Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tandoria.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

niestety trzeba jeszcze ogarnac mobki bo sie buguja i nie da sie expic za bardzo, jesli to naprawia to serwer bedzie jeden z najlepszych, poki co bede gral ale na nerwie :p

• Odpowiedzi 635
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

z esencja życia masakra marmur jakies 50 esencji a ja zrobilem jakies 30x WO multm metków ubilem i mam 134esencji a wiexc slabo

Bodzie bardzo slabo dropia mam 35lvl (blok exp) robie WO bije metki bossy i nie jestem w stanie wcisnac nawet broni 35lvl na poziom IV gdzie jest 20% na pomyslne a bodzi leci tyle co nic

Ogolnie zle dopasowany drop do systemu ulepszen

Mam 150odlamkow stali a bodzi nic....

Naprawiacie drop rzeczy które dobrze dropia a te co sa deficytowe dalej nic nie robicie z nimi

@PS

Ile chodza tutaj SM?

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

Kiedy pojawi się możliwość zmiany czcionki? 

Dajcie normalną możliwość zablokowania ataku ( klikanie poza okienko podczas bicia ), bo chciałbym expić na głównej postaci i dropka w międzyczasie ogarniać... 

Opublikowano

Jest tutaj cos takiego jak system osiagniec? Chciałbym sprawdzic ile mobow/bosow itp zabilem oraz ile razy zrobilem WO i inne dungi (tak jak bylo na malestii)

PS

jaka jest cena SM (100/200/500) ? chodzi mi o yang

Oraz gdzie najlepiej dropia tutaj bodzie?

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

Prezentacja, strona oraz forum prezentują się ładnie. Mam małe zastrzeżenia co do tych trzech obrazków / średnio śmieszne. Lajki na fanpage w miarę pokrywają się z ilością użytkowników na forum, więc nie mogę nic zarzucić. :) Póki co, polecam.

Opublikowano

z esencja życia masakra marmur jakies 50 esencji a ja zrobilem jakies 30x WO multm metków ubilem i mam 134esencji a wiexc slabo

Bodzie bardzo slabo dropia mam 35lvl (blok exp) robie WO bije metki bossy i nie jestem w stanie wcisnac nawet broni 35lvl na poziom IV gdzie jest 20% na pomyslne a bodzi leci tyle co nic

Ogolnie zle dopasowany drop do systemu ulepszen

Mam 150odlamkow stali a bodzi nic....

Naprawiacie drop rzeczy które dobrze dropia a te co sa deficytowe dalej nic nie robicie z nimi

@PS

Ile chodza tutaj SM?

Bodzie lecą ze tandoriańskich szkat np. EQ 35 jest łatwe a wy ciągle narzekacie ...

­

Opublikowano

Chwilowa przerwa techniczna zakończona sukcesem, możecie przed spaniem powystawiać spokojnie sklepy. :)

Dużo popraw nie było:

- Poprawiony drop z Baronowej Pająków

- Poprawione ulepszanie Stalek na kolejną zbroję

- Oddano zaległe przedmioty do magazynu IS

edit.

Ponieważ dużo osób nie czai jak to działa, proszę państwa, otwierają państwo MAGAZYN ITEMSHOP, tam są wszystkie przedmioty... magazyn ten jest trochę mniejszy niż dostępne miejsce w sklepie, także warto otworzyć ten magazyn ponownie kiedy go oczyścicie, aby się odświeżył.

Opublikowano

Chwilowa przerwa techniczna zakończona sukcesem, możecie przed spaniem powystawiać spokojnie sklepy. :)

Dużo popraw nie było:

- Poprawiony drop z Baronowej Pająków

- Poprawione ulepszanie Stalek na kolejną zbroję

- Oddano zaległe przedmioty do magazynu IS

edit.

Ponieważ dużo osób nie czai jak to działa, proszę państwa, otwierają państwo MAGAZYN ITEMSHOP, tam są wszystkie przedmioty... magazyn ten jest trochę mniejszy niż dostępne miejsce w sklepie, także warto otworzyć ten magazyn ponownie kiedy go oczyścicie, aby się odświeżył.

kiedy naprawicie czcionke...

Opublikowano

Czesc.

Mozna wiedziec, jak z ludzmi?

I czy rzeczy takie jak channel VIP albo mobberhack w ISie zostaly usuniete czy nadal sa?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Czesc.

Mozna wiedziec, jak z ludzmi?

I czy rzeczy takie jak channel VIP albo mobberhack w ISie zostaly usuniete czy nadal sa?

Przecież to serwer pod ISa, nie usuną tego.

Opublikowano

­

Przecież to serwer pod ISa, nie usuną tego.

Na vest*risie masz autopickupa w IS'ie, tam też możesz hejtować.

A ja wchodzę na serwer i nasuwa mi sie jedno pytanie- Kiedy koniec bety?

Jak zmądrzejesz.

tenor.gif

Opublikowano

Ten Mobberhack w is jest nieprzemyślany, przecież jak koleś sobie to kupi to może tyle zmianek w m1 nafarmić że Ho Ho a nawet przy kompie nie musi siedzieć ;x Niedawno za czity dostało się bana a teraz można je legalnie używać pod wyjątkiem że dasz nam troszkę zarobić. 

xD 

Opublikowano

Opłaca się zaczynać, dużo osób? ;> 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Ten Mobberhack w is jest nieprzemyślany, przecież jak koleś sobie to kupi to może tyle zmianek w m1 nafarmić że Ho Ho a nawet przy kompie nie musi siedzieć ;x Niedawno za czity dostało się bana a teraz można je legalnie używać pod wyjątkiem że dasz nam troszkę zarobić. 

Jestem tego zdania co kolega, jak można dawać mini cheata do isa. Gdzieś któryś z administracji pisał, że jeśli ktoś będzie miał zablokowaną spacje i tą pelerynke z isa to będzie dostawał kick. Wszystko spoko, ale jeśli ktoś sobie odpali 8 kont w m1 i kupi na kazde konto tą pelerynke to ma tysiące tych szkat, zmianek i dodań. Gdzie jest wszystko leci prosto do eq. 

Rozumiem nowość, ale bez przesady jeszcze troche, a będzie przedmiot, który nam będzie robił dungi. :D

Opublikowano

Bardzo Podoba mi sie pomsył z mobber hackiem a wy cebulaki którzy ciągna hajsy od rodziców won :) . Chętnie kupie na xxx kontach aby zarobić nie siedząc przy pc a taka typowa cebula bedzie sie meczyc ehe <3 Pomysł git :)

Opublikowano

­

Na vest*risie masz autopickupa w IS'ie, tam też możesz hejtować.

Tylko na skrzynki i zmianki, da sie przebolec, na pewno bardziej niz mobberhack w isie.. Bo walniesz sobie taka postac na mobberhacku na channelu vip i farmisz ile chcesz, nikt Ci nie przeszkdozi nawet :P A na wspominanym vesterisie tak czy tak przy kompie trzeba byc ;)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Tylko na skrzynki i zmianki, da sie przebolec, na pewno bardziej niz mobberhack w isie.. Bo walniesz sobie taka postac na mobberhacku na channelu vip i farmisz ile chcesz, nikt Ci nie przeszkdozi nawet :P A na wspominanym vesterisie tak czy tak przy kompie trzeba byc ;)

Ale niektórzy nie wiedzą w czym jest różnica między mobber'em a apk.

Szkoda jedynie że Administracja mówiła, że boty będzie banować a daje program (item) który wykupi sobie (botter) i będzie bocić 24/7 na 8 kontach z czego daje mu większy zysk niż 100lvl+ z dungeonow, misji, czy itemów.

Śmiech na sali. :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...