w początkującym etapie gry, jedyny bug to była PODOBNO zepsuta misja, bo z innymi się nie spotkałem ani nikt nic w czasie gry nie pisał. To forum naprawdę leci na pysk. bynajmniej ten dział ( czyt. Metinowy ) 

Bez pozdrowień cebulaczki, szczekajcie więcej :mellow:

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Nie polecam od startu mam problemy z klientem juz kolejna łatka która nie naprawia problemu

Czy ktoś raz a dobrze naprawi ten błąd?

Jak tu 3/4 graczu ma konkurowac o tpke itp skoro nie moga uruchomic kleinta

Wyłaczcie to gówna i wystartujcie za tydzień a nie poszliscie na szybko bo co? Szkoda się zaczyna i podreczniki trzeba za IS'a kupic?

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

Szczerze miałem nie grać i trzymałem się dość dobrze z tym, ale za namową swoich przydupasów wbiłem i nie zawiodłem się bo jeżeli chodzi o samą rozgrywkę jest mega na prawdę sporo przeróżnych rzeczy w dropie brak tych zbędnych śmieci itp.

Bardzo ładny interfejs do tego teleportacja: mapa questowa,handlowa itp. Wszystko na prawdę dobrze zrobione.

Bugi no był jeden z misją od biologa, ale to wszystko, lecz pod wieczór zaczeło się nie ciekawie.

Cofki,lagi, no ale chyba juz każdy się do tego przyzwyczaił bo jaki startujący serwer tego nie przechodzi jak się trafi kilku idiotów co ddosuje :)

Jeżeli chodzi o administrację nic ani nikt ich do mnie nie przekona nie lubiałem tego ZabQ odkąd zobaczyłem jego "ryj" na YT  jeszcze dobił mnie swoim nowym "gejowskim" przywitaniem.

Jeżeli chodzi o administrację nie polecam przekładanie lecenia w chu... już mają wadę genetyczną.

A serwer to inna bajka jak  by ci idioci go nie robili bo wygląda zajebi... i super się gra. Za same wykonanie można polecić.

Powiem tak kto szuka serwera od zaraz ten jest idealny super się gra.

A jak ktoś szuka serwera z wymaganiami to administracja je zaniż więc niech szuka dalej.

Ja jestem neutral i chętnie gram na serwerze.

837371446280124127260.png
Opublikowano

Kiedy wy sie nauczycie ludzie, ze cofki to wina bledow a nie atakow? xD

Nigdy :D

Pytanie odnośnie serwera: kiedy udostępnicie ranking na stronie? :>

Opublikowano

- graczy ubywa

- bugów więcej niż graczy

- są lagi

- co jakiś czas wywala z gry

- administracja nie ogarnia

NIE POLECAM.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

gdzie dropi przepustka na wo?

Co do klienta to pogram chwile (15min) wywala klienta i musze od nowa wypakowywac i wklejac łątke strasznie jest to uciązliwe ponieważ klient nie jest przystosowany pod graczy z win10 64bit

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

hmm z tego co ZabQ mówił w ostatnim filmiku powinien ukazac się już film z nim i Tharelem jak opowiadają co się dzieje i co będzie się działo, a więc @ZabQ gdzie ten film? :<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...