Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uchodźcy

Gość Pelé意

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 452
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dla zwierząt mówię stanowczo NIE!

Dla ludzi szukających pomocy i schronienia przed wojną, mówię stanowczo TAK

Tyle w temacie

Opublikowano

Robią większy rozpierdol niż na Ukrainie, pooglądajcie sobie filmiki na youtube i będziecie zazdrościć że jeszcze ich nie ma w naszym kraju ja nie wyobrażam sobie żeby tacy uchodźcy byli u nas, niby chcą lepszego życia bo wojna jest u nich w kraju a co do czego robią zadymy, wszczynają zamieszki a na dodatek na Węgrach normalnie proponują im picie i prowiant to co robią z nim? wyrzucają je to unia europejska pomaga im próbuje jakoś im zapewnić lepsze życie to oni to odrzucają proponuje postawić ultimatum albo się k***a ogarną z tym zachowaniem i pojadą tam gdzie mogą a nie wszyscy do niemczech albo wypierdalać do własnego kraju i bronić go. 

Opublikowano

Jak coś nie jest białe i zbliża się do granicy, to powinno być ostrzeliwane tak długo, aż przestanie się zbliżać. 

Tyle 

s2c77Oa.png

Opublikowano

Moim zdaniem powinniśmy jak najbardziej przyjmować imigrantów. Być może spotka nas to szczęście i w przyszłości w polsce wprowadzone zostanie prawo szariatu.

Opublikowano

Powiem tak... nie, niech wypierdalają, każdy ma swoje problemy. Ewentualnie przyjmować tylko takich, którzy wykazują chęć pracy i zachowują się jak cywilizowani ludzi, resztę odstrzelać.

­

Opublikowano

vgjwb5.jpg

Dla mnie bomba.

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Dla ciebie bomba a dla nich nie. Oni by chcieli mieć wszystko gotowe i przygotowane, nie chcieliby sobie brudzić rączek tylko żeby sobie siedzieli i dostawali za to pieniądze Francuzów/Niemców.

Opublikowano

Dla ciebie bomba a dla nich nie. Oni by chcieli mieć wszystko gotowe i przygotowane, nie chcieliby sobie brudzić rączek tylko żeby sobie siedzieli i dostawali za to pieniądze Francuzów/Niemców.

Tak naprawdę każdy by tego chciał, nie idealizuj tak innych ras.

Opublikowano

Moim zdaniem czesc z nich to normalni, spanikowani ludzie, jak na przykład kobiety z dziecmi, rodziny z podstarzalymi, wymeczonyni rodzicami i tak dalej. Te dziesięć cywilizowanych wniosków o azyl świadczy o tym, ze chociaż 10 normalnych osób tam było. Rozwiązanie proponowane przez Franciszka jest legitne i bardzo mądre, gwarantuje duże rozproszenie imigrantów (niemożność uprawiania patologii)i ogarnięcie sporej ich liczby. Ale ci gnoje, którzy idą na Niemcy i rozpierdalaja wszystko po drodze- brak słów. Jednocześnie są ci normalni ludzie, kwestia "czemu Arabowie ich nie przyjmą", kwestia również tego ze oni nie chca niczego innego niż Niemiec... Wychodzi z tego taki miszmasz, ze chyba najlepiej jest czekać i patrzeć, co się stanie w Niemczech jak dotra do swojej k***a ziemi obiecanej.

Zauważmy tez cos innego; normalni młodzi zbiegli do jakiegokolwiek kraju obok " byle nie w wojnie" albo zostali walczyć za niego. Ta fala to po prostu patologia, ktora zdecydowala sie na cos innego...

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

http://prostozmostu.net/swiat/londyn-muzulmanin-scial-glowe-82-letniej-kobiecie
Co osobiście o nich myślę? Polska powinna zająć się swoimi sprawami bo też posiadamy własne problemy, nie powinnismy oferować im żadnej pomocy, są to odmienne religie, pełno terrorystów, wyznawcy islamu już dali wiele razy pokaz swoich możliwości, a takowych nie potrzebujemy w Polsce :)

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

Tak naprawdę każdy by tego chciał, nie idealizuj tak innych ras.

Ale u nich akurat podjęcie jakiejkolwiek aktywności przychodzi ciężko, jak po grudzie. Już więcej honoru od takiego ma Ruski co sprzedaje u nas lewe fajki i wódkę bez akcyzy albo majtki i skarpety na bazarze chociaż próbuje robić na siebie, a nie siedzi na dupie i czeka.

Opublikowano

Nie ma normalnych ludzi, tam nawet dziecko jest uczone największych podstaw co do kałasznikowa, a jeśli są to życzę powodzenia w przeprowadzaniu selekcji lewaczki robaczki. 

Opublikowano

To zdjęcie powinno wsyszystko wyjaśniać i ja jestem takiego samego zdania...

19s786.jpg

Nie wierze w obrazki z Internetu od kiedy pól roku temu wrzuciłem na Demoty wyssane z palca info na temat dekretu (XXD) Kopacz podwyższającego cenę paliwa o 43 grosze. Następnego dnia wbijam na onet, a tam na stronie głównej: DEKRET KOPACZ TO FIKCJA. WYJASNIAMY DLACZEGO.

Od tamtego czasu nie wierze tym obrazkom ani trochę.

ps linki dla niedowiarkow

http://m.demotywatory.pl/4436625

I artykuł na Onet...

http://m.onet.pl/wiadomosci/kraj,0be49

;___________________;

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Szczerze mówiąc to ja bym odesłał z Polski trochę cebuli, która jest jak to mówicie bydłem, a na ich miejsce przyjął arabów, którzy przynajmniej wnieśliby coś do gastronomii. :) Pozdrawiam.

tumblr_inline_nt05diSJ3v1r02w2j_500.gif

Opublikowano

Szczerze mówiąc to ja bym odesłał z Polski trochę cebuli, która jest jak to mówicie bydłem, a na ich miejsce przyjął arabów, którzy przynajmniej wnieśliby coś do gastronomii. :) Pozdrawiam.

Aha czyli idąc tym tokiem:

- Przyjmujesz araba, oczywiście gotować z nich to każdy coś tam umie czy ich żony. Kij z tym, że równie dobrze może umieć zrobić coś więcej np. bombę.

- Pozbywasz się mięsa, które będzie reagować w razie jakiś ataków, taki przykładowy wpierdol.

- No i zrobi się druga Francja, ale biedna - serio chcesz jeszcze bardziej dobić ten kraj? O ile to możliwe?

- Nie potrzebujemy ich jedzenia - mamy własne, ale ciekawi mnie kto chociaż próbował czegoś z górskiej części kraju?

Po co Polska ma się nagle podlizywać UE jak według nich to ,, jakieś tam skandynawskie gówienko '' - wolałbym zobaczyć np. słabszą koparkę zrobioną przez POLSKĘ, a nie jakiś super ziemiogrzmot zrobiony przez jakąś dotację, pewnie jeszcze niemiecki.

Nie wierze w obrazki z Internetu od kiedy pól roku temu wrzuciłem na Demoty wyssane z palca info na temat dekretu (XXD) Kopacz podwyższającego cenę paliwa o 43 grosze. Następnego dnia wbijam na onet, a tam na stronie głównej: DEKRET KOPACZ TO FIKCJA. WYJASNIAMY DLACZEGO.

Od tamtego czasu nie wierze tym obrazkom ani trochę.

ps linki dla niedowiarkow

http://m.demotywatory.pl/4436625

I artykuł na Onet...

http://m.onet.pl/wiadomosci/kraj,0be49

;___________________;

Na demontach niby taka elita jest, ale jak widać to oni tam pewnie całe dnie przy książkach czy znajomych i w ogóle doktoranta mają, a jednak tam jest cała masa pierdół, że szkoda gadać, nie mówiąc o tym, że jakiś gimbus podał wyssane z palca ceny wszystkich surowców w Polsce i że niby jesteśmy wielką żyłą pieniędzy. W sumie to dobrze, że nie mamy za dużo surowców, bo zaraz jakiś Niemiec, by to kupił.

Dajmy Polskę jeszcze bardziej ruchać w dupę - spoko, ale potem może np. dostaniecie w mordę za konsekwencje tego czynu. Ja nic do nich nie mam, ale niech ogarną DUPĘ.

pyhvh7E.png

Opublikowano

W sumie to większość polaków nie chce przyjmować uchodźców w tym ja, niektórzy polacy otrzymują po 300 zł zasiłku a oni zapewne dostaną po 1000 zł zasiłku na rodzinkę. Nie zapominajmy także o tym, że my idziemy za pracą do innych państw UE co nie podoba się tym państwom.

Opublikowano

­

Przecież jak oni przyjadą do Polski to Polacy się wkurwią i zaczną każdego araba gnębić, zastraszać i inne podobne rzeczy xDDD

Niech spróbują tylko, nie w Polsce. Przypominam, jakie mamy środowisko patriotyczne i kibicowskie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...