Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ESL ONE Cologne

MazQuick

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 518
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nadal nie rozumiem jaki znak :v 

Serio, a no masz racje. Jedna jest różowa, a druga zielona. W dodatku jedna to kwadrat a druga to kółko :>

yiWCsl1.png
Opublikowano

Powiem tak, nie myślałem że aż tak gładko im pójdzie na Inferno i że mecz skończy się wynikiem 2:0 dla VP. Jednak świetna forma każdego z zawodników + ten teamplay pokazały że staruchy mogą jeszcze zawojować. Co prawda obawiam się jutra, bo fnatic jest również w mega formie, do tego dochodzi nasza "fobia" przed nimi, jednak myślę że mecz się nie skończy na 2 mapach. Na pewno będzie trzeba się przyłożyć do pistoli bo na trainie to dupy nie urywało, a fnatic raczej nie pozwoli sobie odebrać zwycięstwa wygrywając 2 pistoletówki. Mam nadzieję że będziemy oglądać wyrównane spotkanie, a nawet jeśli przegramy to będę z nich dumny, bo dostarczyć tyle emocji nie potrafi żadna drużyna. Liczę że Jarek jutro pokaże coś więcej bo dzisiaj specjalnie nie błyszczał, ale wciąż nie rozumiem ludzi mówiących "pasha do wyjebania", już wielcy kibice zapomnieli jak to ratował nam dupę na CEVO. W każdym razie nie mogę doczekać się jutra a dziś chciałbym żeby LG pokazało że jednak fnatic ma słabe strony ;)

Opublikowano

Witam,

Czyją nalepkę opłaca się obstawić przy jutrzejszych meczach? [Najwięcej zabójstw na zgon]

Drużyny Envyus-TSM oraz VP i fnatic

zależy mi na dobrze wytypowanych osobach, żeby dostać złoty pick'em :v

Opublikowano

Witam,

Czyją nalepkę opłaca się obstawić przy jutrzejszych meczach? [Najwięcej zabójstw na zgon]

Drużyny Envyus-TSM oraz VP i fnatic

zależy mi na dobrze wytypowanych osobach, żeby dostać złoty pick'em :v

ENVYUS - TSM to 50 - 50. Musisz strzelać. 

VP - Fnatic dla mnie Fnatic 90%. ;) 

he?

Opublikowano

Nie no mnie Luminosity urzekło, pokazali że nie odstają skillowo i walczyli do samego końca. Zabrakło doświadczenia i szczęścia, ale i tak poradzili sobie świetnie. Jutro rzeczywiście mamy szanse pokonać fnatic - kwestia nastawienia psychicznego.

Opublikowano

Jeżeli Pasha się obudzi jutro, bo dzisiaj nie grał bardzo zaj#######ę. A Fnatic będzie grało jak z Luminosity na mirage to panowie... Mamy VP w finale. Jednak widać to, że VP zaczyna równać się z poziomem z Fnatic. A raczej Fnatic teraz zaczyna gorzej grać, jednak to nigdy z nimi nie wiadomo. Zobaczymy jutro.

yiWCsl1.png
Opublikowano

nadal nie rozumiem jaki znak :v 

7 dni czekałem aby napisać jaki jesteś zjebany z tymi emotami, teraz już wiesz. Chwalisz się tym zjebanym orłem, którego nie mieć w obecnych czasach to wstyd.

Jeżeli Pasha się obudzi jutro, bo dzisiaj nie grał bardzo zaj#######ę. A Fnatic będzie grało jak z Luminosity na mirage to panowie... Mamy VP w finale. Jednak widać to, że VP zaczyna równać się z poziomem z Fnatic. A raczej Fnatic teraz zaczyna gorzej grać, jednak to nigdy z nimi nie wiadomo. Zobaczymy jutro.

Nie pierdolcie, że VP zaczyna grać podobnie do Fnatic. To nic nie znaczy, że męczyli się z LG, które grało dobrze. Może przypomnę, jak VP grało na overpassie z KeyD? :)

W polaksach grał tylko neo, taka prawda, pasha i tak zagra c*****o, elo.

­

Opublikowano

Jak mnie wkur... na początku tego majora kto otwierał kto pomagał, to że ma ktoś gorszy dzień to nieznaczy że jutro zagra gorzej mam nadzieję że będzie powtórka z 2014 fast plant na b i 3 kille snax'a

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngKokoszka. Widać, że jeden banik dla cb to za mało :v :v :v :v 

Nwm co ci nie pasuje w tych emotkach :3 :3 :3 :3 :3 

One są bardzo fajne :) :) :) 

Co do mojej rangi co ci to przeszkadza :) Moja sprawa co mam w sygnaturce, a ty jesteś leszczem który potrafi tylko i wyłącznie spiąć dupe w internecie i to w dodatku na forum o tematyce Gier itd :v Super akcja kolega na prawdę godna polecenia. 

Co do vp ja w nich cały czas wierzę :) 

86226145013474567463.png

Opublikowano

Jak mnie wkur... na początku tego majora kto otwierał kto pomagał, to że ma ktoś gorszy dzień to nieznaczy że jutro zagra gorzej mam nadzieję że będzie powtórka z 2014 fast plant na b i 3 kille snax'a

Ziomek, k***a, w co ty wierzysz. VP odbiega poziomem od TSM, Fnatic czy Envy. Wymieniacie to zwycięstwo co piąty post, a w tym roku nic nie ugrają. Bardzo bym chciał, ale i tak te "gwiazdy" się przejadły. I wracaj do MC, elo.

@1373230489-U611928.pngKokoszka. Widać, że jeden banik dla cb to za mało :v :v :v :v 

Nwm co ci nie pasuje w tych emotkach :3 :3 :3 :3 :3 

One są bardzo fajne :) :) :)

Co do mojej rangi co ci to przeszkadza :) Moja sprawa co mam w sygnaturce, a ty jesteś leszczem który potrafi tylko i wyłącznie spiąć dupe w internecie i to w dodatku na forum o tematyce Gier itd :v Super akcja kolega na prawdę godna polecenia. 

Co do vp ja w nich cały czas wierzę :)

Jesteś spierdoliną, serio, wysoki poziom w redakcjach jest teraz.

Po 270 meczach dopiero orzeł, serio?

Nawet pronax, który gra gówno od początku roku zagra lepiej niż polaksy. 

­

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngKokoszka. Boski jesteś :v Co ci po tych spinach ? :) VP ma swój poziom często go nie ukazuje to, że masz ból dupy, że im się udało to nie znaczy, że nie mają szans wygrania tego majora. 

86226145013474567463.png

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngKokoszka. Boski jesteś :v Co ci po tych spinach ? :) VP ma swój poziom często go nie ukazuje to, że masz ból dupy, że im się udało to nie znaczy, że nie mają szans wygrania tego majora. 

w kato to samo mówliście. Jak mogą nie ukazać poziomu lol? 

szybko sygnę zmieniłeś.

­

Opublikowano

Idź na hltv, tam pełno ekspertów twojego pokroju. VP < TSM proszę Cię... Gdzie się podziewales przez ostatnie tygodnie? I po czym weryfikujesz, że envy > vp? Jestem ciekaw.

Opublikowano

Idź na hltv, tam pełno ekspertów twojego pokroju. VP < TSM proszę Cię... Gdzie się podziewales przez ostatnie tygodnie? I po czym weryfikujesz, że envy > vp? Jestem ciekaw.

Nie patrz na jakieś zjebane mecze online, gdzie vp wygrywało z tsm czy fnatic, bo każdy team ma tam wyjebane.

Serio jesteście jakimiś zjebanymi fanboyami. Gdy ktoś wspomni o polaksach, to rip :/

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...