Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tandoria.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jedni bija max lv;'e a inni musza się meczyc z klientem

Tak to jest jak sie robi bete 5h przed startem...

Miało być inaczej niż na malestii a jak jeszcze gorzej :D

3b2cf76ad4ac5.png

• Odpowiedzi 635
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jedni bija max lv;'e a inni musza się meczyc z klientem

Tak to jest jak sie robi bete 5h przed startem...

Miało być inaczej niż na malestii a jak jeszcze gorzej :D

Teraz naszym priorytetem jest ogarnięcie klienta, spokojnie będzie to zrobione. :)

Opublikowano

@Evor.

Zwracam honor.

No nieźle.. serwer ma w ogóle patchera? Przecież to powinna być podstawa, a nie jakieś łatki jak w 2012 roku gdy połowa ludzi jeszcze nie miała patchera. A teraz gdzie nie wejdzie się to są tematy o patcherach.. nawet jak jest stopka osoby która zrobiła patchera to, to jest lepsze niżeli dawanie jakiś łatek. Po pierwsze, łatka dojdzie do mniejszej ilości osób bo dużo osób woli kliknąć w aplikacje która pobierze aktualne pliki klienta, a nie bawić się w rzucanie plików, tak.. nie jest to trudne.. ale nie na starcie serwera bez przesady.. gdy każdy chce być lepszy od drugiego i gonić topkę i eq.. sprawy klient powinien być minimum 1 godzina przed startem, zaktualizowane rooty, locale i wszystko inne. Teraz wypowiem się troszkę na temat bety.. kto mądry tak organizuje betę.. właśnie.. nikt mądry. Beta powinna być przeprowadzona na osobnej maszynie jeżeli chcecie w ten sam dzień startować.. i powinny być przygotowane 2 klienty... jeden do serwera beta, a drugi do oficjalnego serwera wrzucony maksymalnie 3 godziny przed startem bo jak wiemy mamy 2015 rok, a nie każdy ma internet super szybki i niektórym to się będzie pobierać 2 godziny, a niektórym 3, a jeszcze innym kilka minut. Beta i start serwera wcale nie zostały przemyślane. Teraz pewnie poleci na mnie hejt od administracji jaki to ja nie jestem. Tak, miałem serwer Aline2, ale no.. takiej organizacji jak Wy macie to tylko pozazdrościć. Brawo czytaczu.. dotrwałeś do końca. A jeżeli nie to mały skrót: 0 organizacji, 0 przemyśleń, brak patchera, gratulacje. Srebrny Order dla administracji.

Opublikowano

@Sheila^^

Skoro skasowałeś połowę postu to może nie złoty tylko srebrny order dla nas? Plsss

@Tharel.

No dobra.. na złoty jednak nie zasługujecie, ale na srebrny owszem.

Co do serwera - Ładnie opisana prezentacja, grafika też zachęca, a jak było bądź jest z liczbą online? Wiem, że administracja nie lubi tego pytania jak jest mniej niż 300 - Żeby nie było, nie mówię, że tyle jest. To był przykład.

Opublikowano

Również mam problem z clientem ;/ Patcher jeszcze o jako tako chodzi , ale jak klikam rozpocznij grę to nic się nie dzieje;/ to samo jak odpalę normalnie przez exe nie włącza mi się metek ;[ Co je !!!

dodam że przed "startem" normalnie właczał mi się client < ten na becie > ale już tak od ok. godziny 18.00 nie włącza się po wcisnieciu " rozpocznij gre "

Opublikowano

@Sheila^^

zcrsgj.jpg

Za 5-10 minut pojawi się łatka, która mam nadzieję wyeliminuje problem z uruchomieniem klienta dla graczy ze zintegrowanymi kartami graficznymi.

Nie mam zintegrowanej a tez mam problem....

Wydaje mi się ze patcher nie pobiera tego co powinien i za każdym aktualizowaniem nic nie pobiera

Usune jakiś plik a on i tak nie pobierze tego pliku tylko wywali błęda

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

Wszystko fajnie lagów nie ma, ale zróbcie coś z logowaniem :P

y8HqE13.png                             

Opublikowano

czas czasem, ale to, że inni maja możliwość expienia już teraz na prawie pustym servie to daje im przewagę i to nie małą 

Opublikowano

Mamy tysiąc problemów na głowie, dajcie nam czas, a to wszystko ogarniemy...  ;)

Nasuwa się pytanie po uja startowaliście dzisiaj? Nie lepiej było zrobić betę do jutra a wystartować np w poniedziałek? I tak solidnie sobie ją odkładaliście. Na tą chwile to taka sama porażka co u konkurencji :)

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

coś się dzieje, teraz zacina się logowanie na "wchodzenie do gry", dobrze, że to przewidziałem i przelew jeszcze nie poszedl :D

Opublikowano

Przestańcie tak narzekać zawsze na starcie są jakieś problemy..

y8HqE13.png                             

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...