Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

Przecież Array, czy tam Hool pisali, że wysłali IP iluś tam graczy do OVH i teraz czekają... To jest OVH, nic nie poradzisz.

I co z tego że wysłali. To trzeba atakować ovh, jak akurat wiem jak oni pracują, mają przeważnie wszystko w dupie. Dlatego ich trzeba męczyć non stop bo inaczej nic nie załatwią. Po za tym jeżeli byłoby to kilka godzin to okej można zrozumieć ale nie ponad 30+h od wysłania IP i do tego ponad 3 dni bez możliwości zalogowania.

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

Z azraela jest jakiś dobry drop? Na razie to co dropło nie zachęca za specjalnie aby biegać na niego 20minut

Ponoć Złote Piaski lecą :v

tenor.gif

Opublikowano

­

Wiesz, z dungeonu na 120 co się robi z 10/15 minut leci czasem po 1 sztuce :P

10-15 minut? To dobry jesteś ubić 200 mobow 3 metki i boss i to Ci zajmuje +10 min? Ja azraela robie w 8 minut, gdzie jest wiecej do roboty.

Opublikowano

10-15 minut? To dobry jesteś ubić 200 mobow 3 metki i boss i to Ci zajmuje +10 min? Ja azraela robie w 8 minut, gdzie jest wiecej do roboty.

Może kolega nie władował majątku w IS albo nie ma od tygodnia włączonego kompa żeby wbić perf eq exp tylko gra dla przyjemności. Drop powinien być jednak dopasowany do trudności dunga.

Nie wiem czemu ale ten serwer z Invorią to chyba tylko nazwę ma wspólną. Grałem sporo na pierwszej odsłonie i jest to top 2 moich serwów na których grałem. Wystarczyło sobie spokojnie expić, zbić kilka metków i pare razy zrobić dunga i miało się przerobione eq. Popatrzcie chociażby na pierwszą czy drugą serię u Treama- z samego expa szło zrobić biologa i eq ulepszyć. A tu? I nie wmawiajcie, że nic z dropem nie mieszaliście bo to widać gołym okiem.

Opublikowano

Dziś w nocy o 2:00 4:00 odbedzie się przerwa

• Poprawienie opisów misji fabularnych
  • Możliwe ze wyelminowanie problemu z dungeonem 110lv (czasami nie rozpoczyna się dungeon)
  • Zwiekszenie dropu złotych piasków z Azraela z uwagi ze jest to jeden z dłuższych dungeonów 2 -> 5
  • Dodanie złotego piasku do Bossa na mapie 110 i 130
  • Dodanie dropu przetopu do bizuterii 130lv "luzem" z niektórych bossów
  • Dodanie prawidłowego opisu do misji "Przejdź Wieże Demonów" --> "Zbadaj Wieże Demonów" oraz informacje ze zaliczenie misji jest losowe
  • Poprawa zbroi sury na 191-200 (czasami buguje clienta jeśli osoba ma ją założoną) wymagana będzie aktualizacja clienta.
  • Drop z Razadora będzie od 150 (tak jak wejście) a nie 155.
  • Dodanie wymiany ryb u rybaka na yangi

Oraz pare małych innych poprawek.

Opublikowano

­

Dziś w nocy o 2:00 odbedzie się przerwa:

• Poprawienie opisów misji fabularnych
  • Możliwe ze wyelminowanie problemu z dungeonem 110lv (czasami nie rozpoczyna się dungeon)
  • Zwiekszenie dropu złotych piasków z Azraela z uwagi ze jest to jeden z dłuższych dungeonów 2 -> 5
  • Dodanie złotego piasku do Bossa na mapie 110 i 130
  • Dodanie dropu przetopu do bizuterii 130lv "luzem" z niektórych bossów
  • Dodanie prawidłowego opisu do misji "Przejdź Wieże Demonów" --> "Zbadaj Wieże Demonów" oraz informacje ze zaliczenie misji jest losowe
  • Poprawa zbroi sury na 191-200 (czasami buguje clienta jeśli osoba ma ją założoną) wymagana będzie aktualizacja clienta.
  • Drop z Razadora będzie od 150 (tak jak wejście) a nie 155.
  • Dodanie wymiany ryb u rybaka na yangi

Oraz pare małych innych poprawek.

A o której tak +/- zakończy się przerwa?

tenor.gif

Opublikowano

potrwa do 40 minut.
Ps. zeby zbroja sury działała prawidłowo można już pobrać patcherem.

Opublikowano

duzo osob gra? warto? jakies bugi? problemy z administracja?

Bardzo duzo, raczej warto, bugow wiele nie ma a jak sa to szybko usuwane, administracja ogarnia i stara sie.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

up maja ten problem od kilku dni ja moge sie zalogowac ale duzo ludzi nie 

mysle ze problem zostanie rozwiazany jutro gdyz ovh ma niedziele :D 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

A probowaliscie sie zalogowac np. uzywajac VPN ? 

(Do jest do tych co maja problem) 

Za pomocą VPN daje radę się zalogować i grać normalnie.

67qtMtN.png

Opublikowano

Świetna zmiana dropu w DC.
Może i podnieśliście drop złotych piasków do 5szt lecz na pewno nie częstotliwość dropu.
3 wyprawy i zero piasków...już lepszy drop z bossa mapka 130lvl

Opublikowano

Świetna zmiana dropu w DC.

Może i podnieśliście drop złotych piasków do 5szt lecz na pewno nie częstotliwość dropu.

3 wyprawy i zero piasków...już lepszy drop z bossa mapka 130lvl

A czy gdzieś były napisane o zmianie % na drop? No wlaśnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...