Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tandoria.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 635
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gram od rana na becie. SERWER ŚWIETNY!!!!!!!!!!!!!!

Admin siedzi i odpisuje, informuje. Mam nadzieje, że tak zostanie do końca bety.

DOBRA ROBOTA! :D­

Opublikowano

Gram od rana na becie. SERWER ŚWIETNY!!!!!!!!!!!!!!

Admin siedzi i odpisuje, informuje. Mam nadzieje, że tak zostanie do końca bety.

DOBRA ROBOTA! :D­

Oczywiście, że zostanie tak do końca bety. Natomiast kiedy skończy się pierwsza fala wpływów z IS-u, administracji szybko nie zobaczycie. Radzę też do pewności pozmieniać hasła na innych serwerach, gdzie obecnie gracie. Ważne by były inne niż tutaj. Serwera nie polecam z racji składu osobowego administracji.

Opublikowano

gówno, żaba i jego serwer nadaje sie tylko tam gdzie jego miejsce, czyli - BAGNO.  nie polecam i odradzam gry, bo może skończyć się to utratą eq na innych serwerach :]

VsxuB58.png

Opublikowano

Gdzie są te nowe efekty które chcieliście nam pokazać? Poza jedną zmianką "Reset" nie ma tu nic nowego. ;- )

@Edit

A gdzie jest opisany system konny? = ]

Opublikowano

Oczywiście, że zostanie tak do końca bety. Natomiast kiedy skończy się pierwsza fala wpływów z IS-u, administracji szybko nie zobaczycie. Radzę też do pewności pozmieniać hasła na innych serwerach, gdzie obecnie gracie. Ważne by były inne niż tutaj. Serwera nie polecam z racji składu osobowego administracji.

Tak sie składa, że hasło jest generowane automatycznie przez serwer więc wiesz :)

Opublikowano

podaczas logowania pokazuje mi nieprawidłowy login lub hasła gdzie wpisywałem automatyczne hasło oraz po zmianie hasła pisałem nowe....

czym to jest spowodowane?

Polecam, bo mogę. Widać, że hejterzy już spuszczeni z kagańca xp
­Linki do downloadu coś nie działają.

Necessary top1

z mega.co sciagniete bez problemu z full predkoscia (mirror 2)

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

Troszku za dużo tego wszystkiego według mnie, ale i tak pewnie wbije chociażby z tego względu, że nie ma póki co nic lepszego.

Opublikowano

Widzę Tytuł 'Trochę o serwerze" przewijam na doł widzę ten świetny zabawny żart (He he he tak się uśmiałem zabq jakiś ty zabawny) a następnie Cofnij strone  powrót do strony głównej mpc  :) 

Nie polecam! Nie zagram! Bo mogę! 

55381514166733279449.gif

Opublikowano

­

Widzę Tytuł 'Trochę o serwerze" przewijam na doł widzę ten świetny zabawny żart (He he he tak się uśmiałem zabq jakiś ty zabawny) a następnie Cofnij strone  powrót do strony głównej mpc   :) 

Nie polecam! Nie zagram! Bo mogę!

Nie zagra przez 3 obrazki w prezentacji XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

tenor.gif

Opublikowano

­

Nie zagra przez 3 obrazki w prezentacji XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Każdy ma jakiś powód!

Ktoś  bo Zabqu jeszcze inni bo serwer na miesiąc a ja mam powód bo 3 obrazki ;d 

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Wbije zapowiada się dobrze zobaczymy :) Sklepy offline od jakiego lvl sa ?? Oraz o ktorej dokladnie jest start ? 

Start 16-18 jak wspomniała administracja, a co do sklepów offline to chyba jeszcze nie działają.

­

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...