Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uchodźcy

Gość Pelé意

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niech przyjeżdżają nawet islamiści, mam to w dupie, bo i tak nic nie mogę z tym zrobić.

Głos rozsądku  ;)

Nie wiem czy wiecie, ale naprawdę nikogo nie obchodzi Wasze czy moje zdanie na ten temat.

Chcesz precyzyjnej i zrozumiałej odpowiedzi? - Zadaj precyzyjne i zrozumiałe pytanie. Nie przyjmuję zleceń.
Nie odpowiadam na priv na pytania, które można zadać na forum. Chcesz mojej pomocy - oznacz mnie w poście =>  @"Hans Kloss PL" 

• Odpowiedzi 452
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem po co ten został założony. Niech robią co chcą. Mnie to nie obchodzi.

A po to żeby wysłuchać zdanie innych na ten temat i pośmiać się z takich debili jak ty. Jak to jest być ruchanym w dupe na każdym kroku??

Opublikowano

Głos rozsądku  ;)

Nie wiem czy wiecie, ale naprawdę nikogo nie obchodzi Wasze czy moje zdanie na ten temat.

Dokładnie, rząd ma w dupie obywateli i co z tego, że rząd czegoś chce, a ludzie nie - będzie i już. Trochę takie traktowanie jak debila, bo przecież co tam może wiedzieć polska społeczność ogłupiana przez TVN i inne gówna. Obywatel liczy się tylko przy głosowaniu.

pyhvh7E.png

Opublikowano

Co jak co, zdania są podzielone.

Moim zdaniem osoby które TEGO POTRZEBUJĄ powinny zostać przyjęte, ale nie jakieś przygłupy które będą próbowały coś zmienić lub terroryzować innych.

Takich od razu wypier*olić w pi*du :)

Opublikowano

pewnie i tak większość spierdoli do niemiec przy najbliższej okazji patrząc na burdel w naszym państwie i na to, jak bogatym państwem są szwaby xD

Opublikowano

Zamknięte oraz zaminowane granice - powinno pomóc. Szkoda, że wszyscy uciekają tam, gdzie są największe socjalne. I będzie ci taki siedział nie rób w kraju. Przybędą do Polski to będą jęczeć, że za mało i chcą do Niemiec. Tam z kolei dostaną po tyłkach (bo nie wierze, że Niemcy przyjmą ich z otwartymi ramionami) to wrócą skąd przybyli

­

Przypominam, jakie mamy środowisko patriotyczne i kibicowskie ;)

gfgdf

Opublikowano

Siema, jakie macie zdanie na ten temat? Według mnie o uchodźców z Afryki i Azji powinni się troszczyć te państwa, które miały tam kolonie i przez wieku czerpały z tego faktu korzyści. Niech teraz sami troszczą się o swoich murzynów, bo afrykańska czy azjatycka bieda to jedno z następstw epoki kolonializmu. 

Tak sie juz stalo. Jak myslisz, dlaczego w Anglii tylu ciapkow, murzynow czy afroamerykan? Indie, RPA, Murica... mowi Ci to cos? To brytyjskie kolonie, Angole zyjac tam mieli sluzbe w postaci tubylcow, ktorych zabrali ze soba na wyspe. Kolorowi Dostali obywatelstwo, mieszkanie i zaczeli sciagac tam rodziny. Poslali dzieci na studia, a teraz biedne ofiary  epoki kolonializmu niszcza Anglie. Kto wykupil marki takie jak Jaguar czy Lad Rover? Jaka rasa dominuje wsrod lekarzy czy prawnikow? Nie martw sie, te wszystkie brudasy nie sa tak glupie ;)

Co do emigrantow moje zdanie jest takie: Obozy/praca za minimalna/odeslanie. Dlaczego?

Niby uciekaja przed wojna. Ciekawe tylko dlaczego do Anglii, Francji i Niemiec. Slowacja czy Wegry, jak mi wiadomo, nie prowadza obecnie zadnych wojen ale sa omijane szerokim lukiem...

sygna.png

Opublikowano

Nie uciekają do swoich braci muzułmanów bo tam socjalu nie dostaną brudasy jebane. Nazywajmy rzeczy po imieniu.

Opublikowano

A po to żeby wysłuchać zdanie innych na ten temat i pośmiać się z takich debili jak ty. Jak to jest być ruchanym w dupe na każdym kroku??

Nie będę się zniżał do twojego poziomu. Co taki mały człowiek jak ty może coś z tym zrobić? Nie musisz mi opowiadać swoich doznaniach (nie interesuje mnie to). Napisałem swoją opinie to po kij mnie cytujesz? Wolność słowa "człowieku".

Polska niżej upaść nie może. Każdy normalny człowiek zdobędzie zawód i wyjedzie za granicę.

IDcncno.png

Opublikowano

Nic więcej nie muszę mówić...

Dlaczego nie powinniśmy ich przyjąć?

- 90% to mężczyźni 
- 90% to uchodźcy ekonomiczni 
- 20% z nich to islamiści którzy walczyli jeszcze niedawno na tamtych terenach 
- 100% uchodźców jest przeciwko naszej cywilizacji, 
- Oni prędzej czy później będą chcieli zniszczyć naszą religie 
- Dla nich jesteśmy nikim, podludzie 
- i wiele więcej tego jest

Link do FB co oni robią z grobami naszych żołnierzy :) 

https://www.facebook.com/video.php?v=881468448568906 

r1iqx5.jpgak1bcc.jpg

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Niektórzy nie wiedzą, ale muzłumanie traktują kobiety gorzej niż jakieś bydło, zwierzęta, ale za zwierzęta, bydło mogą się jeszcze w jakiś sposób dorobić i coś zyskać a na kobiecie nie. Kobieta według ich religi i uznania jest najgorsza rzecza jaka chodzi po tym świecie. Dla nich każda kobieta i tak znajdzie sie w piekle.
Obowiązek mężyczny jest by skaleczyć kobiecie narządy płciowe i zaszyć aby ta nie mogła zdradzić swojego męża. Jest to absurd bo wtedy nie tylko pozbawia kobiete przyjemności i nie tylko jej. 80% muzłumańskich kobiet zostaje tak potraktowana bez ich zgody - pierw gwałcą, potem zaszywaja a gdy do czego dojdzie to obcinają głowe i spalaja na boku.
Dla mnie to teraz co się dzieje jest patologią - mówie o (Wyspach na grecji, węgrzech, granica włochów z Austrią). A oni jeszcze oczekują wyższych zasiłków za nic?
Kompletna paranoja.

Opublikowano

@Mamba111 przez Ciebie teraz myślę nad zmianą ,,wyznania".

Najbardziej denerwuje mnie w tym wszystkim podejście Polski do UE, gdyż zgadzają się na zgubę narodu, a także UE do uchodźców. 
Zawsze byłem przeciwny UE, ale teraz to już nawet nie ma o czym gadać, ich żądania są irracjonalne, bezsensowne, nielogiczne, a także bulwersujące.

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

@Mamba111 przez Ciebie teraz myślę nad zmianą ,,wyznania".

Najbardziej denerwuje mnie w tym wszystkim podejście Polski do UE, gdyż zgadzają się na zgubę narodu, a także UE do uchodźców. 

Zawsze byłem przeciwny UE, ale teraz to już nawet nie ma o czym gadać, ich żądania są irracjonalne, bezsensowne, nielogiczne, a także bulwersujące.

każdy przyzwoity Polak jest przeciwny EU, przecież dobrze wiemy że pożyczają nam 10 zł a my musimy oddać im 18 zł -,- 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

każdy przyzwoity Polak jest przeciwny EU, przecież dobrze wiemy że pożyczają nam 10 zł a my musimy oddać im 18 zł -,- 

Polski rząd to ksenofobia i populizm.

Tu już nawet nie chodzi o te stawki pieniężne które im oferuja - chociaż nie jest to w porządku. Tutaj chodzi o bezpieczeństwo.

Jak myślicie dlaczego we włoszech (gdzie są muzłumanie osiedleni), nie puszczaja małych dzieci do szkoły, na podwórko? Bo chodzi tutaj o własne bezpieczeństwo. Oni nie maja za grosza litości, bez powodu potrafią zabić małe dziecko jak i dorosłą kobiete czy faceta.

Dodam że 80-90% uchodźców własnie jest mężycznami.

Opublikowano

Polski rząd powinien zająć się polakami za granicą na wschodzie, co nie mogą wrócić z różnych przyczyn. Rząd powinien ustabilizować naszą gospodarkę, bo nie jest za dobrze z tego co widzę. Duża część, polaków ledwo łączy koniec z końcem, a teraz przyjdzie płacić naszym rodzicom za uchodźców to na pewno zwiększy się fala emigracji polaków na zachód, lub do wielkiej brytani. 

KTOŚ CHCE MI ZROBIĆ SYGNATURKE I AVATAR JAKIŚ ŁADNY? <3 MOŻEMY SIĘ DOGADAĆ :D

Opublikowano

No niestety decyzja zapadła. Przyjmujemy 12-15 tysięcy uchodźców licząc razy 5(często też 9 dzieci mają) bo tyle zazwyczaj mają dzieci czyli na 6 osobową rodzinę miesięcznie pójdzie 60 tysięcy złotych bo na każdy łeb po 10-12 tysięcy złotych + Zostaną zabrane mieszkania socjalne na które młodzi Polacy czekali po 10 lat.. jesteście teraz zadowoleni? miesięcznie na te rodziny pójdzie 9 000 000 000 zł a na emerytury nie ma, do lekarza musimy czekać też nawet po 25 lat, a i właśnie uchodźcy od razu bez kolejki idą  + nie musze mówić że oni w każdym kraju narzucają swoich praw, coś czuje że będzie trzeba uciekać do Rosji lub Węgier. Dwie wrogo nastawione do siebie religie gdy się spotkają na drodze to każdy wie co się wydarzy.aa i jeszcze jedno w Polsce mamy ponad 1 milion głodnych dzieci i biednych rodzin..wyobraźcie sobie że licząc 15 tysięcy razy 7 mamy 105000 tysięcy uchodźców i licząc że na jednego przypada 12000 tys zł wychodzi 12600000000 zł miesięcznie na wszystkich uchodźców miesięcznie

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Polski rząd powinien zająć się polakami za granicą na wschodzie, co nie mogą wrócić z różnych przyczyn. Rząd powinien ustabilizować naszą gospodarkę, bo nie jest za dobrze z tego co widzę. Duża część, polaków ledwo łączy koniec z końcem, a teraz przyjdzie płacić naszym rodzicom za uchodźców to na pewno zwiększy się fala emigracji polaków na zachód, lub do wielkiej brytani. 

Jak rząd się nie zmieni w Polsce, to zostaniemy wrakiem. Teraz już i tak przez gospodarke do wielkiej brytani uciekło 10% jak i do niemiec.

Czekam do października i liczę, że coś się zmieni.

Opublikowano

No niestety decyzja zapadła. Przyjmujemy 12-15 tysięcy uchodźców licząc razy 5(często też 9 dzieci mają) bo tyle zazwyczaj mają dzieci czyli na 6 osobową rodzinę miesięcznie pójdzie 60 tysięcy złotych bo na każdy łeb po 10-12 tysięcy złotych + Zostaną zabrane mieszkania socjalne na które młodzi Polacy czekali po 10 lat.. jesteście teraz zadowoleni? miesięcznie na te rodziny pójdzie 9 000 000 000 zł a na emerytury nie ma, do lekarza musimy czekać też nawet po 25 lat, a i właśnie uchodźcy od razu bez kolejki idą  + nie musze mówić że oni w każdym kraju narzucają swoich praw, coś czuje że będzie trzeba uciekać do Rosji lub Węgier. Dwie wrogo nastawione do siebie religie gdy się spotkają na drodze to każdy wie co się wydarzy.aa i jeszcze jedno w Polsce mamy ponad 1 milion głodnych dzieci i biednych rodzin..wyobraźcie sobie że licząc 15 tysięcy razy 7 mamy 105000 tysięcy uchodźców i licząc że na jednego przypada 12000 tys zł wychodzi 12600000000 zł miesięcznie na wszystkich uchodźców miesięcznie

Głębiej z dupy się tych liczb wyciągnąć nie dało?

Tak to jest gdy swoją wiedzę o bieżących wydarzeniach wyciąga się z wykopu / filmików na fb.

Nie zdajecie sobie sprawy, że żadnych zasiłków, mieszkań i 12000 nie będzie. Dlaczego? Ano dlatego, że by uchodźca przybywający z innego kontynentu pozostał w kraju musi uzyskać status uchodźcy politycznego. Co to oznacza? Że osoby, które wylądowały na bezrobociu po prostu go nie dostaną i zostaną odesłane. Ludzie nie dostają tego statusu przyjeżdżając do pracy, co dopiero na bezrobocie.

Ale o tym nikt wam już nie powie, bo po co? Lepiej wrzucać wszystkich do jednego worka.

Druga sprawa. 90% imigrantów to mężczyźni, owszem. Dlatego, że akcje humanitarne na bliskim wschodzie prowadzone są od kilku już lat i kobiety z dziećmi w większości już stamtąd wyjechały tylko, że stopniowo, dlatego o tym nie słyszymy. Obecnie mamy do czynienia z falą migracji i dlatego zwracamy na to uwagę, gdyby działo się to na przestrzeni całego roku to nikt by nic nie zauważył...

Ale do kogo tutaj pić? Do ludzi, którzy uważają, że fakt posiadania telefonu komórkowego zmniejsza autentyczność uchodźcy? Nosz k***a mać...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Hehe w Polsce roboty nie ma sredni polaczek zarabia 1100-1600 zl lewdo po oplaceniu wody gazu swiatla internetu zostaje ledwo 300-400 zl na zycie a te smiecie w sejmie chca przyjmować zwierzeta ale po co?  myślą ze cos sie zmieni w polsce?.Jedyny ratunek to sie zaopatrzyć w ak 47 albo jakas wiatrówka z alegro najlepiej caly pokój naboi + jakieś noze najlepiej taki co rambo mial w 1 odcinkuf4hcwq.jpg:D zastanawiacie sie dlaczego potrzebne będa nam ak 47 noze czy wiatrówki zastanawiasz sie dlaczego :D? a dlatego ze za 2-5 lat na ulicy nie nie zobaczymy sklepów zobaczymy jak te zwierzeta odcinają głowy modląc sie na srodku ulicy spala nasze kocioly beda nas zabijać jak bydlo ale nasz rząd tego nie widzi wiec musimy wziąć sprawy w nasze rece inaczej ta polska za 5-20 lat zniknie z mapy.t7gpp7.jpgZapewne zhejtujecie ten post albo dostane warna ale zobaczycie za pare lat co sie stanie z Polska jak nie wezniemy sprawy w swoje rece 

Opublikowano

Polska nie powinna ich przyjmować, bo mogą być wśród nich terroryści.Ludzie z tych kultur bardzo słabo asymilują się ze społeczeństwem białych ludzi co widać zwłaszcza w Szwecji czy nawet w Niemczech.Nie umieją uszanować naszej kultury, obyczajów, religii, próbują zmuszać nas do przestrzegania swoich nakazów i zakazów, np. ostatnio muzułmańskie kobiety w Paryżu pobiły dziewczynę, bo się opalała.Uchodźcy wybierają państwa Europy Zachodniej, bo wiedzą, że mogą liczyć tam na sowity socjal i ogólną darmochę (czytaj na kosz białego człowieka).Dlaczego nie uciekają np. do Zjednoczonych Emiratów Arabskich? Bo tam musieliby ciężko pracować od rana do wieczora i samemu się utrzymywać, tam nie ma nic za darmo.Dlatego wolą uciekać np. do Niemiec, gdzie dostaną różne zasiłki, zapomogi, państwo im wszystko zorganizuje.Co do kolonializmu to zauważcie, że to czarni uciekają do a nie od białych.W czasach kolonializmu czarni od białych dostali robotę, religię, opanowanie powszechnie panującego w Afryce burdelu i środki czystości.Lepsze to od umierania z głodu i braku dostępu do wody pitnej.Dzisiaj kolonializmu już nie ma a sytuacja czarnych jest tragiczna.Dzisiaj wielu mówi o pomocy Murzynom, ale gdyby ktoś naprawdę chciał im pomóc, to przywróciłby kolonializm.

Tak samo Polacy nie potrafią uszanować kultury innych ras, religii. Znam wielu muzułmanów i każdy z nich jest normalny. To normalni ludzie, którzy szanują inne poglądy bardziej niż ty. Mówiąc, że muzułmanie to terroryści, to ja mówię, że Polacy to złodzieje i cebule. Uciekają stamtąd, bo żaden normalny człowiek nie chce żyć w kraju, w którym w każdej sekundzie może dostać kulkę w łeb.

Teraz odniosę się do tego co pogrubiłem to twoim poście.

1. Gówno prawda

2. Ostatnio, przeglądając forum dla Polaków za granicą natrafiłem na pewną kobietę, 22 letnią Polkę, która pytała się jak można jakąś jeszcze kasę wyciągnąć z urzędu, pisząc co w tym momencie już ma (wszystko było od miasta, sama na to nie zarobiła, nawet palcem nie kiwnęła).

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Tak samo Polacy nie potrafią uszanować kultury innych ras, religii. Znam wielu muzułmanów i każdy z nich jest normalny. To normalni ludzie, którzy szanują inne poglądy bardziej niż ty. Mówiąc, że muzułmanie to terroryści, to ja mówię, że Polacy to złodzieje i cebule. Uciekają stamtąd, bo żaden normalny człowiek nie chce żyć w kraju, w którym w każdej sekundzie może dostać kulkę w łeb.

Teraz odniosę się do tego co pogrubiłem to twoim poście.

1. Gówno prawda

2. Ostatnio, przeglądając forum dla Polaków za granicą natrafiłem na pewną kobietę, 22 letnią Polkę, która pytała się jak można jakąś jeszcze kasę wyciągnąć z urzędu, pisząc co w tym momencie już ma (wszystko było od miasta, sama na to nie zarobiła, nawet palcem nie kiwnęła).

Jedynego muzułmanina jakiego znasz to pewnie tego co ci kebaby na osiedlu sprzedaje.

http://niezalezna.pl/70760-syryjczycy-dostali-w-polsce-jedzenie-i-nowe-mieszkanie-potem-bez-podziekowania-uciekli-do-niem

Muslimy mają za bardzo odmienną kulture od nas, przyjmowanie uchodźców spoko - ale z krajów cywilizowanych typu Ukraina.  No ale ten polaczkowy rząd chce się podlizać tej cipci z niemiec i bedziemy tutaj mieli drugą Danie, gdzie zaraz muslimy z partią do rządu wejdą i rozpierdola kraj.

ps.

tak, też znam paru muslimow (nie, że znam, ale widuje ich w autobusie czesto). Oni szacunku do siebie nie mają a co dopiero do innych.

i next link znaleziony przed chwilą na wykopku

http://www.wykop.pl/ramka/2745521/terrorysta-isis-aresztowany-w-niemczech-przemycal-falszywe-syryjskie-paszporty/

Opublikowano

Jedynego muzułmanina jakiego znasz to pewnie tego co ci kebaby na osiedlu sprzedaje.

http://niezalezna.pl/70760-syryjczycy-dostali-w-polsce-jedzenie-i-nowe-mieszkanie-potem-bez-podziekowania-uciekli-do-niem

Muslimy mają za bardzo odmienną kulture od nas, przyjmowanie uchodźców spoko - ale z krajów cywilizowanych typu Ukraina.  No ale ten polaczkowy rząd chce się podlizać tej cipci z niemiec i bedziemy tutaj mieli drugą Danie, gdzie zaraz muslimy z partią do rządu wejdą i rozpierdola kraj.

W klasie mam 11 muzułmanów, z czego tak naprawdę 4 ma korzenie turecke/arabskie. W szkole też jest ich pełno i nikt nie zachowuje się w sposób nienormalny. Syria też byłaby krajem cywilizowanym, ale została zniszczona przez wojnę. W zeszłym roku, do mnie do szkoły doszły 3 dziewczyny z Syrii, 2 są chrześcijankami, jedna muzułmanką. Wszystkie są normalne, tylko to wasze podejście można podczepić pod dewiację mózgu. Oceniacie ludzi z góry, bo wyglądają inaczej. Człowiek to człowiek, nie liczy się jak wygląda, tylko co ma w sercu i w głowie.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

W klasie mam 11 muzułmanów, z czego tak naprawdę 4 ma korzenie turecke/arabskie. W szkole też jest ich pełno i nikt nie zachowuje się w sposób nienormalny. Syria też byłaby krajem cywilizowanym, ale została zniszczona przez wojnę. W zeszłym roku, do mnie do szkoły doszły 3 dziewczyny z Syrii, 2 są chrześcijankami, jedna muzułmanką. Wszystkie są normalne, tylko to wasze podejście można podczepić pod dewiację mózgu. Oceniacie ludzi z góry, bo wyglądają inaczej. Człowiek to człowiek, nie liczy się jak wygląda, tylko co ma w sercu i w głowie.

Mordo, masz 16 lat, masz doczynienia z młodymi muzułmanami, pewnie od dziecka wychowują się w naszym kraju więc żyją z naszymi obyczajami i zasadami - nic złego. Jednak jeżeli przyjeżdzają do naszego kraju musilmy już dorosłe(średnio każdy 20+) i w dodatku 3/4 z nich to mężczyźni to sorry, ale nie ma szans by z tego nie wynikła wojna religijna albo chociaż kulturowa. Oni mają swoje zasady i obyczaje my swoje. Wystarczy spojrzeć co się dzieje w Danii, Anglii lub Francji. Ile Wam trzeba tłumaczyć, że tutaj będzie to samo? :)

Opublikowano

Mordo, masz 16 lat, masz doczynienia z młodymi muzułmanami, pewnie od dziecka wychowują się w naszym kraju więc żyją z naszymi obyczajami i zasadami - nic złego. Jednak jeżeli przyjeżdzają do naszego kraju musilmy już dorosłe(średnio każdy 20+) i w dodatku 3/4 z nich to mężczyźni to sorry, ale nie ma szans by z tego nie wynikła wojna religijna albo chociaż kulturowa. Oni mają swoje zasady i obyczaje my swoje. Wystarczy spojrzeć co się dzieje w Danii, Anglii lub Francji. Ile Wam trzeba tłumaczyć, że tutaj będzie to samo? :)

Co z tego, że mam 16 lat? Nie raz byłem w domu kolegi, Turka, który się tam urodził, przyjechał do Niemiec w wieku 8 lat. Jego rodzice, bracia, babcia są w porządku, nie mają terrorystycznych zamiarów. W szkole, na ulicy, też są wszyscy spokojni, są w porządku i czasem lepiej się z nimi rozmawia niż z Polakiem, który nie przyjmuje do swojej świadomości, że nie istnieje tylko jego pogląd (A tacy ludzie istnieją i często ich widać). Może ze 3 razy w życiu widziałem kłótnie pomiędzy muzułmanami.

Sam nie szanując innych poglądów religijnych/obyczajowych przykładasz rękę do wojny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...