Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

Widze, ze macie rozne zdania z hooltrasem :) ale nie po to tu przyszedlem. Lecicie tak w c**ja, ze to sie smiesnze robi. Pierw przez jebane 6 dni nie moge sie zalogowac, klient sie scina, przestaje reagowac czy c**j wie co tam sie dzieje. Naprawiliscie to, pogralem pare H i tu znow to samo ;) mialo byc do 15.30 wszystko naprawione a tymczasem gowno zrobiliscie. To bylaostatnia szansa z mojej strony takze zegnam sie z wami wraz z moja gildia. pis jol

@edit; jeszcze ten ban na forum za uzycie koloru w sb xD za takiego gowno nawet na forum nie mozna wejsc i sprawdzic co i jak z serwerem. Pozdrawiam zielonych minusow z forum

A co oni mogą zrobić, skoro to jest wina OVH?

A co do forum to racja, za napisanie JEDNEGO posta w markecie, że typ nie sprzeda woja 125 z biżu z łez za 50zł dostałem bana na 3 dni xD

tenor.gif

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co mnie obchodzi jakas zapora? Jezeli nie umieja im dokladnie wytlumaczyc co trzeba zrobic to juz nie moja wina. Niech to wyjebia i znajda inne rozwiazanie :)

Tacy gracze jak Ty są zbedni :) jakbyś przeczytał kilka stron wstecz na mpc 5o byś wiedział co pomoże żeby grać ;) mianowicie zmiana IP programem.

Opublikowano

Widze, ze macie rozne zdania z hooltrasem :) ale nie po to tu przyszedlem. Lecicie tak w c**ja, ze to sie smiesnze robi. Pierw przez jebane 6 dni nie moge sie zalogowac, klient sie scina, przestaje reagowac czy c**j wie co tam sie dzieje. Naprawiliscie to, pogralem pare H i tu znow to samo ;) mialo byc do 15.30 wszystko naprawione a tymczasem gowno zrobiliscie. To bylaostatnia szansa z mojej strony takze zegnam sie z wami wraz z moja gildia. pis jol

@edit; jeszcze ten ban na forum za uzycie koloru w sb xD za takiego gowno nawet na forum nie mozna wejsc i sprawdzic co i jak z serwerem. Pozdrawiam zielonych minusow z forum

spędziłem dzisiaj cały dzień na próbie naprawy tego z ovh. Pewnie będziemy zmieniać serwerownie jutro chyba, że do tego czasu uda Nam się naprawić to logowanie dla Was 

gnvNjpf.png

Opublikowano

muszę przyznać, że liczyłem na więcej zmian.. względem ''starej'' invorii s1, ale.. gra się przyjemnie, więc polecam.

ps: również podoba mi się pomysł z tymi darmowymi sm, wyróżniacie się.. pośród tej całej pazernej cebulandi.

Opublikowano

Będzie banować każda osobe ktora bedzie sprzedawala na allegro/czy innym miejscu nawet 5 brylek za pln. Sprzedaż yang w każdej postaci za pln jest całkowicie zakazana.

UUU Powodzenia :D juz sporo aukcji sie nazbierało ;)

Opublikowano

Nie za mało dają  butki  +9 na 200 lvl na moby? Ciężko je zdobyć, a po drugie nie są takie tanie ulepszacze. Po 40 pereł czarnych, granatowych, 120broszek i kryształów.

Jak widać dają 8% na moby, szafirowe na 130 lvl  5%.

3% rożnicy jest nie opłacalne na tyle ulepków które tam potrzeba. Jak w miarę nie pali to idzie po 600p granatowych i czarnych, tak jak na bron na 175 lvl do expa. Broń chociaż opłaca się ulepszać.   Nie dałoby się zwiększyć % na moby do 15% ?

Ps: Jakbym wiedział, że taka mała będzie różnica, to bym zostawił sobie perełki, bo na pewno  przydałyby się .

Opublikowano

zmienialem ip programem CyberGost az 7 razy i na zadnym ip nie moglem wbic. UK, POLSKA, BELGIA, IRLANDIA, FRANCJA, WLOCHY, CANADA

Spróbuj OkayFreedom, w necie jeszcze jest dostępna promocja z premium kodem na rok. (Więcej na pw)

67qtMtN.png

Opublikowano

Nie wiem czy logowanie padło (wątpię w to), ale nie mogę się zalogować na serwer.

Przy uruchomieniu clienta (przez launcher) dostaje ścinki na 20 sekund (aplikacja przestaje działać) i jak odlaguje to mam błąd podczas łączenia się z serwerem.

Od początku serwera do tej pory było dobrze.

Antyvirus wyłączony, client spatchowany.

Ścinka clienta pojawia się przy wciśnięciu "Zaloguj".

Opublikowano

Nie wiem czy logowanie padło (wątpię w to), ale nie mogę się zalogować na serwer.

Przy uruchomieniu clienta (przez launcher) dostaje ścinki na 20 sekund (aplikacja przestaje działać) i jak odlaguje to mam błąd podczas łączenia się z serwerem.

Od początku serwera do tej pory było dobrze.

Antyvirus wyłączony, client spatchowany.

Ścinka clienta pojawia się przy wciśnięciu "Zaloguj".

Ewka co to sie stanelo? Lepiej w kompa kumplu zainwestuj a nie ludziom internet DDosujesz . (Logowanie smiga) :P

Opublikowano

Ewka co to sie stanelo? Lepiej w kompa kumplu zainwestuj a nie ludziom internet DDosujesz . (Logowanie smiga) :P

TghV9PO.png

Sry, następnym razem kupie lepszego.

Myślałem, że to co pisałeś to był troll, ale jednak jesteś niedojebany :/

@Danmark

Właśnie chyba sobie zupgraduje bo ponoć ogarnęli błędy związane ze 144hz.

Opublikowano

Czy eq szafirowe jest bardzo wymagane? Bo ja nie widzę sensu ładowania w to teraz, kiedy musze zrobić set krwawy+9. Czy bez tego setu nie ogarnę żadnego Bossa/dunga bijąć z łuku eserii 75 sr ? Mam peta/kostium exp. Pytam się, bo mam ważniejsze wydatki na swoim lvlu, a w przyszłości pewnie kupię sobie od razu set 175.

TghV9PO.png

Sry, następnym razem kupie lepszego.

Myślałem, że to co pisałeś to był troll, ale jednak jesteś niedojebany :/

Jaki rzaaaal nie masz W10 :D

Opublikowano

Serwer godny uwagi, niestety brakuje chęci by grać jeszcze w to, serwer polecam solidna marka

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

czy kto kolwiek gra na serwerze bez problemów i może się logować ? Wczoraj do godziny 20 bez problemów mogłem a dziś  przy probie logowania client zacina się na 10s a pozniej wyskakuje błąd połączenia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...