Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na mapie 95 jest tyle typa, że na 3 respy udało mi się ubić jakieś 6, czy 7 metinów i 2 bossy. Z dropu 0 Złotych Piasków. I jak tu eq zrobić? :v

A dobra, teraz mi 2 razy pod rząd poleciały, jakoś leci xp­

tenor.gif

Opublikowano

Gdzie dropi takie cos jak Kryształ?

Ognisty Kamień- na jaki lvl ten dung jest?

Przepustki na baronowa gdzie dropia?

Ile trzeba żeby ubić berana? bron na 50lvl z dobrymi srednimi wystarczy?

Gram bez IS'u

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

­

@Qarth czemu nie można w pt na dunga iść?

Żeby się misje nie bugowały.

Gdzie dropi takie cos jak Kryształ?

Ognisty Kamień- na jaki lvl ten dung jest?

Przepustki na baronowa gdzie dropia?

Ile trzeba żeby ubić berana? bron na 50lvl z dobrymi srednimi wystarczy?

Gram bez IS'u

1. Kryształ - metki, bossy na mapach od groty wzwyż.

2. 95

3. Skrzynie Invorii, skrzynie bossów podstawowych

Beran jest bardzo łatwy, marmurek, roski itp i broń na 52 wystarczy.

Ludzie, jak już macie ksuć te metki, to błagam, miejcie chociaż tą rękawiczkę...

tenor.gif

Opublikowano

­

1. Kryształ - metki, bossy na mapach od groty wzwyż.

2. 95

3. Skrzynie Invorii, skrzynie bossów podstawowych

Beran jest bardzo łatwy, marmurek, roski itp i broń na 52 wystarczy.

Ludzie, jak już macie ksuć te metki, to błagam, miejcie chociaż tą rękawiczkę...

Rękawiczka nie działa na metiny ;p w ogóle wszystkie rękawiczki są zbugowane. Sprawdzałem, testowałem i bije cały czas bez już.

Opublikowano
­

Rękawiczka nie działa na metiny ;p w ogóle wszystkie rękawiczki są zbugowane. Sprawdzałem, testowałem i bije cały czas bez już.

To czemu jak ktoś mi sksuje metina to wypada 2x mniej itemów, niż jak sam biję? ;x

tenor.gif

Opublikowano

­To czemu jak ktoś mi sksuje metina to wypada 2x mniej itemów, niż jak sam biję? ;x

Tego wlasnie nie wiem dlaczego tak jest, ale tez to zauwazylem, bije zawsze bez rekawicy i jak sam to leci drop jak glupi. Czasami jeden ulepek nie poleci a wystarczy ze ktos sksuje i od razu leci 3-4 itemy.

Opublikowano
@Qarth weź coś pokombinuj z tym ograniczonym dropem, bo biję sobie metka na mapie 95, a tu nagle podjeżdża ­jakiś Asthard z 123lvlem, ksuje metka i nie ma wgl. dropu...

tenor.gif

Opublikowano

­

@Qarth

No to niech to naprawią, jeśli ktoś gra słabsza klasa pod expa to co musi zainwestować w is'a żeby ogarnąć dunga? 

Opublikowano

@Qarth weź coś pokombinuj z tym ograniczonym dropem, bo biję sobie metka na mapie 95, a tu nagle podjeżdża ­jakiś Asthard z 123lvlem, ksuje metka i nie ma wgl. dropu...

To Polska, nie Szwecja, gdzie każdy przestrzega lepiej prawa niż u Nas. Jak widać..  dzieci nie muszą szukać Im wystarczy, że sksują komuś.

Opublikowano

­

@Qarth

No to niech to naprawią, jeśli ktoś gra słabsza klasa pod expa to co musi zainwestować w is'a żeby ogarnąć dunga?

Co? Tutaj nie trzeba inwestować w IS'a, żeby zrobić jakiegokolwiek dunga :v Najpierw wejdź i oceń, potem pisz. Jeśli umiesz zrobić eq to spokojnie zrobisz każdy dungeon.

tenor.gif

Opublikowano

Wszedłem i aktywnie gram, dziwne że na zadnym servie nie ma problemu żeby dunga robić w pt. A jeśli chcemy zrobić te eq to trzeba też robić dungi no nie? 

Opublikowano
Typ idioty - Roscoe. Ma 121 lvl i wie, że nie ma ­dropu na mapie 95, ale i tak ksuje, w rezultacie czego nikt nie ma dropu. No wtf, ludzie pls...

tenor.gif

Opublikowano

12h mixowania na 2 konta po 14 itemów = 3 zmixowane.

Pomijając, że na trute zbierałem 3 dni - nie chciało mi się chodzić na DT.

Wbiłem, pograłem i szczerze nie widzę różnicy między poprzednimi werjsami.

Dla mnie średnia odskocznia, w miare dobrze zrobiony bez bugów, jeżeli spodziewałeś się czegoś nowego - nie tutaj. 

Ogólnie polecam pomijając kikanie clientów oraz z gry :>­

Opublikowano

Podczas najbliższej przerwy zostaną dodane natępujące zmiany:

• Będzie można zapisywać teleporty w Grocie
  • Dodanie dropu Szmaragdów do dodatkowych bossów
  • Dodanie 100% na pierwsze itemy (Tyczy się tylko ulepszania bez ulepszaczy czyli grze wymagane są same yangi! I jedynie +0/4) od broni 80 do broni 125lv (również tyczy się to zbroi oraz bizuterii 90-135) ulepszanie z ulepszaczami pozostaje bez zmian. Pozostałe przedmioty 125+ pozostają bez zmian.*
  • Dodanie wszystkiego potrzebnego do najbliższego eventu.

I pare innych zmian.

*Jeśli ktoś nie wie to przy 100% nie pojawia się "Tak lub Nie" wiec jeśli pojawi się to nie jest 100%.

Przerwa odbędzie się o 4:00

Opublikowano

12h mixowania na 2 konta po 14 itemów = 3 zmixowane.

Pomijając, że na trute zbierałem 3 dni - nie chciało mi się chodzić na DT.

Wbiłem, pograłem i szczerze nie widzę różnicy między poprzednimi werjsami.

Dla mnie średnia odskocznia, w miare dobrze zrobiony bez bugów, jeżeli spodziewałeś się czegoś nowego - nie tutaj. 

Ogólnie polecam pomijając kikanie clientów oraz z gry :>­

No tak, nie ma co się dziwić.

Po prezentacji było widać, że nie wiele różni się od s2, a niby miała to być reaktywacja S1.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...