Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uchodźcy

Gość Pelé意

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co z tego, że mam 16 lat? Nie raz byłem w domu kolegi, Turka, który się tam urodził, przyjechał do Niemiec w wieku 8 lat. Jego rodzice, bracia, babcia są w porządku, nie mają terrorystycznych zamiarów. W szkole, na ulicy, też są wszyscy spokojni, są w porządku i czasem lepiej się z nimi rozmawia niż z Polakiem, który nie przyjmuje do swojej świadomości, że nie istnieje tylko jego pogląd (A tacy ludzie istnieją i często ich widać). Może ze 3 razy w życiu widziałem kłótnie pomiędzy muzułmanami.

Sam nie szanując innych poglądów religijnych/obyczajowych przykładasz rękę do wojny.

Mu chodzi o to, że jeżeli kobieta urodziła dziecko w polsce, to dziecko wychowuje sie na naszych obyczajach i "zasadach". Dzieci nie zaszkodzą człowiekowi tym bardziej kobieta która jest traktowana gorzej niż ścierwo.

Ale tych uchodzców których my mamy przyjąć - to są dorośli faceci którzy nie mają szacunku do wlasnej osoby i za grosz honoru? Jeżeli chcesz, to poczytaj jaka jest ich religia i jak bardzo nienawidzą chrześcijan. Oni jak spotkają chrześcijanów w ich kraju - są zabijani, spalani żywcem, mają kare śmierci - bo są tego nauczeni od dziecka jeśli się tam wychowywali.

Gdyby szanowali naszą religię, naszą kulture - nie spalaliby krzyzów, nie rozbijali podobizn Jezusa itd.

A, żeby Cię nie zmartwić - w ich kraju rocznie jest gwałcone 400-500 tyś kobiet a w polsce 2000. Nadal sądzisz, że jest to dobre posunięcie przyjmować brudasów pod nasz dach, gdzie mamy wolny kraj bez żadnych wojen? Oni zrobią tylko niepotrzebne zamieszanie i nie zdziwie się, jak po kilku dniach już będzie w wiadomościach że dziecko zostało zabite, bądź kobieta zgwałcona. Wtedy możesz już śmiało chodzić z kijem, kastetem czy też bronią bo oni będą się rozmnażać jak robaki.

• Odpowiedzi 452
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mu chodzi o to, że jeżeli kobieta urodziła dziecko w polsce, to dziecko wychowuje sie na naszych obyczajach i "zasadach". Dzieci nie zaszkodzą człowiekowi tym bardziej kobieta która jest traktowana gorzej niż ścierwo.

Ale tych uchodzców których my mamy przyjąć - to są dorośli faceci którzy nie mają szacunku do wlasnej osoby i za grosz honoru? Jeżeli chcesz, to poczytaj jaka jest ich religia i jak bardzo nienawidzą chrześcijan. Oni jak spotkają chrześcijanów w ich kraju - są zabijani, spalani żywcem, mają kare śmierci - bo są tego nauczeni od dziecka jeśli się tam wychowywali.

Gdyby szanowali naszą religię, naszą kulture - nie spalaliby krzyzów, nie rozbijali podobizn Jezusa itd.

A może to dorośli faceci, którzy chcą żyć wraz ze swoimi rodzinami w spokojnym kraju bez wojen? Jestem ciekawy czy na ich miejscu zostałbyś tam skazany na śmierć, czy wyjechał w poszukiwanie miejsca na lepsze życie? To, że jest odłam islamu (może nie dosłownie odłam, ale grupa ludzi), który traktuje chrześcijan jak podludzi, nie świadczy o wszystkich muzułmanach na świecie.

To samo można powiedzieć o Polakach, jak spotka Polak muzułmanina w Polsce też od razu chce bić. Można też powiedzieć, że Polacy od małego kradną. Na to samo wychodzi.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

A może to dorośli faceci, którzy chcą żyć wraz ze swoimi rodzinami w spokojnym kraju bez wojen? Jestem ciekawy czy na ich miejscu zostałbyś tam skazany na śmierć, czy wyjechał w poszukiwanie miejsca na lepsze życie? To, że jest odłam islamu (może nie dosłownie odłam, ale grupa ludzi), który traktuje chrześcijan jak podludzi, nie świadczy o wszystkich muzułmanach na świecie.

To samo można powiedzieć o Polakach, jak spotka Polak muzułmanina w Polsce też od razu chce bić. Można też powiedzieć, że Polacy od małego kradną. Na to samo wychodzi.

Nie, oni nie chcą żyć bez wojen. 

linki w górę

Opublikowano

Nie, oni nie chcą żyć bez wojen. 

Mnie to wygląda na odmówienie pomocy, może i w sposób skandaliczny, ale też jeden filmik o całej arabskiej/tureckiej/etc.. rasie nie świadczy.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

To są Ci Twoi dorośli mężczyźni, którzy chcą spokojnie żyć, z dala od wojen. jest ich na pewno dużo więcej.

11056637_887140671372633_556216667016827

11933447_418596535000961_380646831253474

11259946_10153096341802060_8713284937532

zacny cytat :>

Opublikowano

To są Ci Twoi dorośli mężczyźni, którzy chcą spokojnie żyć, z dala od wojen. jest ich na pewno dużo więcej.

Pierwsze zdjęcie śmierdzi fejkiem, na temat drugiego się nie wypowiem, a te cycaty to chyba demoralizacja

Mieć sza­cunek, to znaczy słuchać dopóki wszys­cy nie zos­taną wysłucha­ni i zrozumieni.

To jest zacny cytat.

Opublikowano

Niech mi jakiś muzuman stanie na drodze, albo niech obrazi anime, to go powieszę za jaja, wypatroszę itp.

Dla mnie bzdura, dlaczego niby mamy pomagać krajom, który były podczas 2-giej wojny światowej obojętne?

Jak dla mnie będzie to masowa zagłada Europy, co może doprowadzić do kolejnych zamieszek, a nawet do kolejnej wojny na skalę światową.

Opublikowano

Pierwsze zdjęcie śmierdzi fejkiem, na temat drugiego się nie wypowiem, a te cycaty to chyba demoralizacja

To jest zacny cytat.

Jaki masz problem? Podawaj adres i po problemie. W europie ich nie chcemy. 

Deus vult

Opublikowano

Jaki masz problem? Podawaj adres i po problemie. W europie ich nie chcemy. 

"Podawaj adres i po problemie"

Aha... no ok, ciekawe

Ja problemu nie mam, wy macie właśnie problem, bo nie szanujecie innych ras. To jest ten problem właśnie.

Ja dyskusję z mojej strony kończę

Opublikowano

"Podawaj adres i po problemie"

Aha... no ok, ciekawe

Ja problemu nie mam, wy macie właśnie problem, bo nie szanujecie innych ras. To jest ten problem właśnie.

Ja dyskusję z mojej strony kończę

Ale ja po prostu bronię swojej cywilizacji przed ekspansją dzikusów. Szczęście naszych przyszłych dzieci jest dla mnie ważniejszej niż ich. 

Deus vult

Opublikowano

Mnie to wygląda na odmówienie pomocy, może i w sposób skandaliczny, ale też jeden filmik o całej arabskiej/tureckiej/etc.. rasie nie świadczy.

Tak tak tak, odmówienie pomocy - spoko, w takim razie na cholere pchają się tu pchają? Skoro nie potrzebują pomocy to wyjazd do siebie i tak mamy mało parków zoologicznych by pomieścić tyle zwierząt.

Opublikowano

Te dzikusy przekraczają granice Morza Śródziemnego bez pozwolenia europejskich narodów. Jest to atak na europe tylko, że bez broni więc co wedlug was powinno się robić gdy ktoś was atakuje? 

Opublikowano

To jest zacny cytat.

To dziwne, że śmierdzi Ci to fejkiem, bo owi ludzie sami chwalili się na swoich profilach takimi zdjęciami i zostali ujęci przez policję na Węgrzech, cy tam gdzieś. widać w temacie bardzo nie jesteś.

Mieć szacunek to jedno, a wpuszczać do europy ludzi, u których kobiety są gwałcone i bite i nie jest to niczym złym dla nich to drugie. poza tym w Polsce nie ma pieniędzy dla emerytów, chorych i domów dla biednych, a rząd będzie fiinansował tykające bomby. uważasz, że to jest dobre? to raczej rząd nie ma szacunku dla nas, a nie My, dla uchodźców. Przecież oni będą się zaraz domagali swoich praw tak jak homosie i tak nas wyprą z kraju. teraz czekać tylko, aż w europie większość praw będą mieli oni, niż my.

tutaj też masz mądrze napisane

Otóż w sprawie uchodźców, których Polska przyjmie (bo przyjmie, tego nikt nie zmieni, więc lepiej się z tym oswajajmy), mam zdanie proste. Nie będę wklejał kolejnych danych (np. ze Szwecji, gdzie wraz ze wzrostem wyznawców Islamu wielokrotnie wzrosła przestępczość, a szczególnie gwałty), których nikt nie zaneguje, a jedynie populta coś o tym, że w Ewangelii kazali miłować innych, a w ogóle, to "wy nie macie serca i jesteście nazistowskimi faszystami o zabarwieniu antysemickim nienawidząc biednych muzułmanów". Nie będę pisał o tym, że to imigranci, a nie uchodźcy, bo tego ludzie też nie łapią. Olewam to wszystko, bo i tak nie dociera. Do historii też się nie będę odnosił, bo ludzie lubią się wypowiadać, a jedyne co o historii w życiu czytali, to ściągawka przed sprawdzianem w szkole. Powiem prosto i sprawiedliwie.

Mam nadzieję, że w Polsce wraz ze wzrostem liczby wyznawców Islamu nie dojdzie do gwałtów, morderstw, oblewania kwasem itp. Ale... jeśli już dojdzie, to mam nadzieję, bardzo szczerą nadzieję, że to zwolennicy ich przyjęcia, że ich żony, matki, siostry i córki, że to ich bracia, synowie i mężowie będą mordowani, oblewani kwasem i gwałceni. Tylko i wyłącznie zwolennicy i ich bliscy, a nie cała reszta, która tego u siebie nie chce. Przecież jeśli chcą, to o krzywdzie nie może być mowy. Mają wziąć na siebie cały pakiet, a nie tylko "wybrane elementy" w stylu dziecka utopionego i wyrzuconego na brzeg (bo tatuś chciał sobie w Europie zęby zrobić). Szczerze powiem, że to byłoby najbardziej sprawiedliwe i każdy chyba przyzna, że to się zgadza... szkoda tylko, że jest to kompletnie nierealne

Opublikowano

Co innego przyjąć imigrantów, którzy chcą pracować, a co innego przyjąć uchodźców, którzy chcą zasiłków w dodatku narzucając swoją kulturę i religię. Mało tego, wśród nich są najzwyklejsi terroryści, którzy wykorzystali ten moment do wtopienia się w tłum i przedostanie przez granice.

Trafiłem ostatnio na ciekawy materiał mówiący o tym, że aby utrzymać daną kulturę przez 25 lat potrzebny jest wskaźnik urodzin 2.11, a w sytuacji, gdy wskaźnik wynosi mniej niż 1.30 jest już nie możliwe, aby odwrócić sytuację (polepszyć). W tej chwili Polska ma wskaźnik 1.40, a średnia arytmetyczna w Europie to około 1.30, natomiast w krajach Muzułmańskich wskaźnik wynosi ponad 8.0, a to oznacza, że w ciągu 7 najbliższych lat Islam będzie dominował na całym świecie spośród innych religii. Drugą ciekawostką jest to, że nawet Niemieckie władze przyznały, że przy takim tempie w 2050 roku Niemcy będą krajem Muzułmańskim.

Naszym obowiązkiem jest utrzymywanie swojej kultury i zaprzestanie tolerancji kogo popadnie. Europa umiera.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Nie przyjmowac ich

.. zreszta kto normalny wybiera sie do polski ? Polska to specyficzny kraj. Nie beda mieli latwego zycia bo kibice ich napadna

Nie wspomme juz ze wsrod uchodzcow sa terorysci!

Jak spotkam turka ktory wlamal mi sie na konto w silku nie recze za siebie!

Opublikowano

Tak tak tak, odmówienie pomocy - spoko, w takim razie na cholere pchają się tu pchają? Skoro nie potrzebują pomocy to wyjazd do siebie i tak mamy mało parków zoologicznych by pomieścić tyle zwierząt.

O ile pamiętam to ta sytuacja była już wyjaśniona, że na filmie jest grupa uchodźców, która została wpuszczona do Węgier przed zwiększeniem nastroji ksenofobicznych i odmówienie pomocy (Pochodzącej od czerwonego krzyża, nie rządu Węgier) było bojkotem węgierskiej polityki antyimigracyjnej.

Pierwsze zdjęcie nie ma w ogóle żadnej historii, nawet nie wiadomo czy to ten sam człowiek tylko to jakaś całkowicie anonimowa postać.

Drugie zdjęcie zostało już udowodnione, że jest fałszywe. Ten człowiek to żołnierz wolnej armii syryjskiej walczącej z ISIS (Potem pojawiła się kontra w postaci opowieści o rzekomej jego walce z Assadem, oczywiście niepotwierdzone)

Trzecie zdjęcie to typowa kucowska propaganda.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Co innego przyjąć imigrantów, którzy chcą pracować, a co innego przyjąć uchodźców, którzy chcą zasiłków w dodatku narzucając swoją kulturę i religię. Mało tego, wśród nich są najzwyklejsi terroryści, którzy wykorzystali ten moment do wtopienia się w tłum i przedostanie przez granice.

Trafiłem ostatnio na ciekawy materiał mówiący o tym, że aby utrzymać daną kulturę przez 25 lat potrzebny jest wskaźnik urodzin 2.11, a w sytuacji, gdy wskaźnik wynosi mniej niż 1.30 jest już nie możliwe, aby odwrócić sytuację (polepszyć). W tej chwili Polska ma wskaźnik 1.40, a średnia arytmetyczna w Europie to około 1.30, natomiast w krajach Muzułmańskich wskaźnik wynosi ponad 8.0, a to oznacza, że w ciągu 7 najbliższych lat Islam będzie dominował na całym świecie spośród innych religii. Drugą ciekawostką jest to, że nawet Niemieckie władze przyznały, że przy takim tempie w 2050 roku Niemcy będą krajem Muzułmańskim.

Naszym obowiązkiem jest utrzymywanie swojej kultury i zaprzestanie tolerancji kogo popadnie. Europa umiera.

No super zatrudnianie imigrantów w Polsce polecam sprawdzić ile osob siedzi Polaków  w bezrobociu  <.<.No to super materiał , jestem zdania aby ruszyć akcje wykastruj muzułmana  i taka akcja zeby sie toczyla przez 25-30 lat tak aby złapać równowage.A co jesli te zwierzeta przez wieku maja za zadanie caly czasz sie rozmnażać zeby wkoncu przejąć wladze nad calym swiatem ? a to co teraz jest 50% planu?

Opublikowano

Ja czekam na Islamizację, która przywróci porządek w tym kraju.

Porządek? Bym wolał żeby 100lat rządziło Polską LSD niż oni...

Opublikowano

Ale nad czym Wy dumacie? Zaminować granice, rozstawić czołgi, każdy kto się zbliża a nie jest białym unicestwiać? Mamy przegrać tą wojnę?

Deus vult

Opublikowano

No super zatrudnianie imigrantów w Polsce polecam sprawdzić ile osob siedzi Polaków  w bezrobociu  <.<.No to super materiał , jestem zdania aby ruszyć akcje wykastruj muzułmana  i taka akcja zeby sie toczyla przez 25-30 lat tak aby złapać równowage.A co jesli te zwierzeta przez wieku maja za zadanie caly czasz sie rozmnażać zeby wkoncu przejąć wladze nad calym swiatem ? a to co teraz jest 50% planu?

To, że są bezrobotni to wina socjalizmu jaki panuje w Polsce - te wszystkie zasiłki, dofinansowania, ogromna biurokracja, podatki itd. O tym można by się bardziej rozpisać. Ameryka zbudowała potęgę, bo przyjmowała imigrantów chcących pracować. Jeśli ktoś jest w czymś lepszy to powinien być zatrudniony i w interesie pracodawcy jest przyjmowanie najlepszych niezależnie od tego czy to Polak czy Chińczyk. A uchodźcy nie chcą pracować, chcą zasiłków, ba! Nawet uciekają z Polski, bo są tu za małe zasiłki i to jest chore.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Słyszałem, że mają dostać 1500 ojro co miesiąc. Skąd oni wezmą kasę na to?

Opublikowano

Słyszałem, że mają dostać 1500 ojro co miesiąc. Skąd oni wezmą kasę na to?

Z twojej kieszeni :) Czyli z podatków :)

Opublikowano

Czytam te żałosne posty i oczom nie wierzę...  :(( Powinniśmy jak najbardziej pomóc, ale imigrantom przybywającym z krajów objętych wojen. Tak nakazują prawa moralne. Niestety, ale obecną sytuację wykorzystują obywatele innych państw arabskich (nie objętych wojną) którzy przybywają do europy w celach ekonomicznych. Nie po to żeby pracować jak ci pierwsi, ale po to żeby żyć na socjalu i organizować manifestacje.

Przyjąć -> Potrzebujących tzn. ludzi których życie w ich państwie jest zagrożone

Nie przyjąć -> Plebsów liczących tylko i wyłącznie na socjal.

Nas jako Polski ten problem nie dotyczy. Ci potrzebujący zostaną owszem i do nas przydzieleni, ale zasymilują się z społeczeństwem, bo im nie zależy na $$$, ale na przeżyciu następnego dnia. Natomiast ci drudzy przyjadą do Polski i chwilę po tym uciekną do Niemiec, gdzie czeka na nich dużo większy socjal.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...