Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Śmieciowy drop z tych szkat bossów np. boss mapka 110lvl i drop ze szkaty to 1 księga opatrzności...

Proponowałbym to zmienić na przydatne ulepszacze w stylu złota fasola, zaczarowany kufer tj podniesienie dropu tych ulepszaczy ze szkaty lub chociaż usunięcie tej księgi opatrzności.

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Ktoś kiedyś pisał, że na pewno nie wbije się 100 lvla w godzinę... Ja z PD na godzinę wyexpiłem postać do 80lvla w 18 minut xp­

tenor.gif

Opublikowano

Przestawiamy Wam kolekcje mountów, które będą dostępne z różnych eventów (tak, dobrze przeczytaliście... nie będzie ich w IS a tylko na eventach ) 

1.png2.png3.png4.png5.png6.png

Mamy nadzieję, że Wam się podobają smile.png

gnvNjpf.png

Opublikowano

Mamy dla Was kilka przedwczesnych notek:

1. Zmienimy najprawdopodobniej w nocy serwerownie. 

2. Co powiecie na sklepy offline ale od np 150lvl? 

Od 130 myśle będzie najlepiej bo jest to już troche wyczyn i nikt od tak tego nie wbije zeby tylko shopa postawic :D

Opublikowano

Możliwe ze damy od 100 i limit na channel i mape

tzn. ze channel będzie miał dany limit shopów offline i mapy (będzie można jedynie w m1) przez co powinny się podzielić równo. Będzie też 1 postać = 1 shop offline.

Oczywiście bedzie można również normalne wystawiać bez limitu jak teraz.

Opublikowano

Skąd wziąć szmaragd( ulepszacz) na przerobienie broni do expa na 200 lvl

Ponawiam :D

Mamy dla Was kilka przedwczesnych notek:

1. Zmienimy najprawdopodobniej w nocy serwerownie. 

2. Co powiecie na sklepy offline ale od np 150lvl? 

Dodaj może ankietę na forum od którego by ludzie chcieli sklepy.  Myślę, że od 100 zbędne, bo ludzie dużo śmieci wystawiają.

Moim zdaniem powinno być od 130-150 lvl.  Z czasem i tak będzie mnóstwo 150-200 lvl.  Wiem, że teraz jest najwięcej 80-130 lvl, to ludzie chcą wystawiać już od 100, ale przepatrzeć wszystkie sklepy o będzie graniczyło z cudem.

Chyba, że dodasz jakąś mape handlową, bo tak to się zlaguje całe m1 :D

Opublikowano

Ponawiam :D

Dodaj może ankietę na forum od którego by ludzie chcieli sklepy.  Myślę, że od 100 zbędne, bo ludzie dużo śmieci wystawiają.

Moim zdaniem powinno być od 130-150 lvl.  Z czasem i tak będzie mnóstwo 150-200 lvl.  Wiem, że teraz jest najwięcej 80-130 lvl, to ludzie chcą wystawiać już od 100, ale przepatrzeć wszystkie sklepy o będzie graniczyło z cudem.

Chyba, że dodasz jakąś mape handlową, bo tak to się zlaguje całe m1 :D

Z Szkat bossów/dungeonu 180 i możliwe ze dodany będzie jeszcze do 2 dodatkowych ale jeśli bedzie to bedzie o tym informacja.

Opublikowano

­

Jakie są nagrody za robienie górnictwa bo nagrody za pierwsze 3 to jakiś mały żarcik chyba :D

Za 1200 ebonitu było bodajże 10kk :v

Wie ktoś co ile się respi generał i wróżka w av2? Bo tak czekam już z 35 minut i się nie zrespiło nic.

tenor.gif

Opublikowano

@Qarth

Liczba Online w godzinach szczytu?

Mógłby ktoś wysłać ss z m1 jinno i schinsoo?

to zależy bo na ch1 ch4 ch5 są sklepy :D

a liczba online +/- 2200-2600       teraz wallander nagrywa to dojdzie do 3k :D

Jakie są nagrody za robienie górnictwa bo nagrody za pierwsze 3 to jakiś mały żarcik chyba :D

yangi i po 2 perly ;>> dalej dla mnie się nie opłaca kompletnie robić chyba że za ostatnią misje dostaje się jakiś stały bonus .

Opublikowano

to zależy bo na ch1 ch4 ch5 są sklepy :D

a liczba online +/- 2200-2600       teraz wallander nagrywa to dojdzie do 3k :D

yangi i po 2 perly ;>> dalej dla mnie się nie opłaca kompletnie robić chyba że za ostatnią misje dostaje się jakiś stały bonus .

Dostaje sie, ale ostatnia misja to bursztyn - tylko podczas eventu (piątkowego)...

@Qarth

Liczba Online w godzinach szczytu?

Mógłby ktoś wysłać ss z m1 jinno i schinsoo?

Ostatnio pisali o 2,7k.

Możliwe ze damy od 100 i limit na channel i mape

tzn. ze channel będzie miał dany limit shopów offline i mapy (będzie można jedynie w m1) przez co powinny się podzielić równo. Będzie też 1 postać = 1 shop offline.

Oczywiście bedzie można również normalne wystawiać bez limitu jak teraz.

No z tym limitem na channel to troszke niesprawiedliwe bedzie :) Lepiej czegos takiego nie robic, ew dodac jakas duza mape handlowa i tylko na niej shopy, wowczas bez limitu. Co do minimalnego poziomu - 150 to za duzy. Ja majac 90 juz mialbym sporo rzeczy do wystawienia na takim shopie a gdzie mi jeszcze do 150... :P

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Dostaje sie, ale ostatnia misja to bursztyn - tylko podczas eventu (piątkowego)...

Czyli normalnie nie można dostać tego stałęgo bonusu?  Ktoś wie jaki to jest bonus?

Opublikowano

Z Szkat bossów/dungeonu 180 i możliwe ze dodany będzie jeszcze do 2 dodatkowych ale jeśli bedzie to bedzie o tym informacja.

No przydałoby się, bo 50 szt ze szkaty to bym miesiąc dropił
Opublikowano

No nie no, najgorsza nowina w tym temacie- shopy offline...bez sensu to dodawać, to służy jedynie do dobrego wyglądu screenów z m1 tak by pokazywać sztuczny tłok...

I m1 zamieni sie z pola do pvp w jeden wielki, zlagowany bazar.

A jak jeszcze wprowadzicie do od jakiegoś mniejszego lvla niz 150 to już zupełnie będzie tego tyle nawalone, że i tak większość ludzi nie będzie przeglądała tych wszystkich sklepów przez ich natłok

Kiepskie info z tymi sklepami, bardzo kiepskie

Opublikowano

­

Ostatnio pisali o 2,7k.

No z tym limitem na channel to troszke niesprawiedliwe bedzie :) Lepiej czegos takiego nie robic, ew dodac jakas duza mape handlowa i tylko na niej shopy, wowczas bez limitu. Co do minimalnego poziomu - 150 to za duzy. Ja majac 90 juz mialbym sporo rzeczy do wystawienia na takim shopie a gdzie mi jeszcze do 150... :P

Ale dalej będziesz mógł normalny sklep wystawić.

Czyli normalnie nie można dostać tego stałęgo bonusu?  Ktoś wie jaki to jest bonus?

Skąd mamy wiedzieć, skoro jeszcze nie było tego eventu? ._.

Co ile się respi generał i wiedźma w av2?

tenor.gif

Opublikowano

Eq do expa na 130 leci z dungów, 120-130-140? Czy tylko z bossów z nowych map?

Ponawiam czy z dunga tego na 120 leci z szkaty eq na 130 do expa?

Opublikowano

No nie no, najgorsza nowina w tym temacie- shopy offline...bez sensu to dodawać, to służy jedynie do dobrego wyglądu screenów z m1 tak by pokazywać sztuczny tłok...

I m1 zamieni sie z pola do pvp w jeden wielki, zlagowany bazar.

A jak jeszcze wprowadzicie do od jakiegoś mniejszego lvla niz 150 to już zupełnie będzie tego tyle nawalone, że i tak większość ludzi nie będzie przeglądała tych wszystkich sklepów przez ich natłok

Kiepskie info z tymi sklepami, bardzo kiepskie

Powtarzamy, że będa limity i od lvl 100-150, więc spokojnie.. nie będzie ich tak dużo. 

gnvNjpf.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...