Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z mojego punktu widzenia administracja mogła by chociaż sprawiać wrażenie, że coś robią z tym problemem logowania się.

Ps Co ze zmiana hasła na stronie? Jak na razie po każdej próbie owej zmiany wyświetla mi pustą stronę,

67qtMtN.png

Opublikowano

Jeżeli wyskakuje wam błąd podczas łączenia z serwerem polecam te dwa sposoby które mi zawsze pomagaja:

1. wpisać błędne pasy takie z dupy np: login: dupa129512 hasła: kupa99591212 po czym wyskoczy wam błąd Niepoprawa nazwa użytkownika i hasło po czym wpisać swoje i pasy i powinno nas połączyć

2. mamy zapisane pasy w dwóch miejscach (tych autozapisu) klikamy 1 okienko z hasłem wyskakuje błąd łaczenia z serwerem wciskamy ok po czym klikamy na to 2 okienko z pasami i powinno wejsc....

Mam nadzieję że pomoże mi te 2 sposoby pomagaja grać na każdym serwerze w momencie gdy inni mają błąd łączenia

3b2cf76ad4ac5.png

Pomocnik
Opublikowano

Widze ze większość osób już nie dała trzeciej szansy bo ch1 m1 riao można powiedzieć ze jest puste

Opublikowano

Widze ze większość osób już nie dała trzeciej szansy bo ch1 m1 riao można powiedzieć ze jest puste

Wszystkie sklepy raczej w shinsoo ustawiają ludzie. 

Opublikowano

To wszedłem i już dawno napisałem, a wbić nadal nie mogę...

Wy to macie problemyt ja czasami tez nie mogę wbić ale tylko przez max 5-10 min

Opublikowano

Jeżeli wyskakuje wam błąd podczas łączenia z serwerem polecam te dwa sposoby które mi zawsze pomagaja:

1. wpisać błędne pasy takie z dupy np: login: dupa129512 hasła: kupa99591212 po czym wyskoczy wam błąd Niepoprawa nazwa użytkownika i hasło po czym wpisać swoje i pasy i powinno nas połączyć

2. mamy zapisane pasy w dwóch miejscach (tych autozapisu) klikamy 1 okienko z hasłem wyskakuje błąd łaczenia z serwerem wciskamy ok po czym klikamy na to 2 okienko z pasami i powinno wejsc....

Mam nadzieję że pomoże mi te 2 sposoby pomagaja grać na każdym serwerze w momencie gdy inni mają błąd łączenia

Sry koleś, dlaczego podajesz moje hasło publicznie? report. xD xD xD

Serwer polecam, łatwo się expi :D

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Lnt5LM2.png

Już niedługo na serwer wprowadzimy system sklepów offline na prośbe graczy. System aktualnie jest testowany wiec za ok. 2 tygodnie powinien być już na serwerze gdy bedziemy 100% pewni ze nie będzie posiadał zadnego błędu.

Aktualnie system prezentuje się następująco:

• Możliwość otworzenia jednego sklepu offline przez postać + jednego sklepu standardowego (wtedy postać oczywiście się w niego zmienia)
  • Możliwość wyboru sklep offline lub normalny sklep (oczywiście jeśli wystawimy offline możemy później normalny)
  • Możliwość wyboru czasu ile sklep na stać (aktualnie planujemy do 2 dni max ale może się zmienić - nie będzie dlużej)
  • Unikalny kolor sklepów offline (nazwa i minimapa) coś jak czerwony stwory i zielony NPC - aktualnie jest ten co na ss ale możecie oceniać wszystko może się zmienić
  • Możliwość dodawania przedmiotów podczas otworzonego sklepu offline
  • Możliwość zmiany ceny (tu dodamy pewne ograniczenia zeby nie było coś typu ze ktoś chce coś kupić a osoba nagle chce zmienić cenne)
  • Dodawania yang do eq gdy postac jest zalogowana i do banku gdy jest offline
  • Gui sklepu offline z grafika wykonaną w stylu całego clienta (aktualnie jeszcze jest tworzona)
  • Możliwość usuwania przedmiotów z sklepu gdy jest otworzony
  • Zeby wystawić sklep offline należy posiadać xxx yang (dla zwykłych jest za darmo) cena będzie jeszcze ustalona
  • Możliwość wystawiania sklepu od danego lv - będzie jeszcze ustalony (stare sklepy beda dalej od 1)
  • Limit danych sklepów na mape (stare sklepy beda możliwe pomimo limitu - limit jedynie dla offline)
  • Gdy wszystkie przedmioty z sklepu zostaną zakupione sklep znika automatycznie
  • Powiekszony sklep (tyczy się sklepów offline sklepy u NPC itd dalej bedą standardowe)

I możliwe ze jeszcze pare rzeczy się zmieni.

Poza tym wprowadzimy również wyboru M1 (stare textury lub nowe) dla osób którym troche laguje nowe m1. Poprawimy również ukrywanie nazwy sklepów aktualnie nie działa prawidłowo.

Jak pisałem sklepy za 2 tyg możliwe ze bedą już dostępne - gdy będziemy 100% pewni ze nie będzie błędów.

W przyszłości mamy zamiar wprowadzić więcej systemów które umilą/sprawią ze gra będzie ciekawsza. Ale o tym powiemy więcej po wprowadzeniu na serwer sklepów offline.

Co do osób które mają problem z zalogowaniem wiemy o waszym problemie i staramy się go rozwiązać - wyslaliśmy liste przykładowych IP osób które mają problem do firmy OVH a ona ma sprawdzić w czym jest problem - niestety tutaj musimy czekać identycznie jak wy.

Pozdrawiam Team Invoria.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...