Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poza tym wprowadzimy również wyboru M1 (stare textury lub nowe) dla osób którym troche laguje nowe m1. Poprawimy również ukrywanie nazwy sklepów aktualnie nie działa prawidłowo.

Niechaj Ci Bóg w dzieciach wynagrodzi.

Czy tej zmiany tekstury możemy spodziewać  się szybciej? Czy to wejdzie razem ze sklepami?

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poza tym wprowadzimy również wyboru M1 (stare textury lub nowe) dla osób którym troche laguje nowe m1. Poprawimy również ukrywanie nazwy sklepów aktualnie nie działa prawidłowo.

Niechaj Ci Bóg w dzieciach wynagrodzi.

Czy tej zmiany tekstury możemy spodziewać  się szybciej? Czy to wejdzie razem ze sklepami?

Razem z sklepami

a co do 2UP wystarczy kliknąć na kanał "Dyżurka Invoria.pl" i jest tam informacja ze pomoc można otrzymać tylko na support.invoria.pl a pomoc byś otrzymał tam do 24h (zazwyczaj do 2h).

A jeśli chodzi o twój problem powinna pomóc ci zmiana w opcjach grafiki z CPU na GPU (jeśli nie pomaga to napisz na support tam ci pomoge dokładniej).

Opublikowano

Razem z sklepami

a co do 2UP wystarczy kliknąć na kanał "Dyżurka Invoria.pl" i jest tam informacja ze pomoc można otrzymać tylko na support.invoria.pl a pomoc byś otrzymał tam do 24h (zazwyczaj do 2h).

A jeśli chodzi o twój problem powinna pomóc ci zmiana w opcjach grafiki z CPU na GPU (jeśli nie pomaga to napisz na support tam ci pomoge dokładniej).

Ale to nie w moim interesie jest wam pomagac tylko wy powinniscie pisac to ludzia sie buguje gra jak ja stoje w m1  :) to nie sa moje ss tylko ludzi z gry :P

47960446974272485250.jpg

Opublikowano

@Qrath Dlaczego zmiana hasła i maila nie działa ?

Niedługo powinna już dzialać - jeśli naprawdę zależy ci na szybkiej zmianie hasła napisz na support podając prawidłowe dane.

Opublikowano

Wszystko ladnie pięknie ale złote piaski...
Eq stoi w miejscu bo nigdzie nie można zdobyć odpowiedniej ilości tego :/

Opublikowano

może w następnej edycji w loterii będzie możliwość zdobycia :D

Opublikowano

Razem z sklepami

Ale to się działo jak jakieś eq założył :) I ludzie wokół to samo dostawali :D

Opublikowano

Ale to się działo jak jakieś eq założył :) I ludzie wokół to samo dostawali :D

Niestety ale jeśli nie bede wiedział o jaką zbroje/broń/fryzure bądź kostium chodzi to nie bede mógł tego poprawić bo zakładalem wielokrotnie przedmioty i nigdy to u mnie nie wystąpiło.

Opublikowano

­

Zrób dropka 95lvl - z PD 1h jest to kwestia może 40 minut (do 80 wyexpiłem w 18 minut).

@Qarth może zróbcie, że od 150 można 1 shop offline, a od 200 2 shopy?

tenor.gif

Opublikowano

Ma ktos moze mapke metkow i bossow na mapie 95 ?? na tyle osob i taka mapke znalezienie metka bedzie niemozliwe

P.S. Rekawica jest tu zbugowana ???

Jest możliwe, jest.

Opublikowano

Na shopku offine do ilu kkk bedzie można wystawiać przedmioty?

Po nagrodę za topke mam pisać na support ?

Możliwe ze tyle ile limit yang. Tak na support.

Opublikowano

Różnie Razador/Boss w dungeonie 180 itd.

@Qarth te ww specjalnie jest zrobione tak z tym spotem? Nie da się go trochę przyspieszyć?

tzn?

Opublikowano

Jak wytworzyć alchemie?
Zebrałem np. 3x szafirowy kamień i gdzie to ulepszyć? 
Niby od 130lvla lecz alchemik nie chce współpracować.

Opublikowano

Jak wytworzyć alchemie?

Zebrałem np. 3x szafirowy kamień i gdzie to ulepszyć? 

Niby od 130lvla lecz alchemik nie chce współpracować.

Nie tworzy się jej dropi z bossów typu Razador. Alchemik nie ma z tym nic wspolnego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...