Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Qarth  ja mam tylko prosbe abys mogl wywarzyc drop itemów z tych cięższych dungeonów np nemere kompletnie sie nie opłaca robic dropi to samo tylko 2sztuki wiecej i to ulepek które sa bardzo łatwo dostępne zakręcone potrzeba na totalnie wszystko moze na wyzszych mapkach dropia lepiej ale na mapce do 180 jest słabo 

rekawiczka złodzieja z is działa? gdyż  bez rekawiczki i z drop prawie taki sam z przewagą na ten bez -,-

szkaty bossów z wyzszych lvl-ach rozumiem ze nie można dodać tylko dobrych itemków ale magiczny kamien sztuk 1 lub ksiega opatrznosci x1  to naprawde mega słabe -,-   

i teraz pytanie skad można wziąć przepustkę na dungeon na mapce z orkami jakiś głaz czy jakoś tak 

dzieki za odp 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Odgrzany kotlet jest wtedy gdy dany serwer startuje jako rework lecz nic w nim nie jest zmienione.

Tutaj jest zmienione mnóstwo rzeczy więc Twój argument jest inwalidą.

A teraz się obraź na mnie bo pewnie krytyki przyjmować na klatę nie potrafisz.

Nie widzę w tym krytyki.Branie setów z serwerów które już trochę stoją jest nudne, gra tutaj do 120+ jest taka sama jak na 2 poprzednich edycjach.

Niech Array dalej was rucha w dupę! ELO!

#Kolego wyżej.

Terios padł ale Invoria dalej przy nim ssie. Nawet po cofce teriosa invoria i tak ssieeee.

Jak znowu zostanie 50 graczy na Invorii to będzie " INVORIA REWORK REWORKA" xD

sy89ps.jpg

Opublikowano

Nie widzę w tym krytyki.Branie setów z serwerów które już trochę stoją jest nudne, gra tutaj do 120+ jest taka sama jak na 2 poprzednich edycjach.

#Kolego wyżej.

Terios padł ale Invoria dalej przy nim ssie. Nawet po cofce teriosa invoria i tak ssieeee.

Kolego weź się nie pogrążaj i nie porównuj obecnego Teriosa do Invorii, bo to tak jakby porównywać Najmana do Pudziana.

Opublikowano

Masz zmienione all sety broni prawie robione na zamówienie... znów nie wiesz o czym mówisz ale pierdzielisz aby pierdzielić chyba 

Dwa sety były nowe (tj. takie których nigdy nie widziałem a gram bardzo,bardzo długo)

Resztę setów widziałem na kilku innych serwerach.

Na dungeon 200+ znowu trzeba chodzić 10000 razy?

sy89ps.jpg

Opublikowano

#Kolego wyżej.

Ty jesteś jakiś nie dojebany? Zaburzenia emocjonalne? Bo tak to wygląda. Jak Ci się nie podoba to skoncz się tu udzielać. I wypad na ten syf = terios.

Opublikowano

­

Po co Ci fasolka? Jak ona leci z co 2/3 metka po 3 sztuki :v

Po co mi? Może po to żeby zrobić eq? Potrzeba ich od groma, drop trochę slaby jak na zapotrzebowanie. Na ch1 też kupić fasolkę dosyć ciężko bo mało osób sprzedaje, dlatego właśnie pytałem. 

Opublikowano

A ja sie chciałem dowiedzieć czy tylko ja mam problem, z mailem na tym serwerze?

Próbując zmienic maila, nic nie przychodzi na stary adres, przy wysłaniu zgłoszenia też nic nie przychodzi na maila...

Opublikowano

Qarth  ja mam tylko prosbe abys mogl wywarzyc drop itemów z tych cięższych dungeonów np nemere kompletnie sie nie opłaca robic dropi to samo tylko 2sztuki wiecej i to ulepek które sa bardzo łatwo dostępne zakręcone potrzeba na totalnie wszystko moze na wyzszych mapkach dropia lepiej ale na mapce do 180 jest słabo 

rekawiczka złodzieja z is działa? gdyż  bez rekawiczki i z drop prawie taki sam z przewagą na ten bez -,-

szkaty bossów z wyzszych lvl-ach rozumiem ze nie można dodać tylko dobrych itemków ale magiczny kamien sztuk 1 lub ksiega opatrznosci x1  to naprawde mega słabe -,-   

i teraz pytanie skad można wziąć przepustkę na dungeon na mapce z orkami jakiś głaz czy jakoś tak 

dzieki za odp 

Dostane odp?

7 przedmiotow z 3 metkow pod rzad z rekawica z is  

bez tej rekawicy po 12 przedmiotow...

Opublikowano

neutral. 
administracja nic nie robi sobie z zgłaszanych błedów, wciska że to przez nieaktualnego klienta. mimo aktualizacji (już ponownej) bug nadal występuje, TOPIC zakopany a bug jak istniał tak istnieje. 

dlaczego neutral?
bo gra się przyjemnie mimo bugów jak się na nie uważa to jest ok. 

co bym zmienił?
podejście administracji do graczy.. bo wyglada to tak, jak serwer jest stratny to są pewnie w stanie go nawet offnąć a jak gracz to mają to w d***e ;/

Pozdrawiam.

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

­

Po co mi? Może po to żeby zrobić eq? Potrzeba ich od groma, drop trochę slaby jak na zapotrzebowanie. Na ch1 też kupić fasolkę dosyć ciężko bo mało osób sprzedaje, dlatego właśnie pytałem.

Lel, mi nie są już potrzebne, więc dzisiaj wystawiłem shopa co miałem je z dropienia - poszło ~30 fasolek ;p

A ja sie chciałem dowiedzieć czy tylko ja mam problem, z mailem na tym serwerze?

Próbując zmienic maila, nic nie przychodzi na stary adres, przy wysłaniu zgłoszenia też nic nie przychodzi na maila...

Hooltras na shoutboxie pisał:

"co do przypomnienia hasła.. to dzisiaj postaramy się zmienić skrypty", "tylko czekamy na codera"

tenor.gif

Pomocnik
Opublikowano

Dostane odp?

7 przedmiotow z 3 metkow pod rzad z rekawica z is  

bez tej rekawicy po 12 przedmiotow...

Na invori s2 tłumaczyli jak działa rekawiczka, jest ustawiony 100 % np na 1 perłe, a 50 % na kolejną to dopiero wtedy rękawiczka ci zadziała na kolejną

Opublikowano

wiec po prostu od kilku dni mam mega pecha ze z rekawiczka c***a mi dropi a jak dzisiaj mi sie skonczyla to drop byl okazaly 

dzieki up za wyjasnienie :)

Opublikowano

Najlepsza profesja do pvp? :)

Szaman smok, op z full eq na 175, a gościu jakiś +210 bez eq nawet na 175 wali z skowytu 75k. Balans jest z dupy i tyle, może na full mroku coś tam jest, ale tak mizernie. 

Mam całe eq na 175+9, full is, full odpaly praktycznie, a i tak takiego szamana nie złoże, a on mnie składa na 1-3 skille.

Opublikowano

­Lel, mi nie są już potrzebne, więc dzisiaj wystawiłem shopa co miałem je z dropienia - poszło ~30 fasolek ;p

Hooltras na shoutboxie pisał:

"co do przypomnienia hasła.. to dzisiaj postaramy się zmienić skrypty", "tylko czekamy na codera"

Dzięki, ale odnośnie zgłoszenia to i tak skoro nic nie przychodzi na maila to nie wiem jak mam sprawdzić czy zostało rozpatrzone :/

Opublikowano

­Lel, mi nie są już potrzebne, więc dzisiaj wystawiłem shopa co miałem je z dropienia - poszło ~30 fasolek ;p

Powinni  dać te fasolki do loterii, nie każdy gra cały dzień i pól nocy żeby mógł sobie pozwolić na dropienie ich. 3 osoby na 1 metka i weź tu coś dropnij :) Nie jestem z tych leniwych tylko uważam że poziom trudności przy robieniu eq powinien wzrastać chociażby tak jak było na s2. Dodatkowo teraz sporo osób dojdzie z teriosa to już kompletna klapa będzie :D a to tylko eq na 90lv. 

Opublikowano

Powinni  dać te fasolki do loterii, nie każdy gra cały dzień i pól nocy żeby mógł sobie pozwolić na dropienie ich. 3 osoby na 1 metka i weź tu coś dropnij :) Nie jestem z tych leniwych tylko uważam że poziom trudności przy robieniu eq powinien wzrastać chociażby tak jak było na s2. Dodatkowo teraz sporo osób dojdzie z teriosa to już kompletna klapa będzie :D a to tylko eq na 90lv. 

Jak nie możesz dropnąć to kup od kogoś.

0LsM05U.png

Opublikowano

­

No to idź na WW i sprzedawaj szkaty - 12 minut i masz szkatę śmierci = 140kk.

tenor.gif

Opublikowano

Nie da się założyć nowego konta, cały czas wyskakuje "błędy kod recaptcha", a przepisuje na pewno dobrze. 

Opublikowano

@ lusssak że Ci się chciało bawić z tymi bazami to gz... taki troche fanatyk z Ciebie  :D 

Co do kont to pisaliśmy wiele razy abyście nie robić tych samych passów jak na innych serwerach bo później tak to wygląda. 

aaa co do zdjęcia... nie rozumiem sensu fotki... ale spoko... jeszcze wstaw moje jak Cie faceci kręcą (wpisz na fb w wyszukiwarkę Hool)

gnvNjpf.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...