Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tandoria.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja.... 10lvl straconych 10kk stracone thx... omg ! No bez jaj...

y8HqE13.png                             

• Odpowiedzi 635
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1 cofka dobra mogło sie zdarzyć 2 cofka już wkurwienie 3 cofka jak mi wyjebało dropa z całego wo to juz mi sie nie chce grać z m5 aura m2 zbrojki na 35 brak , a mysle ze to nie koniec cofek tej nocy takze dzieki za gre .

42421797.jpg

Opublikowano

1 cofka dobra mogło sie zdarzyć 2 cofka już wkurwienie 3 cofka jak mi wyjebało dropa z całego wo to juz mi sie nie chce grać z m5 aura m2 zbrojki na 35 brak , a mysle ze to nie koniec cofek tej nocy takze dzieki za gre .

straciles 15 minut. Spokojnie. Widac za atakuje konkurencja

Opublikowano

straciles 15 minut. Spokojnie. Widac za atakuje konkurencja

hahaha :D

Co to ma do cofki? :>

Jak Wam Biolog działać nie będzie to też na konkurencję zwalicie?

Tharel to zwykły gówniarz, który gówno potrafi, teraz żeby coś naprawić trzeba debugować, a wątpię żeby on w ogóle wiedział jak się za to zabrać, serwer postoi maksymalnie 7 dni, wspomnicie moje słowa ! :)

Opublikowano

Witajcie gracze! Przez problem wewnętrzny jesteśmy zmuszeni wyłączyć serwer do rana... niestety pada nam proces od bazy przez co nic nie jest zapisywane od momentu jego wyłączenia. Dlatego też, aby nie było żadnych cofek musimy wykonać taki ruch... będziemy Was o wszystkim informować na bieżąco. Przepraszamy za niedogodności.

:)

Opublikowano

No to się naprawde popisaliście.
Wielkie obietnice, wielkie słowa, wielkie zaufanie (które niby można do was mieć).
- Już jest cofka.

- Client z dupy.

- Lag za lagiem.

- Co chwile zmieniacie zdanie i jak wam tutaj zaufać?

Pragne przypomnieć, ze na Malestii również były co chwile zmieniane zdania i problemy z clientem, startem co nie jest nowością.

Jedyny z Administracji kto tutaj odpowiada to Tharel.
Jedna osoba nie dość że pracuje przy serwerze, to i musi odpowiadać na forum. Gdzie reszta teamu? xD

Opublikowano

Dziwi mnie, że Tharel nie wziął sobie do teamu kogoś ogarniętego zamiast współpracować z podrzędnym youtuberem. To jeszcze nigdy nie wypaliło.

Opublikowano

Tak to jest jak się jest samemu w teamie. Nie można powiedzieć że to team poniewazponieważ team składa się z paru osób. ZabQ weź się za naukę i kręcenie fajek z rodzina.

Topic:kiedy koniec lagow?

Opublikowano

Pamiętam jak to na malesti była taka dobra muza chińska dobrze by było jak została by przez was wgrana. Ten klimacik na prawdę był bardzo dobry. A co do serwera to nie mam pytań wszystko jak dla mnie pasuję jak ulał. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...