Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sie stało ze sptachowalem Clienta wszedłem do gry i nie widzę DMG które zadaje? Mimo ze info o traf. Mam włączone/wyłączone i tak to nic daje ... boo nie widzę DMG które ja zadaje -.-

zmień w opcjach gry kolor obrażeń  i odpal od nowa gre

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co sie stało ze sptachowalem Clienta wszedłem do gry i nie widzę DMG które zadaje? Mimo ze info o traf. Mam włączone/wyłączone i tak to nic daje ... boo nie widzę DMG które ja zadaje -.-

wdał się błąd.. poprawimy za godzinkę więc spaczuj ponownie. Do tego czas zmeiń sobie w opcjach gry obrażenia na żółte http://screenshooter.net/102442696/gwuslgc

gnvNjpf.png

Opublikowano

Przełożyłem sobie stały kostium zombie exp do depo, ale jak najeżdżam tą pieczęcią na stałą czer. maske azteków exp, to wyskakuje komunikat, że "nie można umożliwić umieszczenia tego przedmiotu w magazynie" Jakiś bug ?

@Qarth

@Hool (New acc)

Opublikowano

Mam kilka pytań:

przepustka na ten dung 115 gdzie dropi?

Jaka ma być różnica miedzy moja postacią a mobow zeby dropnac te lody?

Przepustki na nemere z czego dropia?

PS

Ide do Elayna i tam nie mam zadnego info odnosnie eventu.... czemu? aktualizowalem klient

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

Gdzie moge zglosic gimbusa ktory wyzywal mi rodzine? Bo na forum nie widze x dzialu.

przyzwyczaj sie za takie pierdoly nie ma bana

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

Ciekawe bo jakos na s2 jak wjechalem na rodzine to 30 dni odpoczynku mialem :)

Płaczesz, że ktoś ci rodzine wyzywa a sam to robiles? aha xD

Opublikowano

Mam kilka pytań:

przepustka na ten dung 115 gdzie dropi?

Jaka ma być różnica miedzy moja postacią a mobow zeby dropnac te lody?

Przepustki na nemere z czego dropia?

PS

Ide do Elayna i tam nie mam zadnego info odnosnie eventu.... czemu? aktualizowalem klient

Elvase 

Zgłoszenia na support.

gnvNjpf.png

Opublikowano

Płaczesz, że ktoś ci rodzine wyzywa a sam to robiles? aha xD

Dawno i nie prawda  <_< idz sie serwerem swoim zajmij  :D

Elvase 

Zgłoszenia na support.

Ciekawe gdzie on jest moze jakis link?

Opublikowano

Dawno i nie prawda  <_< idz sie serwerem swoim zajmij  :D

Ciekawe gdzie on jest moze jakis link?

Ludzie okulary trzeba wam czy co .... ja nie pisałem na support ani razu wchodze na strone prawy dolny róg  ..

Opublikowano

Zielony napis DMG został już poprawiony (należy zaaktualizować clienta) pieczęć magazynu poprawimy prawdopodobnie w nocy (nie działa na wszystko)

kh90E0i.png

Zapraszamy do nowego dungeonu! Udaj się tam i pokonaj armie umarłych na czele Umarlaka i zdobądź ciekawe nagrody!

Opublikowano

Mam nadzieje, że w kolejnej edycji loterii będą zakręcone pierścienie i pazury lorda, bo już mnie ch*j strzela z tym ulepszaniem  ^_^

Opublikowano

Mam nadzieje, że w kolejnej edycji loterii będą zakręcone pierścienie i pazury lorda, bo już mnie ch*j strzela z tym ulepszaniem  ^_^

Jak nie bedzie, to sie chyba powiesze. Wprawdzie mam 139 lvl, ale mam zamiar wbic 175 i przerobić eq. ALe jak widzę, że na jeden item potrzeba ~800kk. O ku*wa....

Opublikowano

To nie jest główny sposob zarobku i nie będzie tam takich rzeczy. Po to są dungeony by dropić a nie stac w m1 i klikać.

To jest tylko mały dodatek a wy od razu chcieliście tam wszystko.

Opublikowano

To nie jest główny sposob zarobku i nie będzie tam takich rzeczy. Po to są dungeony by dropić a nie stac w m1 i klikać.

To jest tylko mały dodatek a wy od razu chcieliście tam wszystko.

Zakręcone powinny sie tam znalezc, jest to item warty tyle ile fasole i piaski czyli glowne nagrody z dotychczasowrj loterii i pelni dokladnie tę samą rolę w ulepszaniu eq. A co do eq 175 - zeby zrobic 1 item do +9 trzeba 30 zakreconych i 30 pazurow + dodatkowe ulepy. W eq mamy 8 przedmiotow, ulepszamy 9, bo kazdy robi przynajmniej 2 bronie. Wychodzi po 270 zakreconych i pazurow + reszta ulep na cale eq. Oczywiscie tyle trzeba o ile nam nie zjara ani razu co jest na tym serwie niemozliwe. Mnie juz 3 razy zjaralo kolce jak chcialem przerobic, juz 45 zakreconych w plecy, koszt 1 takiego pierscienia to 50-60kk. Zalozmy, ze kazdemu zjara przynajmniej raz i za 2 wejdzie - to jest absolutne minimum. Wychodzi 540 zakreconych i 540 pazurow. Koszt zakrecone(60kk szt.) - 32,4kkk, pazury(20kk szt.) - 10,8kkk. Łączny koszt 43,2kkk + oczywiscie koszt dodatkowych ulep. A co z pozostalymi setami? Pobiegasz sobie 500 razy na dungi, zeby zrobic 1 set i latasz kolejne 500 na nastepny set? (albo i wiecej, bo przypuszczam, ze jest coraz trudniej) Gdzie tutaj frajda i przyjemnosc z gry? Nawet na hardach jest przynajmniej o 3kroc mniej ulepszaczy niz tutaj, a przypominam, ze jest to serwer easy/medium Wnioski wyciagnij z tego sam. Teraz propo loterii. Jest w niej duzo przedmiotow i ciezko jest trafic na ten wlasciwy, tak czy siak mozna choc troche sie tym wspomoc i jest to fajna odskocznia od tych wszystkich dungow. Takze przemysl sobie jeszcze swoje zdanie na ten temat.
Opublikowano

Zakręcone powinny sie tam znalezc, jest to item warty tyle ile fasole i piaski czyli glowne nagrody z dotychczasowrj loterii i pelni dokladnie tę samą rolę w ulepszaniu eq. A co do eq 175 - zeby zrobic 1 item do +9 trzeba 30 zakreconych i 30 pazurow + dodatkowe ulepy. W eq mamy 8 przedmiotow, ulepszamy 9, bo kazdy robi przynajmniej 2 bronie. Wychodzi po 270 zakreconych i pazurow + reszta ulep na cale eq. Oczywiscie tyle trzeba o ile nam nie zjara ani razu co jest na tym serwie niemozliwe. Mnie juz 3 razy zjaralo kolce jak chcialem przerobic, juz 45 zakreconych w plecy, koszt 1 takiego pierscienia to 50-60kk. Zalozmy, ze kazdemu zjara przynajmniej raz i za 2 wejdzie - to jest absolutne minimum. Wychodzi 540 zakreconych i 540 pazurow. Koszt zakrecone(60kk szt.) - 32,4kkk, pazury(20kk szt.) - 10,8kkk. Łączny koszt 43,2kkk + oczywiscie koszt dodatkowych ulep. Nawet na hardach jest przynajmniej o 3kroc mniej ulepszaczy niz tutaj, a przypominam, ze jest to serwer easy/medium Wnioski wyciagnij z tego sam. Teraz propo loterii. Jest w niej duzo przedmiotow i ciezko jest trafic na ten wlasciwy, tak czy siak mozna choc troche sie tym wspomoc i jest to fajna odskocznia od tych wszystkich dungow. Takze przemysl sobie jeszcze swoje zdanie na ten temat.

To zacytuje z forum serwera bo chyba nie all czytali

Następna zmiana w loterii odbędzie się dnia 17.08 a kolejna 05.09

Od następnego tygodnia nie będzie już zmian cotygodniowych w loterii - loterie będziemy zmieniać od teraz ostatniego dnia każdego miesiaca (nie liczac w tym wypadku sierpnia)

będzie podzielona na następujace poziomy

• 1-100 (Wymagany 1 bilet)
  • 100-150 (Wymagane 2 bilety)
  • 150-200 (Wymagane 3 bilety)
Główną nagrodą za loterie będzie Tajemnicza Skrzynia 50034.png będzie ona zawsze jednak co miesiac bedzie miała inny drop.

Nagrody będa dostosowane do poziomów - lepsze ulepszacze/przedmioty beda do zdobycia z Tajemniczej Skrzynii 50034.pnga nie "luzem" z loterii.

Zmiana jest wprowadzona z uwagi na to że zaczeliście myśleć ze to jest wasz główny sposob na zarobek i zaczeliście wymyślać rzeczy z kosmosu które mają się tam znaleźć (chyba chcieliście zeby tam było od razu eq na max lv) wiec nadal będzie to dodatek i nadal będzie można zdobyć z tego dobre przedmioty ale bez przesady.

Czyli jak można się domyślić dalej bedzie można zdobyc z niej cenne ulepszacze ale nie bedzie luzem jak teraz tylko z skrzynii oraz bedzie podzielone na lv zeby np. 20lv nie losowaly przedmiotow na 150. Np. poziom 175 bedzie mogł z swojego pola zdobyc skrzynie lub ulepszacze na swoj poziom a 100 na swoj. Oczywiście nic nie bedzie przesadzone i dalej nie bedzie to glowny sposob zarobku.

Dodam że tajemniczych skrzynii w jednym kole losu będzie 2-3 (na roznych polach).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...