Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podczas najbliższej przerwy zostaną dodane natępujące zmiany:

• Będzie można zapisywać teleporty w Grocie
  • Dodanie dropu Szmaragdów do dodatkowych bossów
  • Dodanie 100% na pierwsze itemy (Tyczy się tylko ulepszania bez ulepszaczy czyli grze wymagane są same yangi! I jedynie +0/4) od broni 80 do broni 125lv (również tyczy się to zbroi oraz bizuterii 90-135) ulepszanie z ulepszaczami pozostaje bez zmian. Pozostałe przedmioty 125+ pozostają bez zmian.*
  • Dodanie wszystkiego potrzebnego do najbliższego eventu.

I pare innych zmian.

*Jeśli ktoś nie wie to przy 100% nie pojawia się "Tak lub Nie" wiec jeśli pojawi się to nie jest 100%.

Przerwa odbędzie się o 4:00

Co do cholery jasnej z tymi złotymi piaskami... Ile można ten temat ciągnąć wypowiecie się czy nie??

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co do cholery jasnej z tymi złotymi piaskami... Ile można ten temat ciągnąć wypowiecie się czy nie??

Wystarczy wejsć na forum serwera a potem w dział Pytania i Problemy tam się już o tym wypowiadałem.

Opublikowano

@Qarth dzis znowu probowalem 2x DT. Pierwszy raz zlapalem laga na drugim pietrze i kick (byc moze wina neta ten jeden raz, nie wiem); drugi raz wywalilo clienta przy biciu pierwszego metka. Czyli na 4 proby dt ani raz nie doszedlem nawet do pieczatek... Jestes w stanie mi pomoc?

Te pliki o ktorych mowiels tj invoria exe oraz z packa wszystkie powyzej podanej daty usunalem ale to nie pomoglo, jak widac...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Nie wcześniej niż za 2 tyg. a dokładniej nie wiadomo - musimy mieć pewność ze nie bedzie zadnych błędów.

Opublikowano

Co z zwiększeniem dropu przepustek na dungi? bo siedzenie na tym samym lv w koło bo bez sensu expić już się nudzi:(

Opublikowano

Bardzo dużo osób na forum(w tym ja) prosiło o zrobienie zdejmowanego pd-ka. Rękawica na 2h jest zdejmowana a pd niestety nie. Ułatwiło by to troszke rozgrywkę. No chyba, że admin się nie zgodzi, bo paru przydupasów na tsie sie na to nie zgodzi

UggNk9.gif

Opublikowano

Bardzo dużo osób na forum(w tym ja) prosiło o zrobienie zdejmowanego pd-ka. Rękawica na 2h jest zdejmowana a pd niestety nie. Ułatwiło by to troszke rozgrywkę. No chyba, że admin się nie zgodzi, bo paru przydupasów na tsie sie na to nie zgodzi

Ja odpalam sobie pd nawet na 10 min potem ide do m1 i mam wywalone bo tych pd mam z tysiąc  to chyba ze wszystkiego dropi...

Opublikowano

Dodacie możliwość przekładania kostiumów (stałych) do depo?. chciałbym sobie zmienić postać i kostium siedzi na szamanie a chce sobie ninje zrobic?. Przedmiot powinien być przypisany do konta a nie do postaci moim zdaniem :)

Opublikowano

Dodacie możliwość przekładania kostiumów (stałych) do depo?. chciałbym sobie zmienić postać i kostium siedzi na szamanie a chce sobie ninje zrobic?. Przedmiot powinien być przypisany do konta a nie do postaci moim zdaniem :)

Dobry pomyśl, bo on sporo kosztuje to chociaż na dropka można było by dać.

Opublikowano

Pograłem i w sumie nie ma tu niczego nadzwyczajnego. Niby easy/medium, a po przejściu 40 WW żadnej broni 75, a tym bardziej specjala, broni na 70 za to pod korek. 2 dni bonowania, żeby weszły jakieś konkretne średnie do broni lub perf. Ludzi najebane tyle, że ubicie metka na mapie 95+ graniczy z cudem. Każdy sklep te same przedmioty, czyli perły... Doszedłem do wniosku, że szkoda mi czasu na takie "coś". 

Zajaranym serwerem życzę powodzenia w grze.

Opublikowano

­

Dodali, bo z dung na 120 poleciala mi 1 szt :D

To na bogato widzę :v

Ale i tak lepiej, niż bicie metków na mapie 95, gdzie na 2 respy polecą raz złote piaski, a przy każdym metinie "pomagają" mi 2 osoby...

tenor.gif

Opublikowano

No bez jaj, zastanawiałem się nad tym przedwczoraj i myślałem, że chociaż przez depo można przełożyć.. Już bez przesady, dodajcie taką możliwość, bo te stałe itemy swoje kosztują. 

I byłoby fajnie, gdybyście naprawili to wczytywanie passów, bo nie chce mi sie za każdym razem wpisywać.

PS po co ten śnieg na mapie 145? Chcecie, żeby ludzie oczojebu dostali?  -.-

Opublikowano

­

No bez jaj, zastanawiałem się nad tym przedwczoraj i myślałem, że chociaż przez depo można przełożyć.. Już bez przesady, dodajcie taką możliwość, bo te stałe itemy swoje kosztują. 

I byłoby fajnie, gdybyście naprawili to wczytywanie passów, bo nie chce mi sie za każdym razem wpisywać.

Przecież wczytywanie passów działa poprawnie o.O

@Qarth za przeszkadzanie w evencie dzisiejszym będziecie banować? Bo taki ban 5-cio dniowy byłby całkiem okej dla tych huliganów, co kopać nie dają B)

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...