Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Juz były przed wczoraj zmiejszane.

Po 2 jest 5 metinów i 3 bossy.

Dobry drop, jak na 20 minut przechodzenie.

Nie wiem co tam powinno lecieć, ale robi się go za długo...

924861438872797336051.jpeg

Opublikowano

­

Po za nowymi teksturami, dodaniem kilku map, edycji setów nie dostrzegam zmian względem poprzedniej odslony. To wciąz ten sam bardzo schematyczny serwer.

To co Ty chcesz w metinie?

Exp > zdobycie broni 75 > wymieszanie eq do pvp > exp, drop, dungi x5 > wbicie max lvla i eq > pvp i wojny.

Nie ma to jak dostać bana na 3 dni na forum za napisanie posta w temacie co typ sprzedaje woja 125 z eq z łez za 50zł. To chyba jakbym napisał jakiś wulgaryzm to od razu perma bym wyrwał :(

Btw. przy rejestracji trzeba zaakceptować regulamin, chociaż przed rejestracją nie można go przeczytać :v

tenor.gif

Opublikowano

Kiedy będzie możliwość wkładania stałego eq z is do magazynu dozorcy? Już nie bądźcie tacy pazerni, te itemy powinny być przypisane chociaż na całe konto, a nie 1 postać.

@Quarth

Opublikowano

przeciez dziala

Nie działa ;_;

Najprawdopodobniej serwer ma ddosy ;v

//Edit

Z powodu ogromnych ataków na serwer i niemożności poradzenia sobie z Nimi przez serwerownie OVH... musieliśmy przejść w tryb Arbor aby dropić ataki i aby Was nie wyrzucało. 

W efekcie serwer jest chroniony przez "3 systemy obronne".

Wasze problemy są spowodowane bezpośrednio trybem Arbor. 

Aby uporać się z Waszym błędem.. Musicie po wyskoczeniu komunikatu błąd podczas łączenia z serwerem... wpisać passy ponownie i tak do skutku ale zazwyczaj już za 2x wchodzi. 

Opublikowano

Najpierw zniknely ulepy i zbroja, zero reakcji chociaz 2 dni temu wyslalem zgloszenie na support.

Teraz zniknal żal i is, juz nawet nie chce odzyskac, pier dolcie sie, po raz 3 sie zawiodlem. 

Na invorii s2 rework nie zawitam i nie gadajcie, ze jej nie bedzie.

Opublikowano

Wejście masz obok azraela, a epiki jak się umie grać są do zrobienia w 1 dzień na lvl 125/35. Pozdrawiam i polecam się na przyszłość 

Jeszcze pewnie max lvl w 10 min wbijasz? 

Opublikowano

Najpierw zniknely ulepy i zbroja, zero reakcji chociaz 2 dni temu wyslalem zgloszenie na support.

Teraz zniknal żal i is, juz nawet nie chce odzyskac, pier dolcie sie, po raz 3 sie zawiodlem.

Na invorii s2 rework nie zawitam i nie gadajcie, ze jej nie bedzie.

Jak jesteś debilem i masz takie same passy, pomimo, że były komunikaty odnośnie tego. I skoncz pierdolic, że to wina serwera jak innym nie znika nic.

Opublikowano

Jak jesteś debilem i masz takie same passy, pomimo, że były komunikaty odnośnie tego. I skoncz pierdolic, że to wina serwera jak innym nie znika nic.

I po c**j komentujesz jak nie wiesz? Hasła zawsze mam inne, robione w generatorze cos typu. 2BFKWJF4J3JMF więc chyba nie są one do zgadniecia. 

Innym nic nie znika? To dlaczego widzialem na forum tematy, ze cos komus zniklo Array oczywiscie pisal, zeby napisac na support. Ciekawe po co jak nikt tam nie wchodzi.

Opublikowano

I po c**j komentujesz jak nie wiesz? Hasła zawsze mam inne, robione w generatorze cos typu. 2BFKWJF4J3JMF więc chyba nie są one do zgadniecia.

Innym nic nie znika? To dlaczego widzialem na forum tematy, ze cos komus zniklo Array oczywiscie pisal, zeby napisac na support. Ciekawe po co jak nikt tam nie wchodzi.

Bo Ty myślisz, że tam są tylko Twoje zgłoszenia to po pierwsze. Po drugie takich osób na 3 tys. Było max 5. Czyli o czymś to świadczy.
Opublikowano

Ile jest wgl % na ulepszenie bo z runicznego na kolejny miecz jara już 5 x , co to ma być hard? 50 fasolek w dupę a łatwo się przy tylu osobach nie dropi.

Opublikowano
­

Ile jest wgl % na ulepszenie bo z runicznego na kolejny miecz jara już 5 x , co to ma być hard? 50 fasolek w dupę a łatwo się przy tylu osobach nie dropi.

Ja ulepszałem 2 bronie i chyba 2 razy za pierwszym ulepszyło, więc pecha masz :v

tenor.gif

Opublikowano

Tyle ze na support na wszystkie zgłoszenia była odpowiedź - jeśli jej nie masz to albo sie na niego nie zalogowaleś albo pisaleś 3 dni temu gry support nie dzialal poprawnie.

Opublikowano
Organizacja eventu: poziom dno. Naprawdę wszystko zrzuciliście na jednym CH, na jednej mapie? Chwilę pokopałem i już mi się oba clienty zlagowały. Naprawdę, nie pomyśleliście, że niektórzy mają słabsze komputery, i jak 2000 postaci zbierze się na 1 mapie to będzie lagować?­

tenor.gif

Opublikowano

Rudy są na 3 ch na calej powierzchni środka sohan a nie samym kole w środku.+ na ch1 poza srodkiem są też na całej mapie.

Opublikowano

fajne jest to ze ludzie nie potrafia czytac ja np jestem na sohan w zupelnie innym miejscu i mam pelno rud :D 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

fajne jest to ze ludzie nie potrafia czytac ja np jestem na sohan w zupelnie innym miejscu i mam pelno rud :D

Fajnie, że nie orientujesz się w czasie. Dopiero po pewnym czasie i po spamie na czacie nt. lagów, rzucili na całą mape. Ja biłem od początku, ale odpuściłem, bo rudy były na środku sohan.

Opublikowano

Takie lagi były że parę razy musiałem z klienta wychodzić i wchodzić , za dużo osób na jednej mapie ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...