Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

Mam win 10 i mi działa bez problemu serwer

Złote piaski gdzie to dropi?

1 bron na 110 wcisnalem na +9 ale na druga już nie mam piasków + chce bron exp ulepszyc a to strasznie drogie :)

Moze mi ktos powiedzieć gdzie to dropi? bo mialem 2 sztuki ale nie wiem z kad :D

Metki mapa 95, bossy mapy 110 i 130, dungeon 120, 130, azrael, baronówna.

To Invoria wiec kopa porządnego daje :P

Zostanie wprowadzony licznik osob online na strone ?

Nie.

tenor.gif

Opublikowano

­

Metki mapa 95, bossy mapy 110 i 130, dungeon 120, 130, azrael, baronówna.

Nie.

wiesz co ile się te bossy respia na 95 mapie ?

Opublikowano

Witam czy jest mozliwosc skontaktowania sie z ktoryms z administratorow, czekam na tsie caly dzien oraz na odpowiedz od supportu w sprawie UB ( powiazanie z kradzieza) koles wbil na moje konto jako jedno z wielu i okradal kolejne osoby.

Opublikowano

Witam czy jest mozliwosc skontaktowania sie z ktoryms z administratorow, czekam na tsie caly dzien oraz na odpowiedz od supportu w sprawie UB ( powiazanie z kradzieza) koles wbil na moje konto jako jedno z wielu i okradal kolejne osoby.

Powinieneś już otrzymać odpowiedź na support.

Opublikowano

My żadnych e-mail nie wysylaliśmy jedyne co mogą przyjść od nas to z (@invoria.pl lub @xx.l4g.eu) jeśli jakieś e-maile do was przychodzą to prawdopodobnie ktoś w jakiś sposób chce was okraść - wiec lepiej zmieńcie swoje hasła/upewnijcie się ze nikt sobie z was zartów nie robi.

Jutro na forum będzie opis aktualizacji systemu rang - zostanie zmieniony i ulepszony.

Dodatkowo dziś została zmieniona loteria po raz 3. Zapraszamy do losowania.

Opublikowano

Powodzenia wszystkim którzy chcą ubić razadora bez IS.
Mając dodatkowe 5.5k HP z isu pada się po jednej serii skilli przy 53k HP + jeszcze jest na minusie.
Nie powiem że jest zupełnie nie do ubicia. Owa ilość HP (na 150lvlu ciężko bez is to uzyskać) + setki i da radę zbić.
Drop jakiś powalający nie jest http://scr.hu/6unw/qvdka

Opublikowano

Mając dodatkowe 5.5k HP z isu pada się po jednej serii skilli przy 53k HP + jeszcze jest na minusie.

Nie powiem że jest zupełnie nie do ubicia. Owa ilość HP (na 150lvlu ciężko bez is to uzyskać) + setki i da radę zbić.

W czym problem kupić kupony sm?

Czemu historia konta na stronie zapisuje się ostanie 5 wpisów?

Opublikowano

Wystarczy Ci tylko tarcza na 130... i z 45/46k hp dasz radę.

Opublikowano

Ewentualnie możesz też zainwestować w tarczę na 130, która zmniejszy obrażenia o 15% oraz w specjala, który zmniejszy dmg o 5%, wtedy będzie mógł possać pałkę.

Opublikowano

Opłaca się zaczynać gre?
Dużo ludzi gra?

Kocham Pomagać ludzią w grze i na forach.

Nie interesuja mnie +/-

etinpl1309962255u15607.jpg

Opublikowano

­

Od którego lv można czytać księgi zielarstwa? Na 175 klikam i nic się nie dzieje.

Chyba od 1, najpierw trzeba pójść do zielarza.

Opłaca się zaczynać gre?

Dużo ludzi gra?

Opłaca się, można szybko zarobić na IS, ludzi koło 3k.

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...