Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powtarzamy, że będa limity i od lvl 100-150, więc spokojnie.. nie będzie ich tak dużo. 

No ja się właśnie też do tych limitów odniosłem w swojej wypowiedzi, 100lv wbić to nic i, tak jak napisałem, takie shopy poniżej tego 150 powiedzmy to będzie już w ogóle katastrofa.

Pozostaje jedynie nadzieja, że jeszcze jakiś czas będziecie rozważali tą możliwość i jeszcze jakiś czas będzie normalnie, bez tej opcji :)

Opublikowano
­

Skąd brać te złote piaski? Trzeba na eq 90lvl a to prawie nie leci -.- z baronowej sztuka na 5

Nie tylko na eq na 90, na broń na 125 na +7 potrzeba 10 piasków, na biżuterię na 135 ponoć też trzeba... A lecą one tylko na mapie 95 i z baronówny.

tenor.gif

Opublikowano

Slabe info macie, bo z azraela leca po 2 szt, ale nie zawsze.

Hool weź popraw drop z azraela, bo lepszy jest drop z tego dunga na 130 lvl, a robi się go dużo szybciej.

Opublikowano

­

Slabe info macie, bo z azraela leca po 2 szt, ale nie zawsze.

Hool weź popraw drop z azraela, bo lepszy jest drop z tego dunga na 130 lvl, a robi się go dużo szybciej.

Czyli trzeba przejść tak z 10 razy katakumby, by mieć ulepszacze na 1 próbę ulepszenia itemu? ;-;

Ponoć z DDoS'ami problemu nie macie, to czemu teraz takie wielkie lagi są?

tenor.gif

Opublikowano

No ja się właśnie też do tych limitów odniosłem w swojej wypowiedzi, 100lv wbić to nic i, tak jak napisałem, takie shopy poniżej tego 150 powiedzmy to będzie już w ogóle katastrofa.

Pozostaje jedynie nadzieja, że jeszcze jakiś czas będziecie rozważali tą możliwość i jeszcze jakiś czas będzie normalnie, bez tej opcji :)

Ja również myślę że to bezsensu pomysł, po co to wprowadzać? tu jest tyle sklepów że więcej kompletnie nie potrzeba. Wprowadzili to na innych servach bo straszyło pustką, więc nie ma potrzeby wprowadzać tego przy 2.5k osób online... 

Opublikowano

Nie moge zrobic cos konta, klikam na stronie nowe konto i ciagle laduje.

Edit:

Ok poszlo widocznie byl jakis chwilowy blad.

Opublikowano

ja p******e !!! nie mogę wytrzymać 

gdzie sa te kamienie ogniskujace ??? 30 min czasu ..... a nawet nie ma punktu gdzie to jest ....

Opublikowano

­

Czyli trzeba przejść tak z 10 razy katakumby, by mieć ulepszacze na 1 próbę ulepszenia itemu? ;-;

Ponoć z DDoS'ami problemu nie macie, to czemu teraz takie wielkie lagi są?

Nie można zrobić dropka na baronke. Można kupić za yangi. Nie wiem w czym masz problem, ale wbicie 80 lvl to kwestia 30 minut, przekladasz eq i dropisz na baronce, którią robi się 2-3 minuty.

Opublikowano

ja p******e !!! nie mogę wytrzymać 

gdzie sa te kamienie ogniskujace ??? 30 min czasu ..... a nawet nie ma punktu gdzie to jest ....

2j0jsk9.png

Wystarczy wejść na forum w dział poradniki.

Opublikowano
­

Nie można zrobić dropka na baronke. Można kupić za yangi. Nie wiem w czym masz problem, ale wbicie 80 lvl to kwestia 30 minut, przekladasz eq i dropisz na baronce, którią robi się 2-3 minuty.

80 wyexpiłem w 18 minut. Tylko skąd mam teraz wziąć przepustki, bo już nie pamiętam? :v Mam 8 przepustek, gdzie ponoć piaski raz na 5 dropią, więc pzdr.

tenor.gif

Opublikowano

Polecam za*ebisty serw, duzo lepszy od s2. Nie wydalem ani zlotoweczki na is, a mam go calego + 4,5k sm w zapasie. Zarabiac da sie absolutnie na wszystkim.  A tym wszystkim płaczkom, którzy narzekają na zbyt drogi is i nie potrafia na niego zarobic wypada tylko współczuc, bo ich iq jest równe temu, które ma krawężnik.

Opublikowano

1.jakie bony na elit zjawe w ww ? jej sie ubic nie da :D

i 2 jaka najlepiej trute bonować na dalsze mapy ? śr + dt / diably ?

Opublikowano

Polecam za*ebisty serw, duzo lepszy od s2. Nie wydalem ani zlotoweczki na is, a mam go calego + 4,5k sm w zapasie. Zarabiac da sie absolutnie na wszystkim.  A tym wszystkim płaczkom, którzy narzekają na zbyt drogi is i nie potrafia na niego zarobic wypada tylko współczuc, bo ich iq jest równe temu, które ma krawężnik.

No tak, tylko nie kazdy siedzi 24/7 bo np. ma jeszcze takie cos (co pewnie jest Ci obce) jak ZYCIE! Wiesz o tym, nie ... ? :)

1.jakie bony na elit zjawe w ww ? jej sie ubic nie da :D

i 2 jaka najlepiej trute bonować na dalsze mapy ? śr + dt / diably ?

Na s2 na zjawke dzialaly mistyki, sprobuj tutaj, moze akurat :P

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

No tak, tylko nie kazdy siedzi 24/7 bo np. ma jeszcze takie cos (co pewnie jest Ci obce) jak ZYCIE! Wiesz o tym, nie ... ? :)

Na s2 na zjawke dzialaly mistyki, sprobuj tutaj, moze akurat :P

Siedzę po 3-4h dziennie i na ISa czy hajs nie narzekam :v

Wszystko jest w takiej cenie, że jak się uprzesz to w 30 min zarobisz ponad 1.5kkk na samych ulepach.

Opublikowano

Siedzę po 3-4h dziennie i na ISa czy hajs nie narzekam :v

Wszystko jest w takiej cenie, że jak się uprzesz to w 30 min zarobisz ponad 1.5kkk na samych ulepach.

Ale te ulepy sa potrzebne i to w większych ilościach niż wydropisz. I co ci po full is, jak eq będziesz  mieć ch*** warte>

Kogo polecacie do gry? Gram mentalem no i taki sobie jest.

Opublikowano

Przestawiamy Wam kolekcje mountów, które będą dostępne z różnych eventów (tak, dobrze przeczytaliście... nie będzie ich w IS a tylko na eventach ) 

1.png2.png3.png4.png5.png6.png

Mamy nadzieję, że Wam się podobają smile.png

Hool co cholery jasnej co z tymi złotymi piaskami, dropią tylko do mapy 95 i to jeszcze tak mizernie że porażka a po 120 lvlu nie ma dropu na tej mapie. Zrobicie coś z tym czy każdy ma biegać w eq 95 +7 i do tego jeszcze robić dropki bo źle zrobiliście drop ulepszaczy...

Opublikowano

Ale te ulepy sa potrzebne i to w większych ilościach niż wydropisz. I co ci po full is, jak eq będziesz  mieć ch*** warte>

Kogo polecacie do gry? Gram mentalem no i taki sobie jest.

Nie wiem, może np po to, że isa będę miał do końca gry i będzie mi o wiele łatwiej grać i dropić resztę itemów? Nie patrząc też na to, że będzie ciągle drożał.

Nie myślę o pvp na początku serwera, mimo że już nawet przerobiłem eq :v

Opublikowano

Nie wiem, może np po to, że isa będę miał do końca gry i będzie mi o wiele łatwiej grać i dropić resztę itemów? Nie patrząc też na to, że będzie ciągle drożał.

Nie myślę o pvp na początku serwera, mimo że już nawet przerobiłem eq :v

Gdzie 1,5kkk w pol h? :) Chetnie wyprobuje, mozesz podrzucic sposob na pw :P

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Gdzie 1,5kkk w pol h? :) Chetnie wyprobuje, mozesz podrzucic sposob na pw :P

Nic specjalnego, bicie metinów a w międzyczasie robienie dungeonów, respy są co 15 minut, a w tym czasie zrobisz 2x dunga :v

Opublikowano
­

Czemu biolog na 110 jest na mapie 95, tak samo na 160 bedzie na mapie 145, gdzie juz nie będziemy tam expić.

A czy przypadkiem na mapie 145 nie expi się do 180? :0

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...