Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tandoria.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja tam polecam serwer, bardzo przyjemnie się gra :)

Jak może się przyjemnie grać, gdy co chwile wywala albo serwer jest offline? X D

• Odpowiedzi 635
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak może się przyjemnie grać, gdy co chwile wywala albo serwer jest offline? X D

Offline był tylko 2 razy, a tak cały czas działa :)

Opublikowano

Offline był tylko 2 razy, a tak cały czas działa :)

Cały czas działa, ale lagi i ciągle wywala to ja p******e taka rozgrywke. xD

A i jeszcze wspomne słowa naszego super Administratora ŻabQ - Na mpcforum trudno jest się skontaktować z graczami czy bądź kimkolwiek - to po co dodajecie tutaj prezentacje skoro i tak gówno odpowiadacie?

przepraszam wszystkich polakow za takich ludzi ;//

Opublikowano

Cały czas działa, ale lagi i ciągle wywala to ja p******e taka rozgrywke. xD

A i jeszcze wspomne słowa naszego super Administratora ŻabQ - Na mpcforum trudno jest się skontaktować z graczami czy bądź kimkolwiek - to po co dodajecie tutaj prezentacje skoro i tak gówno odpowiadacie?

przepraszam wszystkich polakow za takich ludzi ;//

Lagi? Wywala? Chyba czas zainwestować w nowego dostawce internetu.. Mi gra chodzi płynnie, zero lagów itp

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Rozumiem że to jest beta? To kiedy start?
Jak wygląda zdobywanie "stałych bonusów postaci" dzięki dungeonom? Pójdziemy 123412341234razy i zrobi nam się na postaci 1345% na ludzi? Albo 12312121237836% na moby bo się bonusy skumulują? Nie rozumiem :D

Opublikowano

5xswc7.png

1ku0vs.png

v59u8i.jpg

Nie polecam. Ten serwer to jedno wielkie gówno. Cały czas wywala, lagi w uj. Polecam zrobić, jak wyżej xD

Opublikowano

Rozumiem że to jest beta? To kiedy start?

Jak wygląda zdobywanie "stałych bonusów postaci" dzięki dungeonom? Pójdziemy 123412341234razy i zrobi nam się na postaci 1345% na ludzi? Albo 12312121237836% na moby bo się bonusy skumulują? Nie rozumiem :D

To jest oficjalny już serwer.

A co do bonusów, śmiem się domyślać że chodzi o to, że dostajemy je tylko za pierwszym razem =)

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

gdzie dropne eq pvp i z czego robic eq do expa i do pvp potem?

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Lagi? Wywala? Chyba czas zainwestować w nowego dostawce internetu.. Mi gra chodzi płynnie, zero lagów itp

Zawsze bawi mnie taki argument. Ludzie piszą że wyrzuca ich, są lagi, przychodzi administrator i mówi "U mnie jest dobrze." i problem rozwiązany, mimo że gracze nadal mają problem :D

Opublikowano

Zawsze bawi mnie taki argument. Ludzie piszą że wyrzuca ich, są lagi, przychodzi administrator i mówi "U mnie jest dobrze." i problem rozwiązany, mimo że gracze nadal mają problem :D

Ale.. ja nie jestem administratorem xD

Piszę to jako normalny gracz.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Przykład z Twojego serwera? No spoko my to załatwiamy inaczej.

Edit.

A tak do hejterów, polecam rozbiec się i wyładować złość i frustrację na ścianie.

My się super trzymamy, właśnie pracujemy nad przerwą techniczną, którą niedługo zapowiemy - będą dodane w końcu sklepy.

Opublikowano

Gra się przyjemnie , nie ma większych bugów - a co do gry to nie mam jakiegoś pro elo wyjebanego sprzętu i internetu a ani razu mnie jeszcze nie wywaliło czy też lagowało ;)­

Opublikowano

To w przerwie technicznej dajcie inną czcionkę ( najlepiej tą z pl ).

Ogólnie bardzo nie podobają mi się kolory nazw mobów i innych ( strasznie oczojebne... ) 

No i to, że nie można zablokować ataku ( trzymam spacje i klikam poza ekran ) to jest porażka... Rozumiem, że jest to zrobione przez auto-pelerynke? Pomysł żałosny...

Opublikowano

Ponawiam swoją prośbę o pomoc. Nie mogę włączyć klienta, pobrałem łatkę, pobrałem na nowo klienta i nic, od razu go wyłącza... Co to za administracja, która daje trzy łatki które miały rozwiązać problem, żadna nic nie wnosi...

Opublikowano

Loga <3 naprawcie to ...

y8HqE13.png                             

Opublikowano
Moglibyście zrobić coś z tym clientem, żeby nie wyłączał się od razu po włączeniu? Nie zamierzam za każdym razem wypakowywać od nowa clienta, żeby się zalogować...­

tenor.gif

Opublikowano

Moglibyście zrobić coś z tym clientem, żeby nie wyłączał się od razu po włączeniu? Nie zamierzam za każdym razem wypakowywać od nowa clienta, żeby się zalogować...­

U mnie był ten problem tylko gdy w cliencie zapisywałęm passy do konta

Opublikowano

Ponawiam swoją prośbę o pomoc. Nie mogę włączyć klienta, pobrałem łatkę, pobrałem na nowo klienta i nic, od razu go wyłącza... Co to za administracja, która daje trzy łatki które miały rozwiązać problem, żadna nic nie wnosi...

Miałem podobnie ale zrobiłem tak.

Usunałem kompletnie klienta z dysku

Pobrałem wypakowałem nastepnie nie uruchamiałem w ogóle patchera tylko wypakowałem łatke nr 3 i uruchamiam gre poprzez tandoria.exe a patchera nawet nie ruszam i jak narazie działa

Niestety co jakis czas robi mi sie ten sam bład co tobie czyli od razu włacza ale wtedy usuwam kleinta  z dysku i od nowa wypakowuje i wgrywam łatke i jakos działa

Co gorsza teraz mnie non stop kicka z wiezy orków (nie jest to wina internetu ani komputera ponieawz zapewne 3/4 z was by chciało miec taki sprzet)

U mnie był ten problem tylko gdy w cliencie zapisywałęm passy do konta

to moze być racja :) zawsze jak zapisałem to juz nastepnym razem nie wszedlem na tym kliencie

3b2cf76ad4ac5.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...