Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wytworzyć alchemie?

Zebrałem np. 3x szafirowy kamień i gdzie to ulepszyć? 

Niby od 130lvla lecz alchemik nie chce współpracować.

Lecą z azraela.

Dodany drop do razadora?

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niestety ale jeśli nie bede wiedział o jaką zbroje/broń/fryzure bądź kostium chodzi to nie bede mógł tego poprawić bo zakładalem wielokrotnie przedmioty i nigdy to u mnie nie wystąpiło.

191 + sura

Opublikowano

Alchemie robisz metalem

Mistrzu, ale coś trzeba robić metalem. Odpowiedziałem koledze, że lecą z azraela surowa alchemia.

Opublikowano

Z czego lecą ulepszacze do przerobionej specjalki?

Mianowicie te:

lWxcylC.png

Dołączam się. Jeszcze nigdzie nie widziałem tych ulepek ani nikt z gildi..

Opublikowano

Długo mamy jeszcze czekać na odpowiedź ze strony OVH?

Pytasz tak jak by to my byśmy tam pracowali.

Przetopy do szafirowego eq gdzieś lecą?

Z Skrzyn bossów ale dodam też niedługo luzem do bossów.

Z czego lecą ulepszacze do przerobionej specjalki?

Mianowicie te:

lWxcylC.png

Przecież ci już na to odpowiedziałem w poście wyżej..

Opublikowano

@Qarth

Czemu zresetowaly mi sie misje? M.in. zabicie bossow (ogn. krol, plaga) oraz takie misje jak czerwone driady..? Bez jaj drugi raz uganiac sie za tymi bossami.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

@Qarth

Czemu zresetowaly mi sie misje? M.in. zabicie bossow (ogn. krol, plaga) oraz takie misje jak czerwone driady..? Bez jaj drugi raz uganiac sie za tymi bossami.

Napisz na support i tam dokładnie opisz to gdy bede miał czas postaram się pomóc.

Opublikowano

gX4zo6Y.png

Witajcie tutaj znajdziecie kalendarz eventów z sierpnia:

http://invoria.pl/events/

Postaram się tutaj wam również osobno opisać eventy. Na początek napisze ze pierwsze ZUO odbędzie się dopiero w wrzesniu ponieważ nie chcemy zbyt bardzo zmieniać rynku w pierwszym miesiącu serwera dodając również to ze jeszcze do końca się nie ustabilizował a tego typu eventy często mają duży wpływ na niego.

15.08.2015 - Znajdź GM

7aMaD56.png

Event raczej każdy zna. Dnia 15 sierpnia na kanale ch6 GM ukryje się w losowym miejscu na losowej mapie z: Pustynia/Ognista/Orki/Sohan

Pierwsza osoba która go znajdzie otrzyma Skrzynie Niespodzianki CHnZFtH.png z której będziecie mogli zdobyć cenną nagrode.

Rund eventu będzie 5.

Z Skrzyni będziecie mogli otrzymać np. Płotke

4.png

18.08.2015 - Drop Szkat. Blasku księżyca

MByWrnp.png

Dnia 18.08.2015 od godziny 17:00 do godziny 24:00 będziecie mogli z wszystkich stworów z różnicą poziomów +/- 25 otrzymać Szkat. Blasku księżyca 50011.png z których będziecie mogli otrzymać cenne nagrody.

19.08.2015 oraz 27.08.2015 - Event OX

1u7kXkA.png

W dniach 19 o 27 sierpnia odbędzie się event OX event jest przez nas eventowany i zawiera następujące opcje:

- Postacie są niewidzialne

- Można przechodzić przez inne postacie

- Nie można pisać na czacie normalnym

- Nie można wyrzucać przedmiotów

- Nie można otwierać sklepu

- Nie można używać pety/koni

- Nie można używać przedmiotów specjalnych typu przywołanie konia

- Nie można pisać na wołaj

Na evencie będzie można otrzymać wiele nagród pomiędzy pytaniami oraz nagrody główne dla najlepszych. Są to dwa nowe pety oraz jeden z eventowych wierzchowców - prezentują się następująco:

Ex1chu3.pngMvvjANw.png

5.png

22.08.2015 - Odluruj Bossa

pPNRBn7.png

Więcej o evencie znajdziecie tutaj: http://forum.invoria.pl/topic/34705-olbrzymia-bestia/

30.08.2015 - Ucieczka Piratów Tanaka

F1LMgVw.png

30 Sierpnia na pustynni (ch6) pojawią się piraci tanaka. Event rozpocznie się o 19:00 o potrwa do 19:30 podczas tego eventu zabijając pirata będziecie mogli otrzymać 30202.pnga odpowiednią ilość będziecie mogli wymienić o Elvase na Skrzynie Tanaka stocking_gift.png Zawierającą cenne nagrody np. nowy pet i eventowy mount

zOteqJB.png

6.png

31.08.2015 - 03.09.2015 - Rozpoczęcie Roku Szkolnego

FVjcpP1.png

Od dnia 31.08.2015 do dnia 03.09.2015 z wszystkich potworach będą wypadać książki

QVHWCFQ.png3UZYKmP.pnggcFIv5M.png

Podczas trwania eventu do pierwszych miast przybędzie Renaria

ZsyZRlY.png

Zaoferuje wam ona dwie możliwości - Zalosowanie w specjalnym eventowym kole losu (za 1x każdej książki) lub

wymiana 2x każdej książki na skrzynie książek SYLBGN3.png

Drop z skrzyni pozostanie niespodzianką - musicie odkryć go sami!

Miłej Gry Administracja Invoria.pl

Opublikowano

Da się już handlować tzn przekładać przez depo przedmioty z IS te na stałe? A jak nie to kiedy się będzie dało.

Opublikowano

Napisz na support i tam dokładnie opisz to gdy bede miał czas postaram się pomóc.

Co z tym ovh. Bo to już się zaczyna zmieniać w kpinę z graczy. Jedni grają a inni maja problem od kilku dni... Naprawde tak trudno dodac im IP do wyjątków... Czy co oni tam odwalają. Bez urazy ale to w waszym obowiązkiem jest dopilnowanie tego żeby gracze mogli sie z serwerem połączyć. Juz naprawdę żartujecie sobie z graczy... Atakujcie ovh co 10 min żeby to naprawili co to ma być.. My placimy wam za dodatki które w grze sie marnują teraz a wy placicie im żeby gracze mogli spokojnie grać wiec i oni i wy powinniście ruszyć dupska. Ovh nie raz odwala takie numery. Trzeba ich męczyć non stop a nie czekać...
Opublikowano

Co z tym ovh. Bo to już się zaczyna zmieniać w kpinę z graczy. Jedni grają a inni maja problem od kilku dni... Naprawde tak trudno dodac im IP do wyjątków... Czy co oni tam odwalają. Bez urazy ale to w waszym obowiązkiem jest dopilnowanie tego żeby gracze mogli sie z serwerem połączyć. Juz naprawdę żartujecie sobie z graczy... Atakujcie ovh co 10 min żeby to naprawili co to ma być.. My placimy wam za dodatki które w grze sie marnują teraz a wy placicie im żeby gracze mogli spokojnie grać wiec i oni i wy powinniście ruszyć dupska. Ovh nie raz odwala takie numery. Trzeba ich męczyć non stop a nie czekać...

Bez spiny, są drugie terminy.

@Quarth 

Zainteresuj się działem propozycje. Wysłałem Ci na forum pw do mojego tematu, który z oczywistych przyczyn ma spore poparcie i tylko czeka na akceptację. 

Opublikowano

Bez spiny, są drugie terminy.

@Quarth

Zainteresuj się działem propozycje. Wysłałem Ci na forum pw do mojego tematu, który z oczywistych przyczyn ma spore poparcie i tylko czeka na akceptację.

Mam propozycje chodź sie zamienimy w takim razie bo wnioskując z Twojej wypowiedzi grasz sobie bez żadnych problemów.

Ja nie jest osoba ucząca sie ze mam wakacje i od zasrania czasu. Pracuje od poniedziałku do piątku a czas na grę mam tylko czasami w weekend. Rozumiem ze jest jakiś tam problem. Moje IP administracja z tematu na forum ma juz od wczoraj rana a na serwer nie mogę sie logować od 3 dni wiec to juz nie jest normalne... A odpowiedzi bo my nie pracujemy w ovh jakos nie przemawiają do mnie. To telefon w rękę i dzwonić do działu obslugi i wyjaśniać sprawę jak raz nie działa to dzwonić co 10 min. Za cos im placicie chyba...

Opublikowano

ja normalnie moge sie zalogowac ale popieram upa bo w takich okolicznosciach ma calkowita racje 

powinniscie non stop maglowac ich niech rusza tluste dupska i ogarna ip tych graczy a nie siedza i gowno robia 

a z waszej strony powinniscie sie mega tym zainteresowac bo to po prostu bije w caly serwer ludzie zaczna odchodzic a chyba o to wam nie chodzi...

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

ja normalnie moge sie zalogowac ale popieram upa bo w takich okolicznosciach ma calkowita racje 

powinniscie non stop maglowac ich niech rusza tluste dupska i ogarna ip tych graczy a nie siedza i gowno robia 

a z waszej strony powinniscie sie mega tym zainteresowac bo to po prostu bije w caly serwer ludzie zaczna odchodzic a chyba o to wam nie chodzi...

Ale po co? Przy takiej populacji na serwerze można mieć chwilowo wyje... na te 2-3% wszystkich graczy. Chociaż według mnie jest o wiele więcej osób które mają problem niż te 2-3%.

Opublikowano

hmmm mysle ze jakbym ja zrobil serwer to wolalbym aby 100% moich klientow grało bez zarzutu i staralbym sie aby wszystko bylo w miare wyjasniane a jak nie to informowałbym na bierzaco jakie sa postepy itd aby gracze nawet jakby nie mogli wejsc na serwer wiedzieli ze nie mam wlasnie wyebane na nich 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

­

Mam propozycje chodź sie zamienimy w takim razie bo wnioskując z Twojej wypowiedzi grasz sobie bez żadnych problemów.
Ja nie jest osoba ucząca sie ze mam wakacje i od zasrania czasu. Pracuje od poniedziałku do piątku a czas na grę mam tylko czasami w weekend. Rozumiem ze jest jakiś tam problem. Moje IP administracja z tematu na forum ma juz od wczoraj rana a na serwer nie mogę sie logować od 3 dni wiec to juz nie jest normalne... A odpowiedzi bo my nie pracujemy w ovh jakos nie przemawiają do mnie. To telefon w rękę i dzwonić do działu obslugi i wyjaśniać sprawę jak raz nie działa to dzwonić co 10 min. Za cos im placicie chyba...

Przecież Array, czy tam Hool pisali, że wysłali IP iluś tam graczy do OVH i teraz czekają... To jest OVH, nic nie poradzisz.

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...