Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Znawca
Opublikowano

Nie dostałem odpowiedzi ze strony administracji, także ponawiam pytanie, Czy zostanie w jakiś sposób wynagrodzone graczom to, że przez tak długi czas nie mają dostępu do servera? Bo tydzień przerwy przy samym starcie to jest bardzo duża strata.

Opublikowano

Nie dostałem odpowiedzi ze strony administracji, także ponawiam pytanie, Czy zostanie w jakiś sposób wynagrodzone graczom to, że przez tak długi czas nie mają dostępu do servera? Bo tydzień przerwy przy samym starcie to jest bardzo duża strata.

To ma tylko 3% graczy, a teraz to chyba jeszcze mniej. Mają wynagrodzić tylko Wam? Na forum jest temat skąd jest brane Twoje IP i przesyłane do serwerowni. Wtedy będziesz mógł grać.

Opublikowano

­Co tu się stało? 2 dni temu widziałem piaski po 100kk, a teraz 2szt/90kk o.O A nowych graczy przybywa :v

Ostatnio dodali drop do bossa mapka 130lvl 

Więcej osób robi dungi z których lecą owe piaski

Może to dwa powody dlaczego tak się dzieje.

Opublikowano

Niestety nie możemy.

Problem nie jest z Naszej winy a serwerowni. 

gnvNjpf.png

Znawca
Opublikowano

To ma tylko 3% graczy, a teraz to chyba jeszcze mniej. Mają wynagrodzić tylko Wam? Na forum jest temat skąd jest brane Twoje IP i przesyłane do serwerowni. Wtedy będziesz mógł grać.

Moje IP wzięli 2 czy 3 dni temu i nadal nic.

No tylko nam poszkodowanym, a komu innemu? A po za tym ja się tylko spytałem....

Opublikowano

Serwer z*******y do tego zaufana administracja.

Serwer jak poprzednik będzie długo online.

Do tego na serwerze jest co robić.

Client się zasysa.

Robimy przelew w sm i cisniemy grubo :D 

mojasygnan.png

Opublikowano

Szkoda ze stroje itp są czasowe.

Chcialem kupić lecz zmieniłem zdanie nie mam zamiaru placić za coś na pare dni.

A chciałem kupic kostium,fryza,peta i pare innych pierdół.

Nic to,spróbuję bez isu.

Zwracam honor nie zauważyłem.

mojasygnan.png

Opublikowano

No rejestrację na forum macie boską, największe debilstwo jakie spotkałem, az mi się konta odechciało robić xD FORMULARZ COPPA XDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Cieszę się, że już każdemu działa. Teraz tylko do przodu! Niedługo aktualizacja którą macie w podpiętym poście. 

PS: Ciągle pracujemy nad sklepami offline 

Dodajcie w końcu item do przekładania stałego eq z is przez depo o którym wspominał już Qarth, czekam już tydzień na to  -.-

Opublikowano

@Qarth  @hool (New acc) kiedy będzie kolejna zmiana loterii? Jest możliwość aby fasolka wróciła do niej? 

W poniedziałek

Opublikowano

I wróci fasolka czy jakieś inne ulepki znowu będą? 

Nie jest to ustalone ale raczej jej juz nie bedzie.

Opublikowano

­

No rejestrację na forum macie boską, największe debilstwo jakie spotkałem, az mi się konta odechciało robić xD FORMULARZ COPPA XDDDDDDDDDDD

Jak nie masz skończonych 13 lat to tak bywa :/

I wróci fasolka czy jakieś inne ulepki znowu będą? 

Po co Ci fasolka? Jak ona leci z co 2/3 metka po 3 sztuki :v

tenor.gif

Opublikowano

Zwiększycie resp metków? O 2 w nocy ciężko ubić bo wszystko jest obstawiane ;p

Ostatnio były zmieniane.. bez przesady przeciez nie beda sie co minute respić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...