Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tandoria.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

nie polecam Serwera, stracilem przez nich moje eq na innych serwerach :)

Po drugie, serwer szybko upadnie po wplywie pieniedzy na ich konto bankowe, wtedy zobaczysz ze administracja bedzie nie osiagalna. :)

Ja bym sprawdzal co sciagam, pozdrawiam.

Nie no, to byś już sobie darował. Jak mogłeś przez nich stracić eq, skoro przy rejestracji jest generowane losowe hasło i codziennie jest komunikat o tym, aby często zmieniać hasła? xD

tenor.gif

• Odpowiedzi 635
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

Nie no, to byś już sobie darował. Jak mogłeś przez nich stracić eq, skoro przy rejestracji jest generowane losowe hasło i codziennie jest komunikat o tym, aby często zmieniać hasła? xD

Przecież każda zmiana hasła jest odnotowana w bazie. Więc co za problem, mając dostęp, je sobie posprawdzać? Tym bardziej, że nie był by to pierwszy taki przypadek

Opublikowano

­

Przecież każda zmiana hasła jest odnotowana w bazie. Więc co za problem, mając dostęp, je sobie posprawdzać? Tym bardziej, że nie był by to pierwszy taki przypadek

Generowane losowe hasło też jest po to, żeby łatwiej graczy okradać, teraz rozumiem wasz tok myślenia.

Zresztą, ten co nie robi na każdym serwerze innego hasła jest idiotą i tyle.

tenor.gif

Opublikowano

A ilu jest graczy, którzy korzystają z tego losowego hasła? 5%? 10%? Każdy zmienia sobie hasło na swoje. I powoerzając administracji nasze dane powinny one być bezpieczne. A nie wykorzystywane do okradania kont na innych serwerach, jak np. Crados.

Opublikowano

­

Generowane losowe hasło też jest po to, żeby łatwiej graczy okradać, teraz rozumiem wasz tok myślenia.

Zresztą, ten co nie robi na każdym serwerze innego hasła jest idiotą i tyle.

Nie ważne, czy wpiszesz sobie sam, czy Ci wygenerują. Konta są w bazie zapisane i każdy kto ma dostęp do bazy może odczytać hasła. One są tam zapisane szyfrem, ale co za problem zmienić ręcznie? Wchodzisz na "http://lampload.com/static/create-password-password.php", wpisujesz interesujące Cię hasło, generujesz szyfr i zastępujesz, proste?

Opublikowano

Poleci ktoś czy coś ? Jakieś opinie o serwie ?

ŻabQ twierdził, że go wywalają koledzy, a nie mieli pluginu na stabilność i wypierniczało graczy. Serwer postawiony typowo pod hajs, mogą Ci oj**ać konto w każdej chwili bo mogą i już.

Więc nie polecam.

Opublikowano

­

ŻabQ twierdził, że go wywalają koledzy, a nie mieli pluginu na stabilność i wypierniczało graczy. Serwer postawiony typowo pod hajs, mogą Ci oj**ać konto w każdej chwili bo mogą i już.

Więc nie polecam.

Reygras nie tak ofensywnie. Pamiętaj, paczuj clienta, to jest uspokajające.

I piszesz o serwerze, że mogą okraść konto, po co mieliby okradać konta na swoim serwerze? Nie pisałeś nic o innych serwerach. Szach mat!

tenor.gif

Opublikowano

Tak płaczecie o to, że będą was okradać (co dla mnie jest śmieszne) no ale tak ciężko wam zrobić specjalnie inny login/hasło na ten serwer i nie grać pod tymi samymi danym na innym serwerze? Czasami zastanawiam się jak ludzie radzą sobie w szkole/pracy jeżeli nie potrafią pomyśleć ;) 

Serwer polecam i życzę dużej ilości graczy! :)

Opublikowano
Przerwa techniczna zakończyła się sukcesem.

Lista zmian:

- Poprawiono czas wierzchowca na start (lwa) (zmieniono z 7 na 3 dni)

- Dodano drop Przewodników do Kowalstwa (bossy dungeonowe)

- Edytowano lekko sklep za Żabki

- Poprawiono crafting run na 2 i 3 stopień

- Poprawiono drop z szkatułki serwerowej

- Poprawiono drop Starych i Smoczych Kufrów

- Zmieniono bonusy działające na mapach 90/105/120 lvl

- Dodano drop hełmów (41lvl) z Szkatułki Biżuterii I

- Poprawiono HP bossów na mapach 90/105/120 lvl

- Powiększono poziom Baronowej do 70

- Poprawiono troszkę misję biologa 30 lv

Jeżeli chodzi o sklepy, coś postaramy się jutro podziałać, jak drugi technik będzie dostępny. Przy okazji ogłoszę. że jutro pojawi się też sporo popraw i zmian.

Opublikowano

przedmioty które znikają po zamknięciu sklepu są w jakiś  sposób oddawane przez administracje, bo dziś miałem przypadek, ze mi znikly, a wartosc byla dosyc spora?

Opublikowano

­Skąd tu wziąć dużo bodzi? 6 razy poszedłem na WO, wydropiłem trochę szkat i mi dropnęło 5 bodzi (oczywiście 5 razy spaliło).

tenor.gif

Opublikowano

Można prosic o screena z mapy handlowej?

Mapa handlowa nie działa. 

Gdzie jest ten pierścionek (anty exp) do którego wbija się expa a potem tego expa można przerzucić na inną postać ? 

xD 

Opublikowano

Mapa handlowa nie działa. 

Gdzie jest ten pierścionek (anty exp) do którego wbija się expa a potem tego expa można przerzucić na inną postać ? 

w is albo ziomek w m1 teraz sprzedaje za 20kk

201dzc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...