Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mówisz o s2? Tam głownie miałem problem o bugujące się misje i bonusy wiec nie pier*** bezsensu. Widzą że według Ciebie w prezentacji nie można wyrazić swojego zdania jeśli nie jest się lizodupem. Chłopie nie spinaj tak dupy bo mam takie same prawo jak Ty się wypowiadać, btw dzięki za zainteresowanie moja osobą cichy wielbicielu  <3 

Szerokości! 

Idąc Twoim durnym tokiem myślenia dung to dung a drop to drop. Skoro drop ma być taki jaki jest, to tak samo dung ma być taki jaki jest :) Czemu zatem płaczesz? Zwracasz komuś uwagę a sam robi dokładnie to samo, 6h dropiłeś fasolki to możesz i 2 minutki dłużej na dungu poczekać. 

Ty naprawdę masz jakieś nie dojebanie mózgowe. Weź wyjdź i nie wracaj. Nadal nie rozumiesz pewnej kwestii. Bez odbioru.

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogólnie to nie mogę zrozumieć tego, że z dunga 190 jest większy drop niż z tego na 195.

Lecą tam perły po 15, zakręcone, po 30b czasami i dużo innych ulepów, a z tego na 195 lecą 4x perły po 8 sztuk i kryształ fenixa, wspomnę też, że robi się go tyle samo/dłużej i jest trochę cięższy bo moby biją o wiele więcej.

Drop 190:

bqg3MLl.png

Drop 195:

D6IquQF.png

Czas robienia: +/- taki sam.

Opublikowano

Po co mi teorie spiskowe? Wystarczy mi z*********e dobra pamięć. Znam większość Twoich postów we wszystkich prezentacjach różnych edycji Invorii.

Niebawem się widzimy jak płaczesz na przedmioty które są potrzebne na przedmioty na wyższy lv.

Strzała.

Zakotwiczyłeś już? Bo wydaję mi się, że utknąłeś 2m w tyłku serwera Invorii.

Spójrz na wołaj. Każdy próbuje kupić fasolki. Bo potrzeba ich ponad 100 na eq o ile nie spali.

Szkoda, że jakoś inne ulepy do eq 90 dropią normalnie, wystarczająca liczba. Usunięcie fasolek z loterii to był błąd.

Nie, żeby coś, ale nie kupiłem ani jednej fasolki :) Jedyne co kupiłem z ulepszaczy na tym serwerze to +/- 70 rubinowych medalionów. Przez kilka dni sobie biłem metki i bossy na mapie 110, czasem zbijałem nawet 6 metinów na respa. A dzisiaj sprzedałem 30 fasolek i po 80 pereł każdego rodzaju, a zostało mi ich jeszcze po +/- 80. I fasolek po 20kk to ja nie widziałem o.O

Sraty dupaty. Dużo bajek piszesz jeszcze? Ewentualnie jesteś gamoniem, który siedzi non stop na metku. O wtedy uwierzyłabym, że sobie SAM WSZYSTKO WYDROPIŁEŚ. Z pełnym poszanowaniem zobaczyłabym ile masz przegranych godzin.

Ty naprawdę masz jakieś nie dojebanie mózgowe. Weź wyjdź i nie wracaj. Nadal nie rozumiesz pewnej kwestii. Bez odbioru.

Leci raport ;)

Ale Ty teraz tak mówisz bo nie robisz jeszcze przedmiotu na 175lv, gdy zaczniesz go robić to znów tutaj wejdziesz i zaczniesz płakać, że dopiero powinno być trudno na 200lv i tak dalej.

Dziwne, że ma robić przedmiot na 175lv skoro jest problem z eq na 90. Idź se na jakikolwiek spot i spytaj czy źle lecą fasolki.

Zrób ss każdej wypowiedzi i przekonamy się kto płacze, a kto nie.

Poza tym skoro robisz eq na 175 to już dawno masz za sobą 90. Więc co Ty możesz wiedzieć jak teraz wygląda drop fasoli?

Około 100 fasolek trzeba na eq o ile nie spali, co 3 metin leci 3. No z*******y drop. Z poważaniem, dziecko.

Opublikowano

@Aika

Nie ma problemu, czekam z niecierpliwością. Był płacz o fasolki, piaski został zmieniony timer metinów oraz bossów. A drugą kwestią jest to, że nie potraficie sobie dać rady z wydropieniem ulepszaczy to serwer nie jest dla Was. Nigdzie nie jest napisane, że jest to serwer EASY/PVP/4FUN Również leci ofensywny raport.

Opublikowano

Zakotwiczyłeś już? Bo wydaję mi się, że utknąłeś 2m w tyłku serwera Invorii.

Spójrz na wołaj. Każdy próbuje kupić fasolki. Bo potrzeba ich ponad 100 na eq o ile nie spali.

Szkoda, że jakoś inne ulepy do eq 90 dropią normalnie, wystarczająca liczba. Usunięcie fasolek z loterii to był błąd.

Sraty dupaty. Dużo bajek piszesz jeszcze? Ewentualnie jesteś gamoniem, który siedzi non stop na metku. O wtedy uwierzyłabym, że sobie SAM WSZYSTKO WYDROPIŁEŚ. Z pełnym poszanowaniem zobaczyłabym ile masz przegranych godzin.

Leci raport ;)

Dziwne, że ma robić przedmiot na 175lv skoro jest problem z eq na 90. Idź se na jakikolwiek spot i spytaj czy źle lecą fasolki.

Zrób ss każdej wypowiedzi i przekonamy się kto płacze, a kto nie.

Poza tym skoro robisz eq na 175 to już dawno masz za sobą 90. Więc co Ty możesz wiedzieć jak teraz wygląda drop fasoli?

Około 100 fasolek trzeba na eq o ile nie spali, co 3 metin leci 3. No z*******y drop. Z poważaniem, dziecko.

Uspokój się, takim zachowaniem nic nie osiągniesz.

Nie rozumiem po co Ci ilość przegranych godzin WhyNot'a. Przecież logiczne, że grając 1h dziennie szału się nie zrobi i powinien każdy to wiedzieć a nie strzelać tekstami

"Nie każdy ma czas siedzieć cały dzień przy metku". Większość graczy ma problem ponieważ Oni muszą dropnąć jak by kupno danego ulepszania oznaczało śmierć kogoś bliskiego.

Skoro twierdzisz, że przedmiot słabo dropi to pomyślałaś chociaż o obu stronach medalu? Gdyby dany przedmiot dało się wydropić w 10 min w potrzebnej ilości do ulepszenia to zakończyłabyś grę na serwerze po tygodniu.

Przeważnie gracze widzą tylko i wyłącznie czubek własnego nosa i nie myślą globalnie, tu jest problem w większości spraw serwerowych.

0LsM05U.png

Opublikowano

Elo

- rejestracja nie działa

- zmiana hasła nie działa

- zmiana e-maila nie działa

Czeemu!? ku*wa czeemu ??  -.-

Opublikowano

­

Ostatnio zrobiłem sobie dropka na mapę 95 i w kilka godzin, wchodząc na metka tylko wtedy, kiedy był resp wydropiłem 30 fasolek. Czyli w 2/3 dni masz eq zrobione. Ale lepiej siedzieć na dupie i płakać, że za trudno. Btw. w te 2 tygodnie wbiłem "aż" 139lvl. Efekt? Mam zrobione całe eq do pvp na 135lvl i podropię sobie jeszcze trochę, aby zarobić i lecę do 150, żeby zrobić broń i zbroję, potem 175, żeby biżuterię. Gram sobie na spokojnie, mam eq i jakoś znajduję czas, żeby jeszcze pograć w CS'a.

tenor.gif

Opublikowano

Elo

- rejestracja nie działa

- zmiana hasła nie działa

- zmiana e-maila nie działa

Czeemu!? ku*wa czeemu ??  -.-

Jeśli Ci nie działa captcha (za trudna jest do odczytanie a nie cyferki) to znaczy, że masz wirusa na kompie i Twój PC służy do DDOSów... z tego powodu zbanowało Cie google a w sumie ograniczyło. Proponuję w takim wypadku zrobić konto z telefonu... tam wirusa nie masz :D 

gnvNjpf.png

Opublikowano

@Hool 

Może dacie wreszcie przedmioty stałe przypisane do konta a nie postaci ?. Czekam tydzień na odpowiedź i lipa :-)

Opublikowano

Hool : s na jakiej zasadzie to dziala o.O ? Bo chyba tez mam takiego "wirusa" :O , cad-patch zaden nie do odczytania xD. Czy jestem w jakis sposob zagrozony przez tego wirusa ; o ?

sygna2.png

Opublikowano

Hool : s na jakiej zasadzie to dziala o.O ? Bo chyba tez mam takiego "wirusa" :O , cad-patch zaden nie do odczytania xD. Czy jestem w jakis sposob zagrozony przez tego wirusa ; o ?

nie... dostajecie locka od google gdy napierdzielacie więcej niż 100x na sec. 

gnvNjpf.png

Opublikowano

Karol powiedz mi czemu serwer wywaliło?

działa. Kicklo Cie pewnie bo ovh Cie odcięło na chwilę przez swoją ochronę. Jutro to poprawią bo dzisiaj skopali poprawiając logowanie u tych 5% graczy około. 

gnvNjpf.png

Opublikowano

działa. Kicklo Cie pewnie bo ovh Cie odcięło na chwilę przez swoją ochronę. Jutro to poprawią bo dzisiaj skopali poprawiając logowanie u tych 5% graczy około. 

Spoko już działa, serwer jak najbardziej polecam bo Hool :)

Opublikowano

Wpisuje od dziesieciu minut kod ReCaptcha i za cholere nie moge sie zarejestrowac, nie polecam...

Strona wcześniej jest wytłumaczenie :) 

Jeśli Ci nie działa captcha (za trudna jest do odczytanie a nie cyferki) to znaczy, że masz wirusa na kompie i Twój PC służy do DDOSów... z tego powodu zbanowało Cie google a w sumie ograniczyło. Proponuję w takim wypadku zrobić konto z telefonu... tam wirusa nie masz  :D 
Opublikowano

­

Ostatnio zrobiłem sobie dropka na mapę 95 i w kilka godzin, wchodząc na metka tylko wtedy, kiedy był resp wydropiłem 30 fasolek. Czyli w 2/3 dni masz eq zrobione. Ale lepiej siedzieć na dupie i płakać, że za trudno. Btw. w te 2 tygodnie wbiłem "aż" 139lvl. Efekt? Mam zrobione całe eq do pvp na 135lvl i podropię sobie jeszcze trochę, aby zarobić i lecę do 150, żeby zrobić broń i zbroję, potem 175, żeby biżuterię. Gram sobie na spokojnie, mam eq i jakoś znajduję czas, żeby jeszcze pograć w CS'a.

Kilka godzin? 30 fasolek, to kurcze super drop (aż 3 próby ulepszania przy czym 2 spali ^^) Może powinniście na starcie zaznaczać że jak nie ma się 8h dziennie lub 6h na granie to eq na najniższy set się robi 2 tygodnie? Z resztą kończę temat bo jakoś nie mam ochoty się spierać z no-life'm jednym, czy drugim którym pół dnia przed kompem nie przeszkadza. 

Opublikowano

Jedna rzecz jest bardzo denerwująca , w momencie kiedy nie ma restartu serwera przez jakieś 2  dni to spoty na mapach wygladają tragicznie...w miejscach gdzie był full spoty stoi o połowe mniej moobów. Może mogli byscie to zmienic ,aby ciagle respila sie taka sama ilosc moobow, bo tak jak mowie jak nie ma restartu to nie ma jak expic na wysokim lvl - jak lecialo mi za spota 0.70 , tak teraz leci okolo 0.35-0.45

sygna2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...