Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uchodźcy

Gość Pelé意

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z twojej kieszeni :) Czyli z podatków :)

Jak chcą mi wyzerować konto w banku to zapraszam, mam debecik. Jak podwyższą cenę chleba z powodu bandy darmozjadów islamskich to ja podziękuję za życie w takim kraju.

• Odpowiedzi 452
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czytam te żałosne posty i oczom nie wierzę...  :(( Powinniśmy jak najbardziej pomóc, ale imigrantom przybywającym z krajów objętych wojen. Tak nakazują prawa moralne. Niestety, ale obecną sytuację wykorzystują obywatele innych państw arabskich (nie objętych wojną) którzy przybywają do europy w celach ekonomicznych. Nie po to żeby pracować jak ci pierwsi, ale po to żeby żyć na socjalu i organizować manifestacje.

Przyjąć -> Potrzebujących tzn. ludzi których życie w ich państwie jest zagrożone

Nie przyjąć -> Plebsów liczących tylko i wyłącznie na socjal.

Nas jako Polski ten problem nie dotyczy. Ci potrzebujący zostaną owszem i do nas przydzieleni, ale zasymilują się z społeczeństwem, bo im nie zależy na $$$, ale na przeżyciu następnego dnia. Natomiast ci drudzy przyjadą do Polski i chwilę po tym uciekną do Niemiec, gdzie czeka na nich dużo większy socjal.

My nic nie powinniśmy. Ewentualnie możemy. Macie gówno zamiast mózgu. Czemu nie uciekają do bogatych państw arabskich, gdzie mają tą samą religię i kulturę? Bo niedostaną k***a socjalu. Na szczęście to nie mój problem i za 2 lata wylatuję do Kanady. Pluje na was %)

ps. Wyjebane mam w kolejnego bana.

Opublikowano

Muzułmanie już mają wyrobioną opinie terrorysty i nic to nie zmieni, każdy dobrze wie że oni chcą jechać do Niemiec lecz nie mogą i będą rozdzieleni po krajach a co jak im się coś nie spodoba i zaczną odpierdalać jakieś farmazony? zaczną robić zamieszki bo coś im nie będzie pasić. 

Opublikowano

Pele ma racje. Pol biedy jeszcze jak Przyjada do bogatych krajow i pracuja. Mieszkam juz dlugo w Norwegii i przeginaja pale. Oni ciagna socjal i caly czas siedza w domach , nigdzie na pracuja. W ogole na palcach moge wyliczyc osoby ktore chodza od nas z blokow do roboty. Wiekszosc siedzi w domach muzulumanow.

Ogolnie spoko ludzie Ci starsi juz , sporo kasy z taxowek maja w Oslo , ale mlodzi to kombinatorzy, nie lubie ich.

Opublikowano

My nic nie powinniśmy. Ewentualnie możemy. Macie gówno zamiast mózgu. Czemu nie uciekają do bogatych państw arabskich, gdzie mają tą samą religię i kulturę? Bo niedostaną k***a socjalu. Na szczęście to nie mój problem i za 2 lata wylatuję do Kanady. Pluje na was %)

ps. Wyjebane mam w kolejnego bana.

Co ja będę z taką patologią dyskutował?  :(( Mam nadzieję, że z tej Kanady bardzo szybko cię deportują, bo widać, że coś nie tak z psychiką/układem nerwowym.

Myślisz, że oni uciekają dla socjalu? Gdyby tak nagle rozpętała się wojna w kraju zostałbyś? W szczególności gdyby była to wojna TOTALNA Z TERRORYSTAMI, którzy nie cofną się przed niczym czyt. ISIS ? Gdyby połowę twojego kraju zajęła organizacja terrorystyczna, która chcę wybić całe społeczeństwo to dalej byś chciał żyć w swoim kraju? Oni uciekają, bo muszą. Mogą zostać i zginąć lub ocalić swoje rodziny i dzieci w europie. To ludzie tacy jak my. Mają serce, rozum, mózg, ciało, ręce, nogi. Można wymieniać do śmierci... trzeba ich przyjąć... nie sorki MUSIMY ICH PRZYJĄĆ, bo mogą zginąć. Chciałbyś widzieć jak ktoś podcina twojej córce gardło? A potem przecina ciebie na pół? Dostaną mieszkanie/dom i będę normalnie pracować, bo chcą mieć normalne życie na poziomie. Ci którzy mają za przeproszeniem wywalone na wszystko to imigranci ekonomiczni, którzy przyjeżdżają do europy w celach zarobkowych czyt. socjal. Duży %%% z nich to chrześcijanie także nie widzę obaw.

Opublikowano

Co ja będę z taką patologią dyskutował?  :(( Mam nadzieję, że z tej Kanady bardzo szybko cię deportują, bo widać, że coś nie tak z psychiką/układem nerwowym.

Myślisz, że oni uciekają dla socjalu? Gdyby tak nagle rozpętała się wojna w kraju zostałbyś? W szczególności gdyby była to wojna TOTALNA Z TERRORYSTAMI, którzy nie cofną się przed niczym czyt. ISIS ? Gdyby połowę twojego kraju zajęła organizacja terrorystyczna, która chcę wybić całe społeczeństwo to dalej byś chciał żyć w swoim kraju? Oni uciekają, bo muszą. Mogą zostać i zginąć lub ocalić swoje rodziny i dzieci w europie. To ludzie tacy jak my. Mają serce, rozum, mózg, ciało, ręce, nogi. Można wymieniać do śmierci... trzeba ich przyjąć... nie sorki MUSIMY ICH PRZYJĄĆ, bo mogą zginąć. Chciałbyś widzieć jak ktoś podcina twojej córce gardło? A potem przecina ciebie na pół? Dostaną mieszkanie/dom i będę normalnie pracować, bo chcą mieć normalne życie na poziomie. Ci którzy mają za przeproszeniem wywalone na wszystko to imigranci ekonomiczni, którzy przyjeżdżają do europy w celach zarobkowych czyt. socjal. Duży %%% z nich to chrześcijanie także nie widzę obaw.

1. Dlaczego uciekają do Europy? Przecież w sąsiedztwie nie ma wojny.

2.Musimy? Podaj adres i po problemie. Wzbogacą Cię kulturowo.

PS.

Chyba nie widziałeś co te bydło robi bo tego człowiekiem nazwać nie można bo to zbrodnia. 

Deus vult

Opublikowano

Uchodźcy to też ludzie ;f . Nie patrzcie na nich z góry . Sami wiecie jaka sytuacja panuje na ich rodzimym kontynencie , zresztą  . . . założę się , że 1/3 ludzi którzy zostawili tu swój post słyszała tylko tyle co w jednych góra dwóch wiadomościach .

Sytuacja jest taka , że jeśli odrzucimy imigrantów to inne kraje również naszych ludzi wygonić z swoich narodowości .

Prezydent Polski . . . , Kopacz chce z nim rozmawiać i co ? nic . . . Publicznie przed kamerami oznajmiła , że chce rozmawiać z prezydentem o uchodźcach .

To jest tylko moje zdanie na ten temat , nie musisz się z tym zgodzić . . .

PiS to człony rydzyka . Kościół chce zmian w konstytucji na swoją stronę . Zmiany które będą dobre tylko dla nich . 

Za kilka lat mogą zostać wprowadzone i co ? W naszym kraju zostanie bieda . . .  Mogą zrobić wszystko ; nagle będziemy potrzebować pomocy i co nagle ? Jeśli teraz odmówią  przyjęcia imigrantów to również skreślają jakąkolwiek szansę na uzyskanie pomocy w razie konieczności od innych krajów .

Wiem , wiem mi też nie do końca podoba się to , ze ludzie którzy biegali z karabinami i zabijali się wzajemnie u nas normalnie będą pracowali i zakładali rodziny .

Kto powiedział , że ludzie z natury się nie zmieniają ?

A co z większością złych opinii na ich temat ?  Sądzę , że to właśnie katolicy publikują ten chłam .  Ludzie ile oni mają kasy . . . mogą przekupić media jak i kiedy tylko chcą . Jaką macie pewność , że otrzymywane informacje jakie odbieracie są prawdziwe ? Skąd wiecie , że dane wydarzenia faktycznie miały miejsce , jeśli nie byliście ich świadkiem ? Jaki problem jest w tym , że dacie komuś pieniądze za to by podał fikcyjne informacje ? Dajmy kobieta która w wiadomościach opowiadała jak to ona była trzymana w piwnicy z trzema innymi ( bita i gwałcona ) . Skąd pewność , ze to nie była jedna z podkładek ?

Przyjdą do Nas ciężkie czasy i bez pomocy innych krajów nie damy sobie rady . . . Doprowadzi do tego tylko religia  ; nie to ludzie którzy tylko udają dla swojego dobra , je***a mafia rydzyka .

Moje pierwsze zdani na ten temat było ; Po****ło ich . . . Chcą wpuścić do naszego kraju ludzi którzy wszystko zniszczą , pozabijają nas i okradną nasz kraj . . .

Po chwili przypomniało mi się , jak to w ^ radiu maria ^ siedząc u babci usłyszałem od jakiegoś księdza czy innego ch**a złą opinie o jednej z partii . Po pewnym czasie znów powtórka i dokładka o uchodźcach . Kurcze ludzie  . . . rozumiem religia^ posłuchać tych śmiesznych kazań , pomodlić się ale na takiej stacji o polityce i imigrantach ?

Później przypomniałem o tym jak to kościół chce wprowadzić swoje ^reformy^ w konstytucji  . . .

To wszystko łączy się w jedna całość

Resztę rozterek zostawiam tym którzy głosowali na dzisiejszego prezydenta ^ .^

Opublikowano

Wg. mnie uchodźcy mogą być w Polsce TYLKO jak będą sami się utrzymywać, bądź dostaną LEKKĄ pomoc na początku. W innym wypatku nie powinno się ich tutaj trzymać.

Opublikowano

Jak dla mnie stanowczo NIE dla brudasów.

Będą tylko siedzieć i nic nie robić.

Z czasem zaczną sie mnożyć nieroby a my nic z nich nie będziemy mieć.Tyle w temacie.

Opublikowano

Wypierdolić ich do graniczących z nimi państwami, które wojny nie mają.

Ja czasami ludzi nie rozumiem, a zwłaszcza jak czyta się wp.pl to można takie bullshit'y przeczytać: dziennikarka z dwoma dzieciakami bez pracy, bo kopnęła uchodźca | jedno dziecko uchodźców umarło - ch uj w dupe, że w Afryce umiera co chwila | grupy uchodźców uciekają z Polski do Niemiec.

Rozumiem wszystko, wiele, ale takie rzeczy to przecież kur wa przegięcie.

pyhvh7E.png

Opublikowano

1. Dlaczego uciekają do Europy? Przecież w sąsiedztwie nie ma wojny.

2.Musimy? Podaj adres i po problemie. Wzbogacą Cię kulturowo.

PS.

Chyba nie widziałeś co te bydło robi bo tego człowiekiem nazwać nie można bo to zbrodnia. 

Bydło to Polacy. Szczególnie te świnie w tramwajach co nie znają słowa "przepraszam". Zanim nazwiesz ich bydłem musisz wiedzieć, że "BYDŁO" jest od zawsze wśród nas i zalicza się do nich POŁOWA POLSKI. Dlaczego uciekają do europy? Bo kraje sąsiednie są już przepełnione. Wiesz ile w Zjednoczonych Emiratach Arabskich jest filipińczyków itp? którzy pracują za NAJNIŻSZĄ krajową? Krótko mówiąc u sąsiadów NIE MA JUŻ MIEJSCA! Co jest równoznaczne z tym, że ich nie przyjmują. Oni nie mają wyższego wykształcenia i kwalifikacji żeby pracować w biurze, administracji czy innych instytucjach wyższego szczebla. Potrzebują zwykłej prostej pracy za którą będą mogli wykarmić rodzinę, choć dla nich najważniejsze jest życie, bo żyją z wiedzą, że rano mogą się nie obudzić. Pamiętaj, że świat NIEKRĘCI SIĘ W OKÓŁ TWOJEJ DUPY i są ludzie, którzy pomocy potrzebują. Oczywiście imigrantów ekonomicznych TRZEBA TĘPIĆ, bo oni mają warunki do godziwego życia tylko nie chcę im się ruszyć 4 liter i wolą żyć na zasiłkach.

Opublikowano

Bydło to Polacy. Szczególnie te świnie w tramwajach co nie znają słowa "przepraszam". Zanim nazwiesz ich bydłem musisz wiedzieć, że "BYDŁO" jest od zawsze wśród nas i zalicza się do nich POŁOWA POLSKI. Dlaczego uciekają do europy? Bo kraje sąsiednie są już przepełnione. Wiesz ile w Zjednoczonych Emiratach Arabskich jest filipińczyków itp? którzy pracują za NAJNIŻSZĄ krajową? Krótko mówiąc u sąsiadów NIE MA JUŻ MIEJSCA! Co jest równoznaczne z tym, że ich nie przyjmują. Oni nie mają wyższego wykształcenia i kwalifikacji żeby pracować w biurze, administracji czy innych instytucjach wyższego szczebla. Potrzebują zwykłej prostej pracy za którą będą mogli wykarmić rodzinę, choć dla nich najważniejsze jest życie, bo żyją z wiedzą, że rano mogą się nie obudzić. Pamiętaj, że świat NIEKRĘCI SIĘ W OKÓŁ TWOJEJ DUPY i są ludzie, którzy pomocy potrzebują. Oczywiście imigrantów ekonomicznych TRZEBA TĘPIĆ, bo oni mają warunki do godziwego życia tylko nie chcę im się ruszyć 4 liter i wolą żyć na zasiłkach.

pozdro 600

11990405_652577948212454_705151629362519

Deus vult

Opublikowano

ad58264598_twoje_argumenty.jpg

Arabia Saudyjska to trochę taka Korea Północna na Bliskim Wschodzie.  :awkward: Jak wspomniałem większość krajów Arabskich nie przyjmuję uchodźców, bo wyczerpało się im miejsce. Miliony filipińczyków itp. dominują w klasie "robotniczej" i pracują za głodowe stawki. Idą na zachód, bo tylko tam mają szansę na lepsze życie. 

Opublikowano

ad58264598_twoje_argumenty.jpg

Arabia Saudyjska to trochę taka Korea Północna na Bliskim Wschodzie.  :awkward: Jak wspomniałem większość krajów Arabskich nie przyjmuję uchodźców, bo wyczerpało się im miejsce. Miliony filipińczyków itp. dominują w klasie "robotniczej" i pracują za głodowe stawki. Idą na zachód, bo tylko tam mają szansę na lepsze życie. 

Wyczerpało się miejsce, w jakim sensie?

To nie nasz problem. Pisałem jeśli chcesz możesz podać adres żeby wiedzili gdzie się mają udać. Ale o czym ja mówię ty nawet 18 lat nie masz. Nie masz pojęcia co się tak na prawdę dzieje. 

Deus vult

Opublikowano

Nic więcej nie muszę mówić...

Dlaczego nie powinniśmy ich przyjąć?

- 90% to mężczyźni 

- 90% to uchodźcy ekonomiczni 

- 20% z nich to islamiści którzy walczyli jeszcze niedawno na tamtych terenach 

- 100% uchodźców jest przeciwko naszej cywilizacji, 

- Oni prędzej czy później będą chcieli zniszczyć naszą religie 

- Dla nich jesteśmy nikim, podludzie 

- i wiele więcej tego jest

Link do FB co oni robią z grobami naszych żołnierzy :)

https://www.facebook.com/video.php?v=881468448568906 

r1iqx5.jpgak1bcc.jpg

Niektórzy nie wiedzą, ale muzłumanie traktują kobiety gorzej niż jakieś bydło, zwierzęta, ale za zwierzęta, bydło mogą się jeszcze w jakiś sposób dorobić i coś zyskać a na kobiecie nie. Kobieta według ich religi i uznania jest najgorsza rzecza jaka chodzi po tym świecie. Dla nich każda kobieta i tak znajdzie sie w piekle.

Obowiązek mężyczny jest by skaleczyć kobiecie narządy płciowe i zaszyć aby ta nie mogła zdradzić swojego męża. Jest to absurd bo wtedy nie tylko pozbawia kobiete przyjemności i nie tylko jej. 80% muzłumańskich kobiet zostaje tak potraktowana bez ich zgody - pierw gwałcą, potem zaszywaja a gdy do czego dojdzie to obcinają głowe i spalaja na boku.

Dla mnie to teraz co się dzieje jest patologią - mówie o (Wyspach na grecji, węgrzech, granica włochów z Austrią). A oni jeszcze oczekują wyższych zasiłków za nic?

Kompletna paranoja.

No niestety decyzja zapadła. Przyjmujemy 12-15 tysięcy uchodźców licząc razy 5(często też 9 dzieci mają) bo tyle zazwyczaj mają dzieci czyli na 6 osobową rodzinę miesięcznie pójdzie 60 tysięcy złotych bo na każdy łeb po 10-12 tysięcy złotych + Zostaną zabrane mieszkania socjalne na które młodzi Polacy czekali po 10 lat.. jesteście teraz zadowoleni? miesięcznie na te rodziny pójdzie 9 000 000 000 zł a na emerytury nie ma, do lekarza musimy czekać też nawet po 25 lat, a i właśnie uchodźcy od razu bez kolejki idą  + nie musze mówić że oni w każdym kraju narzucają swoich praw, coś czuje że będzie trzeba uciekać do Rosji lub Węgier. Dwie wrogo nastawione do siebie religie gdy się spotkają na drodze to każdy wie co się wydarzy.aa i jeszcze jedno w Polsce mamy ponad 1 milion głodnych dzieci i biednych rodzin..wyobraźcie sobie że licząc 15 tysięcy razy 7 mamy 105000 tysięcy uchodźców i licząc że na jednego przypada 12000 tys zł wychodzi 12600000000 zł miesięcznie na wszystkich uchodźców miesięcznie

To są Ci Twoi dorośli mężczyźni, którzy chcą spokojnie żyć, z dala od wojen. jest ich na pewno dużo więcej.

11056637_887140671372633_556216667016827

11933447_418596535000961_380646831253474

11259946_10153096341802060_8713284937532

zacny cytat :>

Ja rozumiem, że forum jest otwarte dla wszystkich, ale jednak przystępując do dyskusji warto byłoby mieć jakąkolwiek wiedzę na dany temat, albo chociaż skończone gimnazjum.

Opublikowano

Wyczerpało się miejsce, w jakim sensie?

To nie nasz problem. Pisałem jeśli chcesz możesz podać adres żeby wiedzili gdzie się mają udać. Ale o czym ja mówię ty nawet 18 lat nie masz. Nie masz pojęcia co się tak na prawdę dzieje. 

Na szczęście moje pojęcie o świecie jest tak duże jak i moralność. Nazywasz ich bydłem, jednak sam się do tej ładnie mówiąc "grupy" zaliczasz. Oni potrzebują pomocy, ty przez całe życie masz godziwe warunki. Tak naprawdę twoje życie jest dla nich luksusem. Idziesz spać i nie martwisz się o to czy się jutro obudzisz czy nie. Zastanawiasz się jakiego smartfona kupić, a oni komu zaufać, by przeżyć. Trochę empatii...

W jakim sensie? W takim, że te kraje mają już nasyp imigrantów i po prostu nowym mówią NIE.

Opublikowano

Na szczęście moje pojęcie o świecie jest tak duże jak i moralność. Nazywasz ich bydłem, jednak sam się do tej ładnie mówiąc "grupy" zaliczasz. Oni potrzebują pomocy, ty przez całe życie masz godziwe warunki. Tak naprawdę twoje życie jest dla nich luksusem. Idziesz spać i nie martwisz się o to czy się jutro obudzisz czy nie. Zastanawiasz się jakiego smartfona kupić, a oni komu zaufać, by przeżyć. Trochę empatii...

W jakim sensie? W takim, że te kraje mają już nasyp imigrantów i po prostu nowym mówią NIE.

Godziwe warunki i nie mają gdzie iphona naładować? Oż ta j****a europa, same ksenofoby.

Bardziej zależy mi na szczęściu naszych dzieci niż na ich. Oraz bronie swoich wartości, tradycji, zwyczajów i wiary chrześcijańskiej. 

Już się asymilują? 

Masz rację nie będę używał słowa bydło bo bym popełnił zbrodnie wobec zwierząt. Podludzie? Śmiecie ludzkie? 

Deus vult

Opublikowano

A dlaczego takie kraje jak Polska, które są traktowane jak gówno prze UE mają przyjmować uchodźców? Pretensje majcie do tych przejebanych krajów z dobrymi drogami i infrastrukturą, a nie kraj w którym zabiera się 1/3 dochodów przez podatek i inne głupoty na które normalny człowiek nie marnowałby pieniędzy (przykład ZUS). Ja tu tego nie rozumiem - zamykają nam kopalnie, fabryki cukru i cała masa innych rzeczy, a nagle są uchodźcy i hmm... Niemcy i Francja mają muzułmanów, jakie są większe kraje hmm... jakie jest jeszcze jakieś duże państwo, hmm... o Polska!

Uwierz, każdy z Polaków chciałby aby jego zmartwieniem byłoby kupno nowego smartfona, ale tymczasem uchodźcy uciekają do Niemiec, bo tak, bo naszą gościnność mają w dupie. Faktycznie chciałbym mieć takie problemy ,, pójdę tutaj to będzie mi się dobrze żyło, ale może pójdę tam i będzie jeszcze lepiej? ''. No chyba, że Niemcy to godny zaufania kraj - jeżeli tak to serdecznie polecam... podręcznik od historii.

pyhvh7E.png

Opublikowano

Oj tak potrzebują pomocy są tacy biedni no popatrz:

widać jacy są biedni i chcą jedynie pomocy a te zamieszki robią tak sobie dla zabawy, czy wiedziałeś że ci niby biedni "uchodźcy" mają tak wyjebane telefony/laptopy/ipady i inne gówna niby oni tacy biedni? 

Opublikowano

Oni nie chcą uciec przed tym, co dzieje się w ich kraju, lecz chcą żyć w jak najbardziej bogatym kraju kosztem innych. Gdyby tak nie było, to nie zjeżdżaliby się głównie do Niemiec, Francji czy też Wielkiej Brytanii.

Opublikowano

Widać niestety, że już mózg masz wyprany - szczerze współczuję, bo to najgorsze, co może normalnego człowieka spotkać.

Większość obecnych imigrantów to nie są biedni, potrzebujący pomocy ludzie - tych biednych po prostu nie stać na podróż do Europy. Oni po prostu chcą poprawić sobie warunki życia(czyt. chcą nic nie robić za pieniądze), a słysząc jaki to socjal jest zjeżdżają się tłumnie. Rodzin, matek z dziećmi jest niewiele, przeważnie młode byczki, które robią "bydło" i tym "bydłem" są.

Uwolnij się na chwilę chociaż od propagandy i zacznij czytać i oglądać sprawozdania tych nielicznych, co ukazują prawdę.

To w skrócie oczywiście.

Retro PC:

MB: BEK-TRONIC BEK-3708 | CPU: AMD Am386 DX-40 40MHz | GPU: Trident 8900CL 1MB | Sound: SoundBlaster Vibra 16 | RAM:16MB(4x4) FPM SIMM Hyundai | HDD: 1.08GB Quantum Fireball | OS: DOS 6.22/Win 3.1

Opublikowano

no rzeczywiście, porzebują pomocy bo nie wiedzą czy kupić iphone 6s czy 5s. To nie są biedni ludzie...

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Typ poszedł do SPG i myśli, że już wszystko wie, no nie mogę :v

Opublikowano

Polska nie powinna przyjmować uchodźców! Słyszałem wypowiedzi tych ludzi którzy skarżą się że Polska nie zapewnia in dobrych warunków do życia... Ale czy to jest nasz obowiązek żeby im cokolwiek dawać? A za wszystko i tak zapłacimy my, podatnicy. 

Opublikowano

Konam od tych wypowiedzi. Tak macie rację. Ciągle mówicie o imigrantach ekonomicznych, czyli tych którzy przybywają do europy dla pieniędzy, a nie dla ocalenia własnego tyłka. Czy tak trudno to zrozumieć? IMIGRANTÓW MOŻNA PODZIELIĆ NA DWIE GRUPY:

- Potrzebujących czyli tych których kraj przejął ISIS. ( Uciekają, by przeżyć )

i

- Plebsów którzy korzystają z okazji i przyłączają się do tych potrzebujących. ( Oni W GŁÓWNEJ mierze przybywają tu dla zasiłków ) 

Niestety UE ma fatalne przepisy dot. uchodźców. Zanim taki "przybysz" dostanie status uchodźcy UE ma 6 miesięcy na weryfikację tegoż człowieka ( przeważnie nie mają przy sobie żadnych dokumentów ) jeśli go nie zweryfikują (95% przypadków) automatycznie dostaję status uchodźcy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...