Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pograłem i w sumie nie ma tu niczego nadzwyczajnego. Niby easy/medium, a po przejściu 40 WW żadnej broni 75, a tym bardziej specjala, broni na 70 za to pod korek. 2 dni bonowania, żeby weszły jakieś konkretne średnie do broni lub perf. Ludzi najebane tyle, że ubicie metka na mapie 95+ graniczy z cudem. Każdy sklep te same przedmioty, czyli perły... Doszedłem do wniosku, że szkoda mi czasu na takie "coś". 

Zajaranym serwerem życzę powodzenia w grze.

Chyba Ci się serwery pomyliły.

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chyba Ci się serwery pomyliły.

Chyba jednak mu się nie pomyliły, też mam podobne zdanie to co on napisał.

Opublikowano

Chyba jednak mu się nie pomyliły, też mam podobne zdanie to co on napisał.

Patrz ja jakoś nie mam problemu z ubiciem bossów, metinów na mapach 95, 110, 130 ;)

Opublikowano

placz placz i jeszcze raz placz  

nie udalo mi sie ulepszyc to trzeba na forum sie rozplakac// sksuli mi trzeba wejsc na forum i to powiedziec// itd itd itd 

ktos napisal ze serwer do dupy teraz prosze o REALNA wypowiedz dlaczego? gdyz aby cos osiagnac musisz sie natrudzic??? easy jest exp itd jak jestes kumaty to ulepszanie tez jest easy a ze pali to jak w koncu zrobisz item bedziesz kox a nie 90% serwa bedzie biegalo z tym samym na niczym nie zarobisz i bedziecie plakac ze nudy 

sam gram po kilka godzin bo mam inne rzeczy do roboty ale ktos wyzej napisal ze szedl 40x na ww  chlopie za 15szkat masz bron 75 co za problem zrob 8x kup 5szkat i 2 sa z jakis misji masz bron i rob inne rzeczy 

co do bonowania prosze Cie naprawde placz o to?????

przjechanie kilku itemow na bs-a i klikniecie start  ale  sie k***a zmeczycie tym...

ogarnijcie sie ludzie gra duzo osob mozna zrobic gildie i napierdalac tych co ksuja :D easy to ma byc zabawa :) 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

może ktoś napisać jak z liczbą graczy on-line oraz kto robi reklame/nagrywa na YT?

co 2 strony piszą ile online ....... ja pierd. .... ludzie . pls ..

Wallander   i tyle ci wystarczy i ktoś tam jeszcze tream ma zacząć .

Opublikowano

Jaka klasa postaci jest tu najmocniejsza w PvP? Jak sobie radzą szamani? Jak archer?

Może ktoś mi odpowiedzieć?

Dziękuję z góry.

Opublikowano

A jak tam mentalem na wyższym lvlu? Bo własnie nie wiem czy robić szamana mentala mam na 101 i tak średnio

Opublikowano

Zajebiscie, że nie ma wejścia do smoczej komnaty tzn. dunegon na 95. Wymagania na epiki to też jakaś porażka ;) Pozdrawiam

Wejście masz obok azraela, a epiki jak się umie grać są do zrobienia w 1 dzień na lvl 125/35. Pozdrawiam i polecam się na przyszłość 

Opublikowano

Hmm może by tak zwiększyć respy metinów i bossa? Bo dropnąć coś na ulepszenie to naprawdę jest ciężko.... 2 metiny i 1 boss na mape to nie za mało przy ponad 2k online? albo lepiej? Może ktoś z administracji się wypowie albo zrobi chociaż ankietę na forum czy ludzie by chcieli aby zwiększyć... Nie każdy od 4 rano będzie wyczekiwał na metina albo bossa a i tak ktoś wpadnie i bdz bił z Tb.

Opublikowano

Hmm może by tak zwiększyć respy metinów i bossa? Bo dropnąć coś na ulepszenie to naprawdę jest ciężko.... 2 metiny i 1 boss na mape to nie za mało przy ponad 2k online? albo lepiej? Może ktoś z administracji się wypowie albo zrobi chociaż ankietę na forum czy ludzie by chcieli aby zwiększyć... Nie każdy od 4 rano będzie wyczekiwał na metina albo bossa a i tak ktoś wpadnie i bdz bił z Tb.

Juz były przed wczoraj zmiejszane.

Po 2 jest 5 metinów i 3 bossy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...