Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodacie możliwość przekładania kostiumów (stałych) do depo?. chciałbym sobie zmienić postać i kostium siedzi na szamanie a chce sobie ninje zrobic?. Przedmiot powinien być przypisany do konta a nie do postaci moim zdaniem :)

@ponawiam

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Organizacja eventu: poziom dno. Naprawdę wszystko zrzuciliście na jednym CH, na jednej mapie? Chwilę pokopałem i już mi się oba clienty zlagowały. Naprawdę, nie pomyśleliście, że niektórzy mają słabsze komputery, i jak 2000 postaci zbierze się na 1 mapie to będzie lagować?­

Pełen profesjonalizm :D

Czego wy od nich oczekujecie heheh

Chodź głupi by wiedział, że zrzuca się na wszystkie ch i przynajmniej dwie mapki bo gra, tak dużo osób.

Odwalili lipę

Opublikowano

Dodacie możliwość przekładania kostiumów (stałych) do depo?. chciałbym sobie zmienić postać i kostium siedzi na szamanie a chce sobie ninje zrobic?. Przedmiot powinien być przypisany do konta a nie do postaci moim zdaniem :)

Odpowie ktos z administracji na to pytanie? Ja tak samo wydalem kupe sm na te itemy z mysla, ze potem z dropka przeloze je sobie na glowna postac na tym samym koncie, ktora chcialbym juz robic, a tu sie okazuje, ze sie nie da. Pomijam fakt handlu, ale na 1 koncie wszystkie postacie powinny miec do tego dostep.

Opublikowano

To jak jest z tym eventem? Miał być w piątek (07.08) a odbył się dziś?

Jawne wprowadzanie graczy w błąd?
Po przeczytaniu zapowiedzi eventu liczyłem że odbędzie się on jutro a tu oooo jednak dziś....
Ale jednak widzę że kijowy ten event bo gracze narzekają. 

Chyba pora zgłosić temat ponieważ użytkownicy mpcforum są robieni w c***a

Opublikowano

­

Został dodany drop złotych piasków do dungow czy nie?? Jak tak to gdzie można dropic

Dungeony 120/130.

Pełen profesjonalizm :D

Czego wy od nich oczekujecie heheh

Chodź głupi by wiedział, że zrzuca się na wszystkie ch i przynajmniej dwie mapki bo gra, tak dużo osób.

Odwalili lipę

Choć* ;)

To jak jest z tym eventem? Miał być w piątek (07.08) a odbył się dziś?

Jawne wprowadzanie graczy w błąd?
Po przeczytaniu zapowiedzi eventu liczyłem że odbędzie się on jutro a tu oooo jednak dziś....
Ale jednak widzę że kijowy ten event bo gracze narzekają. 

Chyba pora zgłosić temat ponieważ użytkownicy mpcforum są robieni w c***a

A weź, przez cały event nakopałem ~1100 rudy, 400 do misji, za 500 była jedna skrzynka, z której poleciała skrzynia kostiumów ta za IP :0

Weźcie dmg xmniejszcie bossów na dungach od 150 ....na hita skladaja

EQ exp 130 polecam.

tenor.gif

Opublikowano

­

Wy marni hejterzy. Zrobcie wlasny serwer i robcie eventy jakie chcecie a stad w*********c.

Leze w szpitalu wiec nie bylo mnie ma evencie ale czlowiek uczy sie na bledach a serwer jest teraz top1 w Polsce jezeli chodzi o easy, elo.

Ale to jest easy/medium B)

Przedtem mieli 2 inne invorie, nigdy nie robili takiego eventu? :v

tenor.gif

Opublikowano

Jesli po wpisaniu passow kilka razy.. Dalej masz bład.. To musisz poczekac az naprawimy.

Co do eventu... Ktoś Was zmuszał do uczestnictwa ? Komu sie nie podobała forma eventu.. Powinien z niego zrezygnowac i skoczyc na bossy w tym czasie lub metki.

Event to coś extra dla chętnych wiec rownie dobrze moglismy zrzucic te rudy w m1 obok sklepow... Kto by chcial to by kopal...

Mimo wszystko postaramy sie na drugi raz... Podzielic Was bardziej aby uniknac tego płaczu.

gnvNjpf.png

Opublikowano

Jesli po wpisaniu passow kilka razy.. Dalej masz bład.. To musisz poczekac az naprawimy.

Co do eventu... Ktoś Was zmuszał do uczestnictwa ? Komu sie nie podobała forma eventu.. Powinien z niego zrezygnowac i skoczyc na bossy w tym czasie lub metki.

Event to coś extra dla chętnych wiec rownie dobrze moglismy zrzucic te rudy w m1 obok sklepow... Kto by chcial to by kopal...

Mimo wszystko postaramy sie na drugi raz... Podzielic Was bardziej aby uniknac tego płaczu.

Hool czemu, od początku nie miałem żadnego problemu z logowaniem, w nocy też grałem wszystko okej a teraz od godz. 6 rano nie idzie się połączyć (błąd). Coś spier... macie z tymi systemami zabezpieczenia, a raczej ovh.

Znawca
Opublikowano

Od wczorajszego południa wgl nie mogę wejść na server, cały czas błąd, próbowałem nawet na 4 clienty naraz się logować i nic, jeszcze raz paczkę pobierałem i dalej błąd.

Opublikowano

*Co tydzień zmieniają się nagrody u mędrca w poniedziałek, jeśli tak to będzie złoty piasek w następnym tygodniu :P ?

*Na jakiej zasadzie działa ta blokada eq?

*Nie wiecie czemu nieraz jak bije na mapce 110lv moby i jak wybije wszystkie pózniej nie mogę się ruszyć przez chwile nawet 30s?

Opublikowano

Od wczorajszego południa wgl nie mogę wejść na server, cały czas błąd, próbowałem nawet na 4 clienty naraz się logować i nic, jeszcze raz paczkę pobierałem i dalej błąd.

Jakieś 2-3% ma taki problem jak ty. Ma być to naprawione. Dobrze, ze ja nie mam takiego problemu, bo bym topki nie dobił :P

Opublikowano

Dlaczego zresetowaly mi sie misje Ognisty krol oraz Olbrzymia plaga..? Bez jaj, nie mam zamiaru drugi raz szukac tych bossow ^_^

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Wie ktoś z czego leci klejnotu natury, mroku i ognia?

Druga sprawa może mi ktoś powiedzieć czy leci eq na 130 do expa z szkat bossów z mapy 130 i 145, bo podobno leci, ale otworzyłem ponad 150 szkat i tylko x2 pasy na 135 lvl, a 0 eq na 130... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...