Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A czy gdzieś były napisane o zmianie % na drop? No wlaśnie.

Nigdzie. Któryś z was napisał że zwiększycie ilość piasków ponieważ jest to jedna z najdłuższych wypraw lecz to nic nie zmieniło. Nieopłacalne nadal.

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

VPN moze to byc np cyberghost? cos do zmiany ip musi byc?

Cyberghost w moim przypadku nie działał, OkayFreedom zaś działa wyśmienicie.

67qtMtN.png

Opublikowano

Fajnie, że nie działa na win10. Odpalam, brak odpowiedzi, błąd podczas łączenie z serverem.

Opublikowano

gdzies jest napisane ze trzeba uruchamiac ze zgodnoscia czy cos takiego 

nie działa.

Opublikowano

Fajnie, że nie działa na win10. Odpalam, brak odpowiedzi, błąd podczas łączenie z serverem.

halp

Opublikowano

­

To jest do ulepszania. Żadnej alchemii się tu nie wytwarza :v

To pozostało mieć nadzieję że kiedyś coś ciekawego dropnie do alchemii poza ulepszaczami

Opublikowano

­Aha, poszedłem na Eratha i go nie zastałem... wtf?

A dobra, w ścianie był :v

Tak jakby ktoś chciał respy metków, bossów, spoty na mapie 95 to łapcie (na forum udostępniłem, czemu nie tu):

821S6tZ.png

Niebieski - bossy, czerwone - spoty, fioletowe - metki.

tenor.gif

Opublikowano

Działa wam serwer, bo mi wyskakuje błąd podczas łączenia się z serwerem. 10min temu mogłem grać, wywaliło mnie i nie mogę się teraz zalogować.  Czyżby wasz świetny system zablokował mój adres ip i nie mogę wejść na serwer. Jak tak to pozdro dla was. Co parę dni będzie coraz więcej osób blokowanych, aż nikt nie zostanie na serwerze.

Edit. Zrestartowałem komputer i już mogę się normalnie zalogować. Dziwne to było ,bo jak wpisałem dobre passy to nie mogłem się zalogować, a jak złe to wyskakiwał komunikat, że nieprawidłowa nazwa użytkownika lub hasło.

Opublikowano

­

SKĄD TE ZAKRĘCONE PIERŚCIENIE!!!??
Czemu na mapie 145 dropią czasem z metinów i tylko po 1 sztuce!!!???

Na pewno dungeon 120, ja ich mam 27 na 135 lvlu :v

tenor.gif

Opublikowano

@Qarth

Nie dałoby się jakoś przyspieszyć tego procesu dodawania przedmiotu, dzięki któremu będziemy mogli przekładać stałe eq z is przez depo?

Opublikowano

Możecie zrobić żeby po zablokowaniu expa i relogu blokada ciągle działała? 

Możemy ale to kiedyś przy okazji na początek chcemy dodać pare innych rzeczy typu rozbudowany system rangi ale o tym będzie potem na forum.

Opublikowano

Mam win 10 i mi działa bez problemu serwer

Złote piaski gdzie to dropi?

1 bron na 110 wcisnalem na +9 ale na druga już nie mam piasków + chce bron exp ulepszyc a to strasznie drogie :)

Moze mi ktos powiedzieć gdzie to dropi? bo mialem 2 sztuki ale nie wiem z kad :D

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

Gdzie dropi:

-Przetop Biżuteria Exp (200) (Czy wgl gdzieś dropi). ?

-Przetopy do pasów?

-gdzie został dodany drop szmaragdów, bo chyba na dungi 205+ raczej nie, bo sporo latałem i nic nie dropło.

-Pas Dusz+0

Trochę dziwne przemyslane ulepszanie, bo ulepy do specjala na 130 lvl to grantowe perły, klejnot Mroku, natury, ognia które na pewno bym nie zdobył na 130 lvl, ale mniejsza o to :D

Opublikowano

Gdzie dropi:

-Przetop Biżuteria Exp (200) (Czy wgl gdzieś dropi). ?

-Przetopy do pasów?

-gdzie został dodany drop szmaragdów, bo chyba na dungi 205+ raczej nie, bo sporo latałem i nic nie dropło.

-Pas Dusz+0

Trochę dziwne przemyslane ulepszanie, bo ulepy do specjala na 130 lvl to grantowe perły, klejnot Mroku, natury, ognia które na pewno bym nie zdobył na 130 lvl, ale mniejsza o to :D

1. to musicie odkryć sami

2. miejsce jest podobne co przedmiot z pytania wyżej

3. bossy na mapie 130 (bizuteria jest na ten poziom wiec z tego dropi)

4. skrzynie bossów (różnych)

A co do ulepszania to było tak na starym s1 i nie chcialem tego zmieniać.

Ps. dziś w nocy odbedzie się przerwa w celu zmiany loterii. Rozpocznie się o 3:00.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...