Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z których bossów lecą przetopy do pasów i szafirowej biżuterii? Ubiłem póki co wszystkie bossy z map i doszedłem do dunga 205 i dalej nie mam żadnego przetopu.

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mógłbym się dowiedzieć co się stało z moim kontem?

Stałem w m1 shopem, kiknęło mnie - zmienione pasy - nie da się przypomnieć bo podobno takie konto nie istnieje, WTF ? ­

Opublikowano

Mógłbym się dowiedzieć co się stało z moim kontem?

Stałem w m1 shopem, kiknęło mnie - zmienione pasy - nie da się przypomnieć bo podobno takie konto nie istnieje, WTF ? ­

Czyżby kolejny przykład, jak bardzo łatwo ludzie się dają okradać?

Albo ściągałeś byle gówno, albo wchodziłeś w gówniane linki, bądź miałeś takie same haslo i login jak na innym serwerze.

xD

Opublikowano

Czyżby kolejny przykład, jak bardzo łatwo ludzie się dają okradać?

Albo ściągałeś byle gówno, albo wchodziłeś w gówniane linki, bądź miałeś takie same haslo i login jak na innym serwerze.

xD

No niestety nie :)

Dziś specjalnie zmieniłem pasy na nowe, a tu jeb i nic nie wiem, na TS array poszedł grać w LOL'a i tyle. Pozdrawiam...

­

Opublikowano

Był płacz o fasolki, piaski został zmieniony timer metinów oraz bossów. A drugą kwestią jest to, że nie potraficie sobie dać rady z wydropieniem ulepszaczy to serwer nie jest dla Was.

Był płacz o piaski bo leciało tego za mało. Więc specjalnie dodali je do loterii, żeby gracze nie musieli się o to zabijać. ;)

Teraz ta sama sytuacja z fasolkami ale gamonie napiszą, że to płacz dzieci. śmieszne.

Ale zapomniałam, że przecież wy wszyscy jesteście pro graczami, którym leci fasolka z każdego metka na każdym respie o każdej godzinie.

A dla plebsu leci co 3 metin po 3. ^^

Również leci ofensywny raport.

@MalySpamik za co Ty mi raport wysyłasz? xD Czytanie ze zrozumieniem się kłania oraz znajomość regulaminu.

Ale co tam, najlepiej napisać bzdurę i wysłać raport bo przecież MIAŁEŚ ZA CO.

A jak ulepszy jednak 3 razy to powiesisz się dla mnie na sznurówce?

Leci następny raport, widzę, że podzielasz nabijanie postów po koledze. Nie dziękuj.

Opublikowano

No niestety nie :)

Dziś specjalnie zmieniłem pasy na nowe, a tu jeb i nic nie wiem, na TS array poszedł grać w LOL'a i tyle. Pozdrawiam...

­

Jak ja w lola nie gram od półroku bo mi sie to znudziło - napisz na support im szybciej napiszesz tym wieksza szansa ze odzyskasz wszystko.

Opublikowano

AKURAT NA tym serwerze wiem ze jak gracze mieli problem z kims kto okradal konta administracja pomagala i nie olewala graczy powinniscie takie rzeczy najpierw na supp zglaszac odrazu 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Czy na wszystie dungi przepustki trzeba dropić z metków/bosów czy jak? bo ja to już nie wiem gdzie dropić przepustki na jakie dungi...

Na wyzszych lvl'ach przepustki leca z mobow?

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

Z których bossów lecą przetopy do pasów i szafirowej biżuterii? Ubiłem póki co wszystkie bossy z map i doszedłem do dunga 205 i dalej nie mam żadnego przetopu.

Szafirowa - boss mapka 130lvl 

Pasy - na pewno drop z azraela 

Opublikowano

@Aika przeczytaj swoją wypowiedź to może zrozumiesz o co chodziło. Po drugie można było się spodziewać, że jak fasolki znikną z loterii to ich cena wzrośnie. Po trzecie zapewniam Cię, że teraz również możesz trafić na normalnych graczy i kupić fasolkę za 30-40kk. Po czwarte administracja wypowiadała się na początku prezentacji, że w nazwie teamu easy dotyczy levela, a medium ekwipunku. Nie musisz siedzieć 10 godzin żeby zakupić sobie fasolki czy też wydropić. Leci ich, aż po 3 z metin, także pilnując timera uda Ci się na JEDNYM spawnie ubić 4-5, a może nawet 6.

Opublikowano

Co wy pierdzielicie z tymi bossami :D Dzisiaj 3 godz. dropiłem szkaty orka, bo było w chu... dropów. Kto chce odejść, nich idzie. Zapewniam że wróci, jak zobaczy sytuacje na serwerze po 2-3 tygodniach.

Opublikowano

@Aika przeczytaj swoją wypowiedź to może zrozumiesz o co chodziło. Po drugie można było się spodziewać, że jak fasolki znikną z loterii to ich cena wzrośnie. Po trzecie zapewniam Cię, że teraz również możesz trafić na normalnych graczy i kupić fasolkę za 30-40kk. Po czwarte administracja wypowiadała się na początku prezentacji, że w nazwie teamu easy dotyczy levela, a medium ekwipunku. Nie musisz siedzieć 10 godzin żeby zakupić sobie fasolki czy też wydropić. Leci ich, aż po 3 z metin, także pilnując timera uda Ci się na JEDNYM spawnie ubić 4-5, a może nawet 6.

Czy Ty nie rozumiesz że ludzi się rzuca po 3 na jednego metka? To owszem może i ubijesz 5/6 metków na spółe z kimś ale nie koniecznie równa się to temu że będziesz miał chociaż te 3 fasolki. Trochę już tych metków utłukłem i nawet jeśli udało mi się samemu ubić z 5 (gloria!) to i tak miałem max 3 fasolki :) Spaliło więcej razy niż coś zrobiło i na tym problem polega. Najtańsze fasolki po 45kk chociaż też już ciężko, bo schodzą z sklepu w szybkim tempie nawet jak ludzie wystawia po 55kk. Nie zapominajmy o tych pro graczach którzy mając 200lv czekają przy metku aż low lv ubije i następnie zapier** dropa ^^ no ale to już typowa cebula. 

Opublikowano

Info z forum dla tych którzy nie mogą sie zalogować : Najwcześniej jutro o 15;30 mają rozwiązac ten problem.

To są k***a mać jaja jakieś jednym słowem

UggNk9.gif

Opublikowano

Szafirowa - boss mapka 130lvl 

Pasy - na pewno drop z azraela 

No to musieli to dodać jak już przestałem na to chodzić :/ Dzięki za odpowiedź w każdym razie.

Opublikowano

Czy Ty nie rozumiesz że ludzi się rzuca po 3 na jednego metka? To owszem może i ubijesz 5/6 metków na spółe z kimś ale nie koniecznie równa się to temu że będziesz miał chociaż te 3 fasolki. Trochę już tych metków utłukłem i nawet jeśli udało mi się samemu ubić z 5 (gloria!) to i tak miałem max 3 fasolki :) Spaliło więcej razy niż coś zrobiło i na tym problem polega. Najtańsze fasolki po 45kk chociaż też już ciężko, bo schodzą z sklepu w szybkim tempie nawet jak ludzie wystawia po 55kk. Nie zapominajmy o tych pro graczach którzy mając 200lv czekają przy metku aż low lv ubije i następnie zapier** dropa ^^ no ale to już typowa cebula.

Nie do końca. Chodź owszem czasem tak jest. Dlatego na takich ludzi się ma wyjebane. Jest kilka respawnow, wiec da się ubić samemu. Tym bardziej jak siedzisz na jakimś ch i expisz. Tak jak pisałem da się również wyrwać fasolki taniej. Kolega kupił 5 za 125kk. Można? Można. A co do palenia to tak... ale innym tez pali, nie tylko Tobie.
Opublikowano

Nie do końca. Chodź owszem czasem tak jest. Dlatego na takich ludzi się ma wyjebane. Jest kilka respawnow, wiec da się ubić samemu. Tym bardziej jak siedzisz na jakimś ch i expisz. Tak jak pisałem da się również wyrwać fasolki taniej. Kolega kupił 5 za 125kk. Można? Można. A co do palenia to tak... ale innym tez pali, nie tylko Tobie.

Lv to akurat szybko się bije więc mega dużo w czasie tego expa nie wydropisz. Wyraziłem po prostu swoje zdanie że pierwszy set powinien iść sprawniej i zrobienie go i wykucie na +9. Każdy może mieć inne podejście do tego. Z fasolkami to mu się raz udało i niekoniecznie drugi raz też się uda ^^ 

Opublikowano

Jak ja w lola nie gram od półroku bo mi sie to znudziło - napisz na support im szybciej napiszesz tym wieksza szansa ze odzyskasz wszystko.

Napisałem ticket - nie dostałem numerka zgłoszenia.

Przychodzi na maila czy jak ?

Jak mam sprawdzić stan ticketa ?

­

Opublikowano

Napisałem ticket - nie dostałem numerka zgłoszenia.

Przychodzi na maila czy jak ?

Jak mam sprawdzić stan ticketa ?

­

Podpinam, nic na maila nie doszło i nawet nie ma jak sprawdzić stan :D 

Opublikowano

Lv to akurat szybko się bije więc mega dużo w czasie tego expa nie wydropisz. Wyraziłem po prostu swoje zdanie że pierwszy set powinien iść sprawniej i zrobienie go i wykucie na +9. Każdy może mieć inne podejście do tego. Z fasolkami to mu się raz udało i niekoniecznie drugi raz też się uda ^^

Zależy o jakim lvl mowa. Polecam też na dungi pochodzić ;)
Opublikowano

­

Jak ja wczoraj wystawiłem ~30 fasolek po 28kk/szt to stały 20 minut i nikt nie kupował. Na innym shopie widziałem fasolki po 30kk, 10 minut później ubyła aż 1. Nie wiem, czemu sprawia wam to taką trudność.

Ja dzisiaj na mapie 130 zbiłem podczas 1 respu 10 metinów, z tego miałem 9 fasolek. Jak Ty dropisz na mapie 95 to się nie dziwię, bo tam więcej niż 4 metki na respa to trudno ubić. Wbij 130, zrób sobie TP do 3 respów na mapie 130 i 2 na mapie 110 i nie będziesz miał problemu. Na mapie 110 też mogłem zbić nawet cały resp metinów w 1 miejscu.

tenor.gif

Opublikowano

gX4zo6Y.png

Witajcie w ciągu następnych dni (15-22) sierpnia na serwer zostanie dodany nowy dungeon dla poziomów 115 oraz system pieczętowania stałych kostiumów i fryzur.

Jako ze wiele osób ma problemy z zdobyciem przedmiotów typy złota fasola postanowiliśmy dodać dungeon który doda więcej możliwości na pozyskanie tych przedmiotów - jest to Zamek Rycerzy

yaTyEcD.pngKgkkUaX.png

hH766t9.pngDyQzP54.png

Dostępny będzie od 115 poziomu postaci. Główny boss tego dungeonu będzie posiadał skrzynie.

Następną nowościa zapowiadana przez nas już wczesniej jest system pięczetowania stałych kostiumów i fryzur. Prezentuja się następująco

Pieczęć Handlu 0n6CYlz.png

GvdASzf.png

Po przeciągnieciu na przedmiot (stały kostium lub fryzura) znika oraz powala na jednorazowy handel tym przedmiotem. Efekt znika po pomyślnym handlu.

Pieczęć Magazynu dvqivAG.png

RWikYS4.png

Po przeciągnieciu przedmiotu na stały kostium lub fryzure pozwala na jednorazowe włozenie przedmiotu do magazynu. Efekt znika po pomyślnym włożeniu do magazynu.

Aktualizacja będzie wprowadzona w dniach 15-22 sierpnia. Pieczętowanie będzie wcześniej. Więcej informacji o dacie pojawi się w tym temacie do jutra: 

http://forum.invoria.pl/topic/34406-przerwy-techniczne-s1-temat-og%C3%B3lny/

Pozdrawiamy Team Invoria.pl

Opublikowano

gX4zo6Y.png

Witajcie w ciągu następnych dni (15-22) sierpnia na serwer zostanie dodany nowy dungeon dla poziomów 115 oraz system pieczętowania stałych kostiumów i fryzur.

Jako ze wiele osób ma problemy z zdobyciem przedmiotów typy złota fasola postanowiliśmy dodać dungeon który doda więcej możliwości na pozyskanie tych przedmiotów - jest to Zamek Rycerzy

yaTyEcD.pngKgkkUaX.png

hH766t9.pngDyQzP54.png

Dostępny będzie od 115 poziomu postaci. Główny boss tego dungeonu będzie posiadał skrzynie.

Następną nowościa zapowiadana przez nas już wczesniej jest system pięczetowania stałych kostiumów i fryzur. Prezentuja się następująco

Pieczęć Handlu 0n6CYlz.png

GvdASzf.png

Po przeciągnieciu na przedmiot (stały kostium lub fryzura) znika oraz powala na jednorazowy handel tym przedmiotem. Efekt znika po pomyślnym handlu.

Pieczęć Magazynu dvqivAG.png

RWikYS4.png

Po przeciągnieciu przedmiotu na stały kostium lub fryzure pozwala na jednorazowe włozenie przedmiotu do magazynu. Efekt znika po pomyślnym włożeniu do magazynu.

Aktualizacja będzie wprowadzona w dniach 15-22 sierpnia. Pieczętowanie będzie wcześniej. Więcej informacji o dacie pojawi się w tym temacie do jutra: 

http://forum.invoria.pl/topic/34406-przerwy-techniczne-s1-temat-og%C3%B3lny/

Pozdrawiamy Team Invoria.pl

Ale rozumiem, że kostiumy będą na stałe? Czy jak? Po co ten timer tam?

Opublikowano

Ale rozumiem, że kostiumy będą na stałe? Czy jak? Po co ten timer tam?

To jest przykladowe na kostiumie za ip - to bedzie dzialac jedynie na te stale.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...