Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ESL ONE Cologne

MazQuick

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czekam na odpowiedź o envy

A, przypomnij sobie kopenhage

nie pamiętam, a przypomnij sobie majory, które są prestiżowe.

Wystarczy spojrzeć na zawodników z envy, sam apex jest lepszy od polaksów :)

­

• Odpowiedzi 518
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czekam na odpowiedź o envy

A, przypomnij sobie kopenhage

Jego wypowiedzi kończą się na spinie, więc nie oczekuje zbyt wiele od takiego kogoś. :) 

Nie jestem fanboyem po prostu szanuję POLSKĄ drużynę która po tylu latach nie postanowiła odejść ze sceny e-sportu, ale nie taki ktoś jak ty wie lepiej kim my jesteśmy. 

86226145013474567463.png

Opublikowano

Jego wypowiedzi kończą się na spinie, więc nie oczekuje zbyt wiele od takiego kogoś. :)

Nie jestem fanboyem po prostu szanuję POLSKĄ drużynę która po tylu latach nie postanowiła odejść ze sceny e-sportu, ale nie taki ktoś jak ty wie lepiej kim my jesteśmy. 

nie pierdol głupot, bo nigdzie nie napisałem, że nie szanuję polaksów, tylko opisałem ich realne szanse, elo.

­

Opublikowano

nie pierdol głupot, bo nigdzie nie napisałem, że nie szanuję polaksów, tylko opisałem ich realne szanse, elo.

Niech ktoś wreszcie zbanuje raz na dobre tego idiote, bo w każdym poście spina dupę do każdego o byle gówno.

BTW Pisze się Polaków, a nie "poIaksow" pajacu i chociażby przez takie nazywanie okazujesz im brak szacunku.

Opublikowano

Słuchajcie w tym temacie macie wymieniać poglądy, dyskutować o esl cologne, a nie kłócić się.

Kolejne posty nie na temat będą warnowane, a jak tak dalej będzie to zamknę temat.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

ENVYUS - TSM to 50 - 50. Musisz strzelać. 

VP - Fnatic dla mnie Fnatic 90%. ;)

bardziej mi chodziło o graczy, bo mecze już mam wytypowane o.^

ponawiam pytanie:

Który gracz z tych 4 drużyn jutro będzie mieć najwięcej zabójstw na zgon? A raczej jak myślicie, który ma do tego największe predyspozycje. Wybaczcie, że pytam ale nie wiem gdzie mogę znaleźć tabele wyników ich meczy. :\

Opublikowano

bardziej mi chodziło o graczy, bo mecze już mam wytypowane o.^

ponawiam pytanie:

Który gracz z tych 4 drużyn jutro będzie mieć najwięcej zabójstw na zgon? A raczej jak myślicie, który ma do tego największe predyspozycje. Wybaczcie, że pytam ale nie wiem gdzie mogę znaleźć tabele wyników ich meczy. :\

olofmeister, happy/kennys - tabele możesz znaleźć bezpośrednio w CS:GO -> oglądaj -> mecze, dzień 1/2 :)

Opublikowano

Słuchajcie w tym temacie macie wymieniać poglądy, dyskutować o esl cologne, a nie kłócić się.

Kolejne posty nie na temat będą warnowane, a jak tak dalej będzie to zamknę temat.

Temat i tak dziś zamkniesz, więc elo.

Mam 60 euro, wydałem 10 na paczki i już się zwróciło lol, folia titan 4 euro, folia fnatic 4 euro, snax folia 3,50, hyper 0,70, maikelelelle 2 euro, 1,50 jks, 3 euro folia nip, lg 2,20.

Chyba teraz sprzedam i będę otwierał, i tak w kółko. 

­

Opublikowano

Ja jestem patriotom i Lofciam VP, mnie to już wkurza all Fnatic wygra znalazły się FanBoy'e które postawiły finale 90% for Fnatic i wygrały 0.15$ i się cieszą są dobrzy bo wygrali w Katowicach opanujcie się idioci u myślcie bo to że ktoś wygra nie oznacza że dlatego to będzie robił Luminosity jest dobre ale NiP ma Aim'erów (u Luminosity Boltz) mają Sniperów Allu który ma formę 0.0 (u Luminosity Fallen ale on ma przeważnie farta) kto zastąpi Krzyśka, Xizit'a, Fridberga to Legendy i doświadczeni gracze no i co przegrali z VP bo nasi rodacy wiedzą co to emocje i wola walki zawsze do końca pamiętam ComeBack'i na Overpassie np. z TSM ponad 10 rund ugrali i co można powiedzieć ja trzymam kciuki za VP Elo. (Nie komentujcie w komentarzach :D  :D  :D )

Opublikowano

Jak dzisiaj stawiacie? envy, fnatic, fnatic? czy jednak na Virtus.pro? ;)

Stawiać nie stawiam, ale myślę, że vp ugra oraz eV ;-)

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Autografy sprzedawajcie teraz, taki olof, kennys czy device szybko pójdą dziś, bo pickem jest.

Wydałem 15/20 euro i 

device 1,80

dupreeh 0,50

pronax 0,12, o c**j, ale bot

jw 0,16...

znowu pronax

olof 3 euro

shox 0,40

smithz 0,25

fox 0,24

maikelelelele 0,30

dennis 0,25

nbkkeppo 0,30

kennys 0,70

znowu nbk

No i te stickery co wyżej.

Kupujcie najwięcej paczek fnatic teraz, olof wypada to macie na kolejne 10 paczek. 

­

Opublikowano

Autografy sprzedawajcie teraz, taki olof, kennys czy device szybko pójdą dziś, bo pickem jest.

Wydałem 15/20 euro i 

device 1,80

dupreeh 0,50

pronax 0,12, o c**j, ale bot

jw 0,16...

znowu pronax

olof 3 euro

shox 0,40

smithz 0,25

fox 0,24

maikelelelele 0,30

dennis 0,25

nbkkeppo 0,30

kennys 0,70

znowu nbk

No i te stickery co wyżej.

Kupujcie najwięcej paczek fnatic teraz, olof wypada to macie na kolejne 10 paczek. 

A jak wypadnie dowolny autograf to on ma blokade na sell? Czy mogę od razu sprzedać? 

­

­

Opublikowano

Ja planuję nakupować hurtem naklejki teamów i zakisić, opłaca się?

ja kupię kilkadziesiąt zwykłych i reszta to folie, co do zwykłych to - fnatic, regenades, envy, titan i naklejka esla, no i kinguin. 

­

Opublikowano

2x ebettle

2x c9

2x navi

2x vp

2x clg

2x flip

2x immunity

2x tsm

2x lg

2x nip

2x mouz

5x envy

5x kinguin

5x regenades

5x fnatic

5x titan

c*****o, bo tyle klikania jest z tymi stickerami, za resztę (30 euro) kupuję te paczki z foliami.

A jak wypadnie dowolny autograf to on ma blokade na sell? Czy mogę od razu sprzedać? 

­

od razu można sprzedać. 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...