Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To jest przykladowe na kostiumie za ip - to bedzie dzialac jedynie na te stale.

Dobrze zrozumiałem że stale kostiumy będzie można przekładać na inne konta? Gratuluje pomysłu z dungiem, co będzie leciało oprócz fasolek? :) oraz z czego będzie można dropnąć przepustki na niego? 

@ Kolego up, będzie to można kupić za punkty IP, kilka stron wcześniej było takie info. 

Opublikowano

Poprawicie drop z Pendragona?

Mianowicie:

Drop z dunga 190:

bqg3MLl.png

Drop  z pendragona:

D6IquQF.png

Opublikowano

Drop jest poprawny. Tak było na starym s1 i też tak tu będzie - dung 190 jest dluższy.

Opublikowano

Obie pieczątki będą do nabycia za IP ?

Opublikowano

Drop jest poprawny. Tak było na starym s1 i też tak tu będzie - dung 190 jest dluższy.

Czas wykonywania jest praktycznie taki sam, a z tamtego dunga wynoszę drop 3-4x więcej warty, nie wiem gdzie tutaj sens.

Opublikowano

Działa, ale często server wyrzuca po przejściu do następnej lokacji, windows defender nienawidzi startera.

Mógłby mi ktoś wytłumaczyć co to te IP i gdzie to można wymienić na coś? Nie znam tych nowości w metinie, z góry dziękuje :)

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

­

Działa, ale często server wyrzuca po przejściu do następnej lokacji, windows defender nienawidzi startera.

Mógłby mi ktoś wytłumaczyć co to te IP i gdzie to można wymienić na coś? Nie znam tych nowości w metinie, z góry dziękuje :)

IP to Invoriańskie Punkty, które zdobywasz za zabicia mobów, metinów, bossów, możesz je wymienić u jakiegoś tam NPC (Riao obok dozo, Invo obok Kapitana). Za nie dostajesz np. przetopy, kostiumy, fryzury, wierzchowce, ppk itp.

tenor.gif

Opublikowano

Wymienia się u Aleyny.

Rekrut
Opublikowano

gX4zo6Y.png

Witajcie w ciągu następnych dni (15-22) sierpnia na serwer zostanie dodany nowy dungeon dla poziomów 115 oraz system pieczętowania stałych kostiumów i fryzur.

Jako ze wiele osób ma problemy z zdobyciem przedmiotów typy złota fasola postanowiliśmy dodać dungeon który doda więcej możliwości na pozyskanie tych przedmiotów - jest to Zamek Rycerzy

yaTyEcD.pngKgkkUaX.png

hH766t9.pngDyQzP54.png

Dostępny będzie od 115 poziomu postaci. Główny boss tego dungeonu będzie posiadał skrzynie.

Następną nowościa zapowiadana przez nas już wczesniej jest system pięczetowania stałych kostiumów i fryzur. Prezentuja się następująco

Pieczęć Handlu 0n6CYlz.png

GvdASzf.png

Po przeciągnieciu na przedmiot (stały kostium lub fryzura) znika oraz powala na jednorazowy handel tym przedmiotem. Efekt znika po pomyślnym handlu.

Pieczęć Magazynu dvqivAG.png

RWikYS4.png

Po przeciągnieciu przedmiotu na stały kostium lub fryzure pozwala na jednorazowe włozenie przedmiotu do magazynu. Efekt znika po pomyślnym włożeniu do magazynu.

Aktualizacja będzie wprowadzona w dniach 15-22 sierpnia. Pieczętowanie będzie wcześniej. Więcej informacji o dacie pojawi się w tym temacie do jutra: 

http://forum.invoria.pl/topic/34406-przerwy-techniczne-s1-temat-og%C3%B3lny/

Pozdrawiamy Team Invoria.pl

i tak taki drogi ten serwer jeżeli chodzi o is to jeszcze takie coś dodajciecie... fajnie się gra ale ludzie będą odchodzili bo wymyślacie takie debilstwa, że szkoda gadać. ile taka pieczęć bedzie kosztować? 10sm taniej niż stały kostium totalna żenada....

Opublikowano

i tak taki drogi ten serwer jeżeli chodzi o is to jeszcze takie coś dodajciecie... fajnie się gra ale ludzie będą odchodzili bo wymyślacie takie debilstwa, że szkoda gadać. ile taka pieczęć bedzie kosztować? 10sm taniej niż stały kostium totalna żenada....

Boże, uchroń mnie przed takimi idiotami... Kilka postów wyżej masz napisane, że będzie to za IP, ale lepiej nie czytać i snuć jakieś teorie spiskowe...

tenor.gif

Opublikowano

Widać, że dla beki się urodziłeś

Opublikowano

na normalną sprzedaż przymykamy oko... Jednak jeśli wystawisz na allegro sporą ilość np brył to dostaniesz bana... 

Jaka jest ta normalna sprzedaż? Max 50 brył ujdzie?

Opublikowano

Chciałem wypróbować serwerek, wydawał się spoko, ale przejebany kod captcha nawet nie pozwolił mi się zarejestrować. Po spędzeniu 2h przy rejestracji odradzam wszystkim, a szkoda bo zapowiadał się obiecująco :)

Opublikowano

Chciałem wypróbować serwerek, wydawał się spoko, ale przejebany kod captcha nawet nie pozwolił mi się zarejestrować. Po spędzeniu 2h przy rejestracji odradzam wszystkim, a szkoda bo zapowiadał się obiecująco :)

Kod został wczoraj zmieniony, więc polecam spróbować ponownie :)

Opublikowano

Kod został wczoraj zmieniony, więc polecam spróbować ponownie :)

Próbowałem dzisiaj, nic.

@Edit.

Nawet jak jestem w 100% pewny, że wpisałem dobrze to captcha i tak błędna więc odpuszczam ^^

Opublikowano

­Serio poleciała mi Czapka Feniksa +0 ze skrzyni bossa na 130lvl? XDD

Wyczyść pliki cookie i sprawdź.

To samo, kod jak dla chińczyka :D

Opublikowano

Jaka jest ta normalna sprzedaż? Max 50 brył ujdzie?

Będzie banować każda osobe ktora bedzie sprzedawala na allegro/czy innym miejscu nawet 5 brylek za pln. Sprzedaż yang w każdej postaci za pln jest całkowicie zakazana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...