Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tandoria.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 635
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@sul94

Najlepsze jest to, że to Wy kombinujecie jak my możemy okradać własnych graczy, nie powinno być na odwrót? Już skończcie ten bez sensowny spam, bo jest to co najmniej śmieszne.

Bezsensowny?

Bardzo sensowny.

Młody i nowy użytkownik tego forum wejdzie w ten temat i przeczyta kilka postów i dojdzie do wniosku że powinien na każdym serwerze zakładać różne loginy/hasła na każdym nowym serwerze i forum. 

Wielu z "was" dopuściło się tego że bazy danych wyciekły i wiele osób ma dostęp do tysięcy linii zawierających login | hasło | e-mail 

Drodzy użytkownicy MPCforum wszędzie ale to wszędzie używajcie różnych haseł i loginów. 

Opublikowano

jak zrobic biologa gdzie trzeba ubijac moby na pustyni? skoro tych mobow nigdzie nie ma?

Subiektywny ku.wa blok ciosu szma.o

Opublikowano
Witajcie! Ogłaszamy przerwe techniczną dzisiaj tj. 31-08-2015 o godzinie 15:00. Po przerwie wymagane będzie pobranie aktualizacji klienta w celu poprawnego działania gry.

Lista zmian, które zostaną wprowadzone po przerwie:

- Dodano Sklepy Offline

- Powiększono spoty pająków na w Krainie Yogryohan na obszarze pustynnym.

- Poprawiono drop z bossa Dziewięć Ogonów.

- Poprawiono drop z bossa Baronowa Pająków.

- Poprawiono drop z bossa Hae-Tae.

- Zmniejszono HP u bossa z dungeonu poziomowego 70 lvl.

- Zmniejszono HP u bossa Hae-Tae.

- Zmieniono wymagane potwory do misji Biologa 50 lvl.

- Powiększono drop niektórych dopalaczy z Kufra Dopalaczy.

- Dodano możliwość zawarcia ślubu pomiędzy postaciami.

- Poprawiono obrażenia broni do expa dla Sury.

- W momencie ukończenia zadania u Biologa zostaniemy o tym poinformowani w liście.

- Dodano crafting Zmianek na Dodania.

- Dodano crafting Czarnej Perły.

- Od teraz można wyciągać KD z przedmiotów.

- Dodano informację o wymaganym poziomie w Smoczych Runach

- Dodano informację o bonusach we fryzurach

- Poprawiono komunikat z szansą ulepszania podczas ulepszania Zwojem Przychylności.

- Naprawiono problem z tworzeniem więcej niż 1 postaci na koncie.

- Poprawiono crafting Rosek II stopnia, zamiast 1 sztuki daje 5 sztuk.

- Poprawiono komunikat z szansą ulepszania podczas ulepszania Zwojem Przychylności.

- Usprawniono działanie silnika gry - kanały powinny być stabilniejsze (przede wszystkim mapa dungeonowa).

- Usprawniono proces zapisywania danych w bazie.

Strona WWW:

- Dodano większość brakujących ikon przedmiotów w ItemShopie.

Do listy zmian mogą dojść jeszcze jakieś poprawki.

Sklepy OFFLINE, jest to pewna nowość, zatem stwierdziliśmy, że wymaga ona opisu (a raczej zbiór kilku faktów):

• Sklepy tworzymy poprzez guzik 'Otwórz Sklep' w panelu bocznym.

• Otwierając sklep możemy go nazwać oraz wybrać czas sklepu - 6, 12, 24 i 48 godzin.

• Sklep automatycznie zamyka się gdy wszystkie przedmioty zostaną wyprzedane.

• Jeżeli czas sklepu się zakończy, a nie wszystkie przedmioty zostaną sprzedane, trafią one do naszego Magazynu IS.

• Można założyć 1 sklep na dane konto.

• W przypadku crashu serwera, bądź przerwy, cokolwiek, jeżeli serwer zostanie wyłączony podczas aktywnego sklepu, jego przedmioty trafią do Magazynu IS właściciela sklepu.
Opublikowano

Witajcie! Ogłaszamy przerwe techniczną dzisiaj tj. 31-08-2015 o godzinie 15:00. Po przerwie wymagane będzie pobranie aktualizacji klienta w celu poprawnego działania gry.

Lista zmian, które zostaną wprowadzone po przerwie:

- Dodano Sklepy Offline
- Powiększono spoty pająków na w Krainie Yogryohan na obszarze pustynnym.
- Poprawiono drop z bossa Dziewięć Ogonów.
- Poprawiono drop z bossa Baronowa Pająków.
- Poprawiono drop z bossa Hae-Tae.
- Zmniejszono HP u bossa z dungeonu poziomowego 70 lvl.
- Zmniejszono HP u bossa Hae-Tae.
- Zmieniono wymagane potwory do misji Biologa 50 lvl.
- Powiększono drop niektórych dopalaczy z Kufra Dopalaczy.
- Dodano możliwość zawarcia ślubu pomiędzy postaciami.
- Poprawiono obrażenia broni do expa dla Sury.
- W momencie ukończenia zadania u Biologa zostaniemy o tym poinformowani w liście.
- Dodano crafting Zmianek na Dodania.
- Dodano crafting Czarnej Perły.
- Od teraz można wyciągać KD z przedmiotów.
- Dodano informację o wymaganym poziomie w Smoczych Runach
- Dodano informację o bonusach we fryzurach
- Naprawiono problem z tworzeniem więcej niż 1 postaci na koncie.
- Poprawiono crafting Rosek II stopnia, zamiast 1 sztuki daje 5 sztuk.
- Usprawniono działanie silnika gry - kanały powinny być stabilniejsze (przede wszystkim mapa dungeonowa).
- Usprawniono proces zapisywania danych w bazie.

Strona WWW:
- Dodano większość brakujących ikon przedmiotów w ItemShopie.

Do listy zmian mogą dojść jeszcze jakieś poprawki.

Sklepy OFFLINE, jest to pewna nowość, zatem stwierdziliśmy, że wymaga ona opisu (a raczej zbiór kilku faktów):

• Sklepy tworzymy poprzez guzik 'Otwórz Sklep' w panelu bocznym.
• Otwierając sklep możemy go nazwać oraz wybrać czas sklepu - 6, 12, 24 i 48 godzin.
• Sklep automatycznie zamyka się gdy wszystkie przedmioty zostaną wyprzedane.
• Jeżeli czas sklepu się zakończy, a nie wszystkie przedmioty zostaną sprzedane, trafią one do naszego Magazynu IS.
• Można założyć 1 sklep na dane konto.
• W przypadku crashu serwera, bądź przerwy, cokolwiek, jeżeli serwer zostanie wyłączony podczas aktywnego sklepu, jego przedmioty trafią do Magazynu IS właściciela sklepu.

Wszystkie zmiany są na + dla serwera,ale co ze zbugowanymi misjami?

projekt.jpg

Opublikowano

Hola hola, dodaliście ranking na stronie, a wraz z rankingiem mieliście dodać licznik online, gdzie on jest, może jestem ślepy? xD

A może nie ma czym się chwalić? :D No ale wiecie, licznik zawsze można podkręcić :)

Opublikowano

Hola hola, dodaliście ranking na stronie, a wraz z rankingiem mieliście dodać licznik online, gdzie on jest, może jestem ślepy? xD

A może nie ma czym się chwalić? :D No ale wiecie, licznik zawsze można podkręcić :)

Co jak co ale moge ci zapewnic ze graczy jest na bank +700 :)

osobiscie sadze ze niestety licznik online zepsuje serwer ....  i bedzie mniej graczy 

Opublikowano

Co jak co ale moge ci zapewnic ze graczy jest na bank +700 :)

osobiscie sadze ze niestety licznik online zepsuje serwer ....  i bedzie mniej graczy 

700 graczy na serwerze medium i top100 to 53lvl? Dwa dni "działania serwera"...

Dziwny ten medium :D

Opublikowano

700 graczy na serwerze medium i top100 to 53lvl? Dwa dni "działania serwera"...

Dziwny ten medium :D

Jestes idiotą. Kur** nawet cruzer wrzucił odcinek i ma ponad 65 lv więc weź wyjdź
Opublikowano

Jestes idiotą. Kur** nawet cruzer wrzucił odcinek i ma ponad 65 lv więc weź wyjdź

cruzer to jutuber i dostaje SM za nagrywke

bez SM nie ma sensu expić bo exp nie leci

serwer pod IS (pewne info)

nie polecam

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

nie polecam

człowieku, wyjdź, od początku nie polecasz, jeszcze zanim wyszedł serwer, a mimo to wszedłeś. siedzisz w tym temacie tylko po to żeby oczerniać. za te pisanie w kółko    to samo powinni zacząć Ci dawać ostrzeżenia

ja pisałem z kilkoma osobami i jakoś nie narzekali na exp nie kupując nic w IS, więc albo za wszelką cenę chcesz tylko udupić serwer, albo z Ciebie gracz jak...

Opublikowano

człowieku, wyjdź, od początku nie polecasz, jeszcze zanim wyszedł serwer, a mimo to wszedłeś. siedzisz w tym temacie tylko po to żeby oczerniać. za te pisanie w kółko    to samo powinni zacząć Ci dawać ostrzeżenia

ja pisałem z kilkoma osobami i jakoś nie narzekali na exp nie kupując nic w IS, więc albo za wszelką cenę chcesz tylko udupić serwer, albo z Ciebie gracz jak...

Skoro niektóre osoby grały na malestii i znają zabqa to chyba dobrze, że o tym piszą. Sam z przymrużeniem oka patrzę na wasze opinie bo wiem, że za kilka tygodni też będziecie podzielać nasze zdanie.

Opublikowano

nie polecam

O czym ty mówisz? Nie wydałem złotówki mam już 2 skille na P i 75 lvl. Wbicie od 50 do 75 to jakieś 3h 

Opublikowano

I co z tego że ma 65lv? To jakiś wyczyn na mediumie wbić 65 w dwa dni? 

Przy takim samym nakładu IS i czasu na plu idzie to zrobić.

Jesteś idiotą bo oglądasz jak ktoś "gra" i sugerujesz się tymi śmiesznymi graczami.

Opublikowano

Grałem na Malestii i wiem jak tam było. Wszystko było ok do czasu aż zrobili Cofke...

Tutaj jak narazie jest średni na początku duże problemy z działaniem klienta narazie coś poprawili teraz dodali sporo zmian które i tak powinny być zrobione na becie no ale cóż chcieli szybko wystartować pewnie żeby mieć na podreczniki i zeszyty.

Jak narazie gram stoję sobie na 35lvl'u i zarabiam ale patrząc na to co było na Malestii mniej więcej wiem jak grać aby póżniej nie mieć problemu z kasą

PS

Po update i łatce mam problem z "błąd łaczenia  z serwerem"

@Edit

ok mam komunikat że przerwa tylko wiadomo jak długo?

Ciekawi mnie jedno wczoraj widziałem typka jak miał 79lvl i wbijał 80 (był komunikat) ale teraz w top jest tylko Cruzer z 80lvl co z tamtym gościem czyżby dostał bana?

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

czy tylko mnie co jakiś czas wywala z gry? wątpię żeby to było przez internet, bo mam dość szybki.

da się zmienić czcionkę, bo ta jest denerwująca + wygląd ekwipunku itd. w klasycznym wygląda to o wiele lepiej, powinna byc możliwa zmiana wyglądu okien

Opublikowano

Co się stało, że serwer jest wyłączony?

y8HqE13.png                             

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...