Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zmieniliśmy dla Was Captcha na prostszą. 

Ale support to troche u Was chyba jednak lezy, co?

W sobote wyslalem zgoszenie, odpisano mi w niedziele nad ranem z pewym pytaniem, odpisalem na nie - do dzis cisza.. ;)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zmiana hasła już działa. 

@ up dzisiaj postaramy się odpisać na wszystkie pytania i problemy. Nie zapominajcie, że jest Nas tylko dwójka. 

To dobrze, że działa... CO to za śmieszne maile, że ktoś nieupoważniony ma dostęp do Twojego konta ... wtf?

Opublikowano

­Invo. Invo i riao można porównać tak: invo - invoria, riao - obecny ter*os B)

Invo - pierwsza część nazwy serwera

Riao - druga część nazwy serwera

Tak ciężko szczaić?

Invo Ria  i dodalo o bo samo Ria  by dziwnie brzmialo :)

Opublikowano

Zmiana hasła już działa. 

@ up dzisiaj postaramy się odpisać na wszystkie pytania i problemy. Nie zapominajcie, że jest Nas tylko dwójka. 

Rozumiem, ale z problemem borykam sie od piatku czy tam czwartku a na dobra sprawe dzis mamy srode :D Wiec taki support to "o dupe rozbic". Albo postarajcie sie ogarnac godzine dziennie na support albo zatrudnijcie kogos kto Wam bedzie przyjmowal zgloszenia ^_^

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

jakie emaile?? screen albo cuś 

sss

@Edit

OK TO JA WAM WYJASNIE DUZYMI LITERAMI PONIEWAZ NIEKTORZY NIE DOCZYTAJA WYCIEKŁA BAZA DANYCH TERI*** WCZORAJ NA MPC BYŁO 250 KONT LUDZI KTORE MIAŁY POZAKŁADANE KONTA NA TERIO.. I NA INV LECZ NA INV MIAŁY 1LVL LUB NAWET POSTACI NIE BYŁO TE KONTA BYŁY Z MAILAMI WIĘC NIE DZIWNE ZE DOSTAJECIE TAKIE MAILE MOJA RADA WYSYŁAJCIE NA SUPP ZGŁOSZENIA DOTYCZĄCE ZMIANY PASSÓW ALE ZABEZPIECZCIE SIĘ TERAZ ZAKŁADAJĄC BLOKADĘ EKWIPUNKU JA NIE DOSTAŁEM ANI JEDNEGO MAILA PONIEWAŻ NA TERIOSIE NIGDY NIE GRAŁEM :)) PISZĘ TO KU PRZESTRODZE

Chyba wszystko jasne..

Opublikowano

Tak ciężko szczaić?

Invo Ria i dodalo o bo samo Ria by dziwnie brzmialo :)

Jak na to wpadłeś geniuszu? Opowiec mi historię swojego olśnienia.

@topic

Pojawi się w końcu możliwośc przekładania stałego eq z is przez depo? Od kilkunastu stron ludzie już to wałkują, a ze strony administracji 0 reakcji. Takie rzeczy powinny byc juz zalatwiane przed startem. Chyba nie trudno sie bylo domyslec, ze ludzie beda z tym mieli problemy.

Opublikowano

Kilka godzin? 30 fasolek, to kurcze super drop (aż 3 próby ulepszania przy czym 2 spali ^^) Może powinniście na starcie zaznaczać że jak nie ma się 8h dziennie lub 6h na granie to eq na najniższy set się robi 2 tygodnie? Z resztą kończę temat bo jakoś nie mam ochoty się spierać z no-life'm jednym, czy drugim którym pół dnia przed kompem nie przeszkadza. 

Teraz wróżysz z fusów, że Ci ulepszy lub spali przedmiot? Weź sprawdź czy zarobię kolejne 50 tysięcy w ciągu 2 miesięcy.

Ogólnie niektórzy mięli problemy z captcha dla mnie było to dziwne bo normalnie zakładałem konta graczom którzy przychodzili na TS w tej sprawie. xD

0LsM05U.png

Opublikowano

Teraz wróżysz z fusów, że Ci ulepszy lub spali przedmiot? Weź sprawdź czy zarobię kolejne 50 tysięcy w ciągu 2 miesięcy.

Ogólnie niektórzy mięli problemy z captcha dla mnie było to dziwne bo normalnie zakładałem konta graczom którzy przychodzili na TS w tej sprawie. xD

Nie wróże z fusów, tylko gram na servie i trochę ulepszałem więc widzę jak pali :) Ty natomiast chyba nie jesteś tego świadom skoro taki bezsensowy post wystukałeś. 

Opublikowano

Nie wróże z fusów, tylko gram na servie i trochę ulepszałem więc widzę jak pali :) Ty natomiast chyba nie jesteś tego świadom skoro taki bezsensowy post wystukałeś. 

A jak ulepszy jednak 3 razy to powiesisz się dla mnie na sznurówce?

0LsM05U.png

Opublikowano

­

Tak ciężko szczaić?

Invo Ria  i dodalo o bo samo Ria  by dziwnie brzmialo :)

A Tobie to o co chodzi? o.O Czytaj ze zrozumieniem ciężkomyślący.

Kiedy +/- zostanie dodany nowy system rangi?

tenor.gif

Opublikowano

@2xUP Powiesie sie dla CIEBie na klamce

Ponawiam pytanie :

Jedna rzecz jest bardzo denerwująca , w momencie kiedy nie ma restartu serwera przez jakieś 2  dni to spoty na mapach wygladają tragicznie...w miejscach gdzie był full spoty stoi o połowe mniej moobów. Może mogli byscie to zmienic ,aby ciagle respila sie taka sama ilosc moobow, bo tak jak mowie jak nie ma restartu to nie ma jak expic na wysokim lvl - jak lecialo mi za spota 0.70 , tak teraz leci okolo 0.35-0.45

sygna2.png

Opublikowano

The Naid myślę,że Twój kurzy łebek na tej sznurówce bym mógł bez problemu. Widzę że drastycznie zaczynasz obniżać poziom rozmowy więc nie będę jej dalej ciągnąć. Powodzenia "ciepły" wielbicielu ;-)

Opublikowano

@2xUP Powiesie sie dla CIEBie na klamce

Ponawiam pytanie :

Jedna rzecz jest bardzo denerwująca , w momencie kiedy nie ma restartu serwera przez jakieś 2  dni to spoty na mapach wygladają tragicznie...w miejscach gdzie był full spoty stoi o połowe mniej moobów. Może mogli byscie to zmienic ,aby ciagle respila sie taka sama ilosc moobow, bo tak jak mowie jak nie ma restartu to nie ma jak expic na wysokim lvl - jak lecialo mi za spota 0.70 , tak teraz leci okolo 0.35-0.45

Respi ale moby się rozchodza i to jest normalne nie da się nic z tym zrobić.

Opublikowano

z tego co wiem to jeden gracz który okradał konta... tak odpokutowywał bana. Ci co dostali emaila są wysoko-narażeni na kradzież, ponieważ ich konta są w bazach które wyciekły. 

Dlatego ponawiamy prośbę o nie powielanie haseł z innych serwerów i nie dawanie na poczcie tego samego hasła co kiedyś dawaliście na serwerach przy kontach. 

gnvNjpf.png

Opublikowano

Wszystko było ok rano, Od samego początku servera grałem i nigdy mnie nie wywaliło itp a dzisiaj coś zjebaliście i dupa zimna zalogowac się nie idzie.

UggNk9.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...