Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powodzenia. 

Ja nie zawitam bo nie gram na odgrzanych kotletach.

Odgrzany kotlet jest wtedy gdy dany serwer startuje jako rework lecz nic w nim nie jest zmienione.

Tutaj jest zmienione mnóstwo rzeczy więc Twój argument jest inwalidą.

A teraz się obraź na mnie bo pewnie krytyki przyjmować na klatę nie potrafisz.

0LsM05U.png

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Znawca
Opublikowano

@Qarth mam pytanie, czy zostanie w jakiś sposób wynagrodzone graczom to, że przez tak długi czas nie mają dostępu do servera? Bo tydzień przerwy przy samym starcie to jest bardzo duża strata. Licze na odpowiedź z Twojej strony.

Opublikowano

Eldoka na fristajlu ludzie wlasnie jestem tu z teriosa i calkowicie zrazony co do serwerow Mam pare pytan.

macie jakies zastrzezenia co do serwera jest pozno nie chce mi sie czytac calych stron moze ktos cos powiedziec cco gra tu czy sa problemy techniczne jakies niedociagnecia bugi jak rozgrywka czy dizie cos podropic kazda klasa czy idzie w miare zarobic Ogolnie piszcie co wiecie czy polecacie sory ze tak chaotycznie i pewnie bledy sa ale sloneczko dogrzalo w mozg i nie chce mi sie myslec (jak zawsze)

5sc6.jpg

Opublikowano

Eldoka na fristajlu ludzie wlasnie jestem tu z teriosa i calkowicie zrazony co do serwerow Mam pare pytan.

macie jakies zastrzezenia co do serwera jest pozno nie chce mi sie czytac calych stron moze ktos cos powiedziec cco gra tu czy sa problemy techniczne jakies niedociagnecia bugi jak rozgrywka czy dizie cos podropic kazda klasa czy idzie w miare zarobic Ogolnie piszcie co wiecie czy polecacie sory ze tak chaotycznie i pewnie bledy sa ale sloneczko dogrzalo w mozg i nie chce mi sie myslec (jak zawsze)

1. Serwer stoi stabilnie

2. Gracze nie narzekają (oprócz logowania u jakiś 5% graczy ale to z winy serwerowni i jutro już każdy będzie mógł się zalogować) 

3. Balans każdy chwali

4. Każdą klasą zarobisz

5. Na resztę musi odpowiedzieć Ci gracz ponieważ nie mi oceniać grywalność itd 

gnvNjpf.png

Opublikowano

Serwer kozak, chyba najlepszy w 2015 roku. Gra jest bardzo przyjemna, bardzo dużo ludzi gra. Tak jak wyżej kolega napisał, balans jest wyrównany. Tylko wbijać i grać, polecam serwer ;)

... Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą ...

Opublikowano

Już czuję, że nie będzie wolnego metka nigdzie jak wpadną gracze z św. pamięci Teriosa.

Serwer Polecam. 

Nie wiem czy dacie radę ogarnąć we 2 serwer na dłuższa  metę.

Opublikowano

Jeszcze kilka tygodni temu tak chwaliliście teriosa, ''najlepszy serwer'', a tu jeb. Koniec z serwerem. Jaką mam pewność że tutaj nie zdarzy się to samo? Ja już nie mam zaufania to tych ''privów za hajsy''

Opublikowano

Jeszcze kilka tygodni temu tak chwaliliście teriosa, ''najlepszy serwer'', a tu jeb. Koniec z serwerem. Jaką mam pewność że tutaj nie zdarzy się to samo? Ja już nie mam zaufania to tych ''privów za hajsy''

Invoria s1 stała w ch*j i nie było żadnych akcji, invoria s2 stoi do tej pory, invoria rework (teraz) nie ma żadnych akcji prócz 5% ludzi, którzy nie mogą się zalogować.

Raczej pewniak, że nic się nie stanie.

Opublikowano

to nie serwer lourta

Jak nie masz zaufania to nie graj, masz wiele świetnych gier jak Tibia lub Minecraft B)

tenor.gif

Opublikowano

to nie serwer lourta

Jak nie masz zaufania to nie graj, masz wiele świetnych gier jak Tibia lub Minecraft B)

Od Tibii to Ty się odpierdziel  forewa in maj hart <3   INvoria to fajny serwer, ale nie lubie reworków, nie zagram ale polecam :D 

H W D TERIOSOWI

VsxuB58.png

Opublikowano

Od Tibii to Ty się odpierdziel  forewa in maj hart <3   INvoria to fajny serwer, ale nie lubie reworków, nie zagram ale polecam :D

H W D TERIOSOWI

z reworka to masz tylko nazwe serwera... all zmienione. Wejdź spójrz, równie dobrze mogliśmy dać serwer pod nową nazwą i nowymi nickami. 

gnvNjpf.png

Opublikowano

z reworka to masz tylko nazwe serwera... all zmienione. Wejdź spójrz, równie dobrze mogliśmy dać serwer pod nową nazwą i nowymi nickami. 

mówisz ? Ej ale nie zamkniesz serwera jak doładuje 250zł ?  :D  Może wejde, ale na pewno nie teraz. Z rana jakoś, bo i tak będę się kisił w domu jak kuźwa jest 70 stopni w cieniu. 

Cięzko o perfect eq ?;P

VsxuB58.png

Opublikowano

H W D TERIOSOWI

A ja pisałem, że Tibia jest zła? Sam kiedyś grałem 24/7 na wersjach 8.1 (exp x9999999 <3) i 8.6 (United OTS) :v

tenor.gif

Opublikowano

mówisz ? Ej ale nie zamkniesz serwera jak doładuje 250zł ?   :D  Może wejde, ale na pewno nie teraz. Z rana jakoś, bo i tak będę się kisił w domu jak kuźwa jest 70 stopni w cieniu. 

Cięzko o perfect eq ?;P

wcześniejsza odsłona stała 2lata i dalej by stała gdyby nie to, że była na starym game i miała 0 graczy (stara wersja, więc serwer był niekonkurencyjny.. poza tym problemy z GMami.. na szczęście teraz jesteśmy tylko ja i Array) .

gnvNjpf.png

Opublikowano

Hool porządna firma, zapewniam was że będzie się starał aby serwer stał i był grywalny ;) Osobiście sam pogrywam ale jak zacznie się gimbaza to będę siedział od rana bo będzie mniej osób na metkach itd :P

Opublikowano

­

Terios padł to chyba wracam na stare śmieci ;x

Będą startować od nowa, ale z cofką 5 dniową.

Metin2list_GIF.jpg

Opublikowano

Nieeeeeeeeeee. Teris padl?! Dziekuje... Teraz mozna ubic ledwo metki a co bedzie od dzis xD. Dodajcie z 3ch.... Nie zartuje ;o

Przeciez to bedzie jakas masakra.

imetin_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...