Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tandoria.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 635
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli nie umiecie robić serwerów to nie róbcie ich. To jest troszkę żenujące, że osoby które nie mają bladego pojęcia o owym systemie na którym stoi serwer, o plikach serwerowych robią serwery. Jak powiedział @Endymion dobre serwery tracą graczy przez takich jak Wy. W roku 2015 wszystko znajdzie się na forum o metinie, od tego jak zmienić nazwę serwera do gotowych skomplikowanych systemów, nie jest teraz sztuką postawić serwer. Sztuką jest umieć naprawić, poprawić jak coś się popsuje bo dużo jest błędów i nie zawsze jest temat jak naprawić coś no i tu już pojawia się problem. Team losowych osób którzy chcieli zrobić serwer nie radzą sobie z naprawą tego wszystkiego. Cofka.. rozumiem czasami się zdarza jak za szybko się zresetuje serwer albo nagle przestanie odpowiadać maszyna, ale u Was nie jest to kluczowym problemem, u Was kluczowym problemem jest to, że gracze nie mogą wejść na serwer.. nie umiecie sobie z taką rzeczą poradzić. Tyle co mam Wam do powiedzenia. Jest to mój ostatni post w tym temacie.

Opublikowano

Co to wogule ma byc od startu servera nic nie zrobione Paczer nie dziala,client sie nie zalancza, nawet te wasze zjebane latki nie dzialaja wy wogule cos k***a umiecie zrobic by dzialalo pod kazdy system czy robicie tylko pod to na czym wam dzial ? Bo z tego wynika ze tak. 

Opublikowano

Patrząc na wszystko co ostatnio startowało to cofki to już raczej standard jest :). Czego się spodziewaliście po otwartej becie która trwała chwile? Clienta też nie potraficie zrobić tak żeby działał wszystkim ...

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Fajnie się zapowiadało, a skończyło jak wyżej na obrazku heheh.

Szkoda pobierac :/

Będzie wgl on?

ps. Może ktoś narobił do profesjonalnego chłodzenia i coś poszło nie tak :D

A i te dyski dzięki którym NIGDY nie bedzie cofki xD

Opublikowano

Niedziałający klient? Spróbuj tego: 

http://bit.ly/1JDS0YJ
Łatka już jest, powinna pomóc w przypadku niedziałającego klienta.

Można ją również pobrać poprzez patcher, aczkolwiek z nim są lekkie problemy... także jeżeli po aktualizacji macie problem z włączeniem klienta polecamy skorzystać z łatki.
(Instalacja łatki: archiwum rozpakowujemy w głównym katalogu gry)

Przecież jest włączony.  o.O
Opublikowano

Hate rate ON nie mogę z takich dzieci, przynajmniej spoty wolne :D

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Niedziałający klient? Spróbuj tego: 

http://bit.ly/1UksLRl
Łatka już jest, powinna pomóc w przypadku niedziałającego klienta.

Można ją również pobrać poprzez patcher, aczkolwiek z nim są lekkie problemy... także jeżeli po aktualizacji macie problem z włączeniem klienta polecamy skorzystać z łatki.
(Instalacja łatki: archiwum rozpakowujemy w głównym katalogu gry)

Przecież jest włączony.  o.O

Wbiłem o 19, przerwa :C

Wbiłem o 22, client nie działa.

Wbiłem teraz (23:35) "Autoryzacja" i ani drgnie dalej.

Tak troche ON, ale nie dla wszystkich :c

WOWOWOWOWOW, działa c:

Opublikowano

A z czego szczelajo? ak 47 czy mp5?

Wbiłem, niektóre mapki mi się spodobały, ktoś ma dobry gust.

to je awka :D

kiedy on serwer?

Opublikowano

Ludzie (zwracam się do graczy), ja Was serdecznie proszę nie grajcie na serwerach ludzi, którzy kur*a nie wiedzą co robią!
Nie mam zamiaru namawiać Was do gry na innych serwerach ale chce abyście otworzyli oczy i przestali marnować swój cenny czas na grę na tego typu serwerach.

Lepiej wyjdźcie na dwór albo spędźcie ten czas z rodziną czy psem albo nawet na przyglądaniu się komarowi, który Was uje*ał i sobie drzemie przyklejony do sufitu ale nie marnujcie go bo czas to najcenniejsze co mamy w życiu, a jeżeli już koniecznie musicie go spędzić przed komputerem to proszę https://www.wikipedia.orgciekawe rzeczy tam piszo.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

A z czego szczelajo? ak 47 czy mp5?

Wbiłem, niektóre mapki mi się spodobały, ktoś ma dobry gust.

Dobra.. jednak nie mogłem się powstrzymać aby tu nie dodać kolejnych swoich 5 groszy..

@_Sielu

P90 ^^

@Sokou.

Podzielam Twoje zdanie.

Temat:

Jak mówiłem, nie znając się robicie syf na w tym dziale, coraz więcej osób podziela moją uwagę na Wasz temat i coraz więcej osób piszę coś w moim stylu.

Poradniki Wam nie pomogą zrobić dobrego serwera, reklama tutaj też nic nie pomoże. Tutaj trzeba mieć coś w głowie aby zabłysnąć, a nie umieć kopiować poradniki i edytować source z pomocą MPCForum, Metin2Dev.. oj ludzie.. co Wy czynicie..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...