Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzis nie planujemy zadnych przerw wprowadzających zmiany.

Moglbys mi pomoc?

Od aktualizacji ktorap obralem dzis rano ten client wariuje.

Rano nie moglem sie normalnei zalogowac bo pare razy wywalalo clienta.

Teraz raz mi wywalilo clienta ot tak, w m1. Drugi raz przy biciu metina na poczatku dt. Trzeci raz na 3 pietrze dt. Po prostu go wylacza. Szlag czlowieka trafia, tak sie nawet normalnie pograc nie da. Juz pomijam fakt przepustek na priv dt, ktore stracilem, ale ja nawet dt w ten sposob nie zrobie (ogolnie - nawet sobie nie pogram).

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Moglbys mi pomoc?

Od aktualizacji ktorap obralem dzis rano ten client wariuje.

Rano nie moglem sie normalnei zalogowac bo pare razy wywalalo clienta.

Teraz raz mi wywalilo clienta ot tak, w m1. Drugi raz przy biciu metina na poczatku dt. Trzeci raz na 3 pietrze dt. Po prostu go wylacza. Szlag czlowieka trafia, tak sie nawet normalnie pograc nie da. Juz pomijam fakt przepustek na priv dt, ktore stracilem, ale ja nawet dt w ten sposob nie zrobie (ogolnie - nawet sobie nie pogram).

A wielu graczy uważa że to najlepszy priv..

Opublikowano

TN5fWu2.png

Z uwagi na problemy które wynikły przez błędy w konfiguracji OVH i czasowej niedostępności serwera 1 mamy dla was dwa eventy.

Jednym z nich jest Bursztynowa Loteria która odbędzie się dnia 06.08.2015 (czwartek) o godzinie 20:00

Nie przegap okazji i udaj się o wyznaczonej godzinie na Góre Sohan w poszukiwaniu 50602.png Rudy Bursztynu! Wykop jej jak najwięcej się da i udaj się z nią do Elvase w pierwszej wiosce a następnie wymień na specjalną Eventową Skrzynie stocking_gift.png zawierającą cenne nagrody!

Jeśli nie chcesz wymieniać swojej rudy możesz ukończyć dzięki niej ostatnią misje górnictwa i zdobyć stały bonus! Taka okazja szybko się nie powtórzy!

Dodatkowo aktywujemy od dziś (24:00) do jutra (15:00) bonus +50% szansy na drop yang w ramach rekopensaty za niedostępność serwera!

Życzymy powodzenia i Miłej Gry!

Team Invoria.pl

@MoHa15 usuń invoria.pl.exe i all pliki w pack/patch z datą pobrania powyżej 1 sierpnia. Jeśli nie pomoże wyślij mi na PW zawartość syserr.txt (gdy będziesz miał te bledy) trudno mi teraz na to odpowiedzieć gdyż nikt inny tego nie zgłaszał.

Opublikowano

@Qarth

Sprobuje, ale nie sadze, by to cos pomoglo. Sam nie wiem o co chodzi. Miewalem tak na poprzednich serverac na jakich gralem ale nigdy w takiej ilosci, ze doslownie trwajacego 15minut dt nie moge zrobic bo wywala.

Dodatkowo..

Dzis bedac na smoku dwukrotnie raz mialem zerowy drop, mam 90 lvl. To normalne? ^_^

Druga rzecz - ogarnijcie to ulepszanie. Ulepszalem przed chwila wachlarz. Po 30 (slownie: trzydziestu) metalach wachlarz od +0 jest na +3. Na samo +1 zjaralo mi 7 razy. To nie jest hard-mordor tylko easy/medium... Ile tam jest % szans? 15?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

@MoHa15 pewnie 50% wejdzie albo nie-.- Też to ulepszanie denerwuje. Do+4/6 Powinno być 100% skoro ulepek nie trzeba. To jak to ale to że przepustki nie lecą z metków/bosów tylko z loteri+serwerowe. Wychodzi na to że mam expić by mieć przepustki i nie mieć dropu bo za duży lv lub robić mase dropków lub nawalać na blokadzie expa- Dla mnie bezsensowny system.

Opublikowano

@MoHa15 pewnie 50% wejdzie albo nie-.- Też to ulepszanie denerwuje. Do+4/6 Powinno być 100% skoro ulepek nie trzeba. To jak to ale to że przepustki nie lecą z metków/bosów tylko z loteri+serwerowe. Wychodzi na to że mam expić by mieć przepustki i nie mieć dropu bo za duży lv lub robić mase dropków lub nawalać na blokadzie expa- Dla mnie bezsensowny system.

No tak, rozumiem gdybym mial za duzy lvl, ale bylem dwa razy - na 89 i na 90. Na 89 drop byl normalny (jesli takim mozna to nazwac, bilem z konia), a na 90 bijac na marmurku - zero dropu. Nawet yangi sie nie sypnely, nic, a mialem rekawiczke zalozona. To jest nieo dziwne.

Czy jest 50% - nie wiem, wyglada jakby bylo mniej. Mialem 52 metale, bron jest +6, zostalo metali 12. Dziekuje bardzo za takie ulepszanie. Tak jak mowisz - powinno byc 100%. Jak na WoMie gralem to mi tak nie jaralo...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

exp do 95 lv jest spoko ale potem mapki sa nie wyważone i na nastepnej mapce mniej expa sie lapie niz na grocie (w której od 95lv juz expa nie leci jest blokada)... DO tego zlagowany client, nie które misje to porażka (łowienie 15 karasi)... Niby fajny serwer ale jednak po dłuższej grze wnerwia. 

Opublikowano

0 5-6 rano potrafi wywalić błąd łączenia/wywalić przy tp to nie chce wiedzieć co będzie dziś po 12-.-

Opublikowano
­

Ten serwer z poprzednim ma wspólną tylko nazwę. Nie dało się więcej klasowych itemów dodać do itemshopu?

Chyba serwery pomyliłeś. W IS klasowe są jedynie 2 pierścienie, a na takie przedmioty specjalne masz 4 miejsca, więc o co Ci chodzi? Na siłę próbujesz zniechęcić do serwera? Wiedz, że Ci nie wyszło.

tenor.gif

Opublikowano

Dzień i godzina eventu - majstersztyk.
Wy tam u siebie musicie chyba wszystkie szare komórki zagonić do pracy aby to wymyślić...

Opublikowano

Mamy dla Was kilka przedwczesnych notek:

1. Zmienimy najprawdopodobniej w nocy serwerownie. 

2. Co powiecie na sklepy offline ale od np 150lvl? 

od 100lvl wystarczy 

Opublikowano

­

Mamy dla Was kilka przedwczesnych notek:

1. Zmienimy najprawdopodobniej w nocy serwerownie. 

2. Co powiecie na sklepy offline ale od np 150lvl?

2x tak.

Możecie też dodać drop Złotych Piasków do dungeonu na 120lvl. (zamęczę was tym xp)

tenor.gif

Opublikowano

Jakie bonusy na bossa na mapie 145? Zirina czy jakoś tak?

ref

... Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...