Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@hool

nie martw sie :D mam wiecej

ktos kiedys pisal ze to array wiec wrzucam :D

to gz, że Ci się chce  xD

Aha... a to jakaś sensacje czy co? rozumiem, że gracze są ciekawi adminów (tacy trochę fani) ale jak Cie ciekawi jakiś chłopak to trzeba było napisać.. dałbym Ci fotkę (PS: jak chcesz to mam Endymiona, Arsoba, Naida, Mizune, Fresha, Arka, Zielska, Hinca i masę innych facetów z tej branży. Jak coś to napisz na pw to Ci podeśle do fapania  xD

@ co do fasolek.. to wszystkie ulepki nie mogą kosztować tyle samo... cześć musi być droga a część tania. 

gnvNjpf.png

Opublikowano

Nie wiem jaki sens ma dla Ciebie up dawanie tych baz  trzepiesz sie jak to wstawiasz????   

wiesz czemu sie daje klauzure do rozpowszechniania danych osobowych :)  oby Cie jakis prawnik lub jego syn dopadł i Cie zjedzą ;) 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Większość passów, które wpisałem na Stronce teriosa, pomyślnie zalogowało, więc ładny wyciek bazy maja, a ludzie zakładają te same loginy i hasła na innych serwerach, invorii itp. Później z płaczem, bo mnie okradli.

Proponuje, aby przy zakładaniu konta napisać dużymi literami na czerwono, nie zakładaj konta z tym samym loginem i hasłem, co na innych serwerach(Unikniesz kradzieży)

Opublikowano

­

No to idź na WW i sprzedawaj szkaty - 12 minut i masz szkatę śmierci = 140kk.

Wiesz to bzdura, potrzeba 70 fasolek na sama biżuterię a gdzie palenie :) Ile mam tego ww zrobić? Według mnie mądrkujesz bo kupiłeś fasolki jak były po 20kk. Powiedziałem, rozumiem taki poziom trudności w końcu to easy/medium ale nie przy pierwszym secie. Bezsensu zapier***** 40x ww żeby ogarnąć eq 90lv. Poziom trudności powinien wzrastać na takim typie serva. 

Hool spoko zrozumiale, tylko że te fasolki lecą z co 5/6 metka a nie 2 czy 3. Rozumiem że tu trzeba maniaczyć żeby pierwszy set zrobić? A co dalej? powtórka z s2 1000xdung?  o.O

Opublikowano

Wiesz to bzdura, potrzeba 70 fasolek na sama biżuterię a gdzie palenie :) Ile mam tego ww zrobić? Według mnie mądrkujesz bo kupiłeś fasolki jak były po 20kk. Powiedziałem, rozumiem taki poziom trudności w końcu to easy/medium ale nie przy pierwszym secie. Bezsensu zapier***** 40x ww żeby ogarnąć eq 90lv. Poziom trudności powinien wzrastać na takim typie serva. 

Racja, ci co piszą, że można kupić to mają nasrane. 45kk jedna fasolka najtaniej. Więc za szkatę masz 3 fasolki gdzie potrzeba ich 70 na przeróbkę i po 5 na +9.

Większość ludzi oleje serwa niż będzie się męczyło z dropieniem lub kupowaniem, tym bardziej, że nie z każdego metka dropi, a ksują przeważnie po 3 osoby.

Opublikowano

to exp ja robie powoli itemek za itemkiem tez gram po kilka godzin dziennie bez spin :)

Nie spinam się tylko wiesz to trochę wkurzające że to co powinno iść najłatwiej idzie najdłużej. 

@Annels, na bron 110 też potrzeba także wiesz ^^

Opublikowano

ale ja sie z Toba zgadzam troche powinno to byc inaczej wywazone teraz jestem w momencie ze niektore sety mam juz na 175 i tez jest szal :) zobaczysz i wiem ze tych fasolek trzeba od cholery ale np zakreconych tez masakrycznie schodzi :P 

Opublikowano

Serio będzie narzekać, że nie możecie zrobić eq? jakby było za łatwo to byście pisali, że nie ma co robić. Ludziom nie dogodzi. Zresztą fasole były w tamtej edycji loterii. Piaski były po 70kk, teraz są po 30-40kk.

Za niedługo będą płakać, że zakręconych leci za mało, później kolorowych pereł, na końcu rubinów.   Zawsze tak było, że jest popyt na dany ulepek.

Teraz jakbym wystawił rubiny to by nikt nie kupił, a za tydzień może dwa będą się o nie bić :D

Opublikowano

ale ja sie z Toba zgadzam troche powinno to byc inaczej wywazone teraz jestem w momencie ze niektore sety mam juz na 175 i tez jest szal :) zobaczysz i wiem ze tych fasolek trzeba od cholery ale np zakreconych tez masakrycznie schodzi :P

No i ja to rozumiem, męczyć się przy eq 170+ a nie 90... Niech dodadzą ta fasolkę do loterii i wtedy idzie to z odpowiednim poziomem trudności. 

@Petros1234 porównujesz eq 90lv do rubinów które są bodajże na ostatni set? Przecież to logiczne że musi być ogromny przeskok. Wiem ze były w poprzedniej edycji i przez tydzień chodziły o wiele taniej, ale jak widać już ceny wróciły do normy. 

Opublikowano

Nie spinam się tylko wiesz to trochę wkurzające że to co powinno iść najłatwiej idzie najdłużej. 

@Annels, na bron 110 też potrzeba także wiesz ^^

Poczekaj aż będziesz robił eq 175 albo 220 to wtedy zobaczysz co będzie się działo.

Fasolki to akurat nic przy zakręconych i szponach lorda.

Fasolka była w poprzedniej edycji loterii.

Posta wyżej napisałeś kiedy ja pisałem swojego także nie widziałem go, jak ja robiłem eq to fasolki nie były problemem, a z loterii może ze 20 ich wydropiłem.

Opublikowano

Poczekaj aż będziesz robił eq 175 albo 220 to wtedy zobaczysz co będzie się działo.

Fasolki to akurat nic przy zakręconych i szponach lorda.

Fasolka była w poprzedniej edycji loterii.

Nie czytasz moich postów ze zrozumieniem, cały czas pisze o tym że poziom trudności powinien wzrastać wraz z lv. Tych fasolek dropi tyle co kot napłakał. Rozumiem męczyć się z eq 170+ ale nie pierwszym setem. 

Opublikowano

HooL  mam do Ciebie pytanie czy z dungeonow takich jak nemere lub razador mozna cos wydropic sensownego gdyz  metal x8  lub ulepszacze ktorych mam +200 szału nie robią   

oraz drugie pytanie skad dropi ten głaz na dungeon 160???  

dziena za odpowiedz

Opublikowano

Nie czytasz moich postów ze zrozumieniem, cały czas pisze o tym że poziom trudności powinien wzrastać wraz z lv. Tych fasolek dropi tyle co kot napłakał. Rozumiem męczyć się z eq 170+ ale nie pierwszym setem. 

Ale Ty teraz tak mówisz bo nie robisz jeszcze przedmiotu na 175lv, gdy zaczniesz go robić to znów tutaj wejdziesz i zaczniesz płakać, że dopiero powinno być trudno na 200lv i tak dalej.

0LsM05U.png

Opublikowano

Płaczki i płaczki. Jak Wam za ciężko to jakiś easy/4fun. Bo jak już teraz narzekacie to potem sobie rady nie dacie. Drop ulepszaczy jest dobry. Skończcie gadać, że nie da się ubić bossów i metinów bo to bzdury.

@Qarth

Nie możecie zmienić dropu tych kamieni otwarcia na ww? Tak czy siak robi się to banalnie, więc takie "sztuczne" przedłużanie tego jest bezsensu.

Opublikowano

Ale Ty teraz tak mówisz bo nie robisz jeszcze przedmiotu na 175lv, gdy zaczniesz go robić to znów tutaj wejdziesz i zaczniesz płakać, że dopiero powinno być trudno na 200lv i tak dalej.

Wiesz teorie spiskowe odłóż na bok, nie znasz mnie zatem też nie oceniaj. Od tego jest to forum i ten temat aby każdy mógł wyrazić swoja opinie co też właśnie robię. Równie dobrze mogę powiedzieć że jesteś przeciwko temu co pisze bo masz to już za sobą i czemu miałyby być zmiany które wyjdą na dobre komu innemu niż Tobie. Zwracam na to uwagę ponieważ uważam że na servie przede wszystkim powinno się przyjemnie grac. Wiele osób już na stracie to zniechęci, a chyba chodzi o to żeby server dobrze się rozwijał i utrzymywał wysoką ilość osób online :)

@MalySpamik heh, teraz to mnie rozśmieszyłeś xD ktoś inny płacze ale Ty o czas na ww to nie płaczesz? hahah, brak slow. Skoro Ty masz wielki problem poczekać 2 min na spota to inni mogą mieć problem o dropiący ulep co 5 metin  o.O

Opublikowano

Hool spoko zrozumiale, tylko że te fasolki lecą z co 5/6 metka a nie 2 czy 3. Rozumiem że tu trzeba maniaczyć żeby pierwszy set zrobić? A co dalej? powtórka z s2 1000xdung?  o.O

Nie, żeby coś, ale nie kupiłem ani jednej fasolki :) Jedyne co kupiłem z ulepszaczy na tym serwerze to +/- 70 rubinowych medalionów. Przez kilka dni sobie biłem metki i bossy na mapie 110, czasem zbijałem nawet 6 metinów na respa. A dzisiaj sprzedałem 30 fasolek i po 80 pereł każdego rodzaju, a zostało mi ich jeszcze po +/- 80. I fasolek po 20kk to ja nie widziałem o.O

tenor.gif

Opublikowano

Nie, żeby coś, ale nie kupiłem ani jednej fasolki :) Jedyne co kupiłem z ulepszaczy na tym serwerze to +/- 70 rubinowych medalionów. Przez kilka dni sobie biłem metki i bossy na mapie 110, czasem zbijałem nawet 6 metinów na respa. A dzisiaj sprzedałem 30 fasolek i po 80 pereł każdego rodzaju, a zostało mi ich jeszcze po +/- 80. I fasolek po 20kk to ja nie widziałem o.O

Jak były w loterii to spokojnie można było za tyle kupić :P Tak samo jak teraz piaski wyrwiesz za 30kk (co jeszcze parę dni temu było nie do pomyślenia). 

Opublikowano

Wiesz teorie spiskowe odłóż na bok, nie znasz mnie zatem też nie oceniaj. Od tego jest to forum i ten temat aby każdy mógł wyrazić swoja opinie co też właśnie robię. Równie dobrze mogę powiedzieć że jesteś przeciwko temu co pisze bo masz to już za sobą i czemu miałyby być zmiany które wyjdą na dobre komu innemu niż Tobie. Zwracam na to uwagę ponieważ uważam że na servie przede wszystkim powinno się przyjemnie grac. Wiele osób już na stracie to zniechęci, a chyba chodzi o to żeby server dobrze się rozwijał i utrzymywał wysoką ilość osób online :)

@MalySpamik heh, teraz to mnie rozśmieszyłeś xD ktoś inny płacze ale Ty o czas na ww to nie płaczesz? hahah, brak slow. Skoro Ty masz wielki problem poczekać 2 min na spota to inni mogą mieć problem o dropiący ulep co 5 metin  o.O

Po co mi teorie spiskowe? Wystarczy mi z*********e dobra pamięć. Znam większość Twoich postów we wszystkich prezentacjach różnych edycji Invorii.

Niebawem się widzimy jak płaczesz na przedmioty które są potrzebne na przedmioty na wyższy lv.

Strzała.

0LsM05U.png

Opublikowano

Chyba nie potrafisz rozróżnić "sztucznego" przedłużania dungeonu, a dropu ulepszaczy. Pierdolenie... ja w ciągu 6h miałem 70 fasolek i ponad 50 piasków ;) Pozdrawiam.

Wystarczy chcieć, jeżeli nie potraficie już sobie poradzić to zrezygnujcie z serwera.

Ps. Druga kwestia nie wiesz co to płacz, a sugestia ;]

Opublikowano

Po co mi teorie spiskowe? Wystarczy mi z*********e dobra pamięć. Znam większość Twoich postów we wszystkich prezentacjach różnych edycji Invorii.

Niebawem się widzimy jak płaczesz na przedmioty które są potrzebne na przedmioty na wyższy lv.

Strzała

Mówisz o s2? Tam głownie miałem problem o bugujące się misje i bonusy wiec nie pier*** bezsensu. Widzą że według Ciebie w prezentacji nie można wyrazić swojego zdania jeśli nie jest się lizodupem. Chłopie nie spinaj tak dupy bo mam takie same prawo jak Ty się wypowiadać, btw dzięki za zainteresowanie moja osobą cichy wielbicielu  <3 

Szerokości! 

Chyba nie potrafisz rozróżnić "sztucznego" przedłużania dungeonu, a dropu ulepszaczy. Pierdolenie... ja w ciągu 6h miałem 70 fasolek i ponad 50 piasków ;) Pozdrawiam.

Wystarczy chcieć, jeżeli nie potraficie już sobie poradzić to zrezygnujcie z serwera.

Idąc Twoim durnym tokiem myślenia dung to dung a drop to drop. Skoro drop ma być taki jaki jest, to tak samo dung ma być taki jaki jest :) Czemu zatem płaczesz? Zwracasz komuś uwagę a sam robi dokładnie to samo, 6h dropiłeś fasolki to możesz i 2 minutki dłużej na dungu poczekać. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...