Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tandoria.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 635
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie przesadzaj na invorii też były wpierw problemy...

y8HqE13.png                             

Opublikowano

I co z tego że ma 65lv? To jakiś wyczyn na mediumie wbić 65 w dwa dni? 

Przy takim samym nakładu IS i czasu na plu idzie to zrobić.

Jesteś idiotą bo oglądasz jak ktoś "gra" i sugerujesz się tymi śmiesznymi graczami.

to może dysmózgu zobaczysz że odpisałem na post który mówił o tym że taki to medium ze 50+ dopiero top 1 -_-. Jednak ktoś na tym forum zszedł poniżej dna dna.
Opublikowano

Nie przesadzaj na invorii też były wpierw problemy...

Grałem na invorii i nie doświadczyłem takich problemów jak wywalanie 5 razy w ciągu 30 minut, w tym 2 razy z dungeona, na który masz 3 próby.­

tenor.gif

Opublikowano

Co jest z serwerem? Bo jakiś geniusz nie mógł zrobić publicznej zakładki na forum z informacjami.. niee... po co.. utrudnijmy życie graczom.. niech zakładają wszędzie po kilka kont...

Opublikowano

Nie w piątek bez bugów ma być dzisiaj jak najszybciej -.- zróbcie naprawianie błędów (sprawdzone i serio działające) zawsze w nocy ta 3:00 codziennie.

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Co tym razem się spaliło? Serio jeżeli ktoś tu jeszcze planuje grać to pozdrawiam. Administracja jest tak z*******a że zamiast zrobić porządną bete to woleli wystartować z syfem.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano
Po całym dniu walki z masą błędów, w niektórych przypadkach kompletnie nie wiedzieliśmy co się dzieje z grą, w końcu udało nam się dużo rzeczy poprawić. Oddaliśmy WSZYSTKIE przedmioty i yang, które Wam "zjadło" przy otwieraniu sklepu.

Był to bardzo ciężko dzień dla nas, zapewne wy się cholernie nudziliście, przepraszamy za wszystkie niedogodności!

Ah... co do zwróconych yangów, przyznane zostały one na losową postać na koncie.

Pamiętajcie koniecznie o zaktualizowaniu klienta, aby nie mieć problemów z grą!

Opublikowano

Kupie waszą baze danych, zabq za 500zł starczy tak jak ostatnio z malestii ?XDDDDD

Nie mogę zrozumieć jak można sprzedawać bazę serwera, jeżeli to prawda to ten cały żabku to jeden wielki skurwysyn. Tyle w temacie.

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Nie mogę zrozumieć jak można sprzedawać bazę serwera, jeżeli to prawda to ten cały żabku to jeden wielki skurwysyn. Tyle w temacie.

Popatrz na jego poprzednie posty to się dowiesz, czy to prawda ^^.

tenor.gif

Opublikowano

Popatrz na jego poprzednie posty to się dowiesz, czy to prawda ^^.

Nie chce mi się bawić w zgadywanki, ale skoro ktoś traktuje stawianie serwera jako biznes, jednocześnie będąc tak dwulicową osobą, to jestem skłonny w to uwierzyć.

Opublikowano

Nie chce mi się bawić w zgadywanki, ale skoro ktoś traktuje stawianie serwera jako biznes, jednocześnie będąc tak dwulicową osobą, to jestem skłonny w to uwierzyć.

Przejrzałem sobie Twoje posty wg. odpowiedzi i pierwsze 4 to "nie polecam". Weź nie bądź taki negatywny. Szczególnie, gdy hejty są nieuzasadnione. A jeśli chcesz hejtować za myślenie administratorów serwerów metina o tym, że jest to biznes to idź do prezki ter*osa, Lourt króluje w takim myśleniu.

tenor.gif

Opublikowano

Przejrzałem sobie Twoje posty wg. odpowiedzi i pierwsze 4 to "nie polecam". Weź nie bądź taki negatywny. Szczególnie, gdy hejty są nieuzasadnione. A jeśli chcesz hejtować za myślenie administratorów serwerów metina o tym, że jest to biznes to idź do prezki ter*osa, Lourt króluje w takim myśleniu.

Skoro przejrzałeś moje posty, to wywnioskowałeś też zapewne, że grałem na poprzednim serwerze zabqa - malestii.

Dzięki temu wyrobiłem sobie o nim (a po czasie także o tandorii) zdanie, które szerzę w tym oto temacie.

Opublikowano

Mnie tylko ciągle wywala z dungeonów ? Czy każdy tak ma ? :D

Bo z serwera mnie nie wywala wogóle tylko jak pójdę na byle jaki dungeon.

Opublikowano

­

Gra tu ktokolwiek? :D Wbiłbym, ale po samym sposobie wbijania skilli wnioskuję rozgrywkę w trybie single player

Bo systemie wbijania skilli wnioskujesz, że nikt tu nie gra? Online z 800+, może 1k jest.

tenor.gif

Opublikowano

Mnie tylko ciągle wywala z dungeonów ? Czy każdy tak ma ? :D

Bo z serwera mnie nie wywala wogóle tylko jak pójdę na byle jaki dungeon.

Ta, tak samo przy biciu metinach -_- cały czas loga. 

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...