Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uchodźcy

Gość Pelé意

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macie swoich uchodźców! W Niemczech już pierwsze włamania i kradzieże, na granicy coraz więcej przechwyconych ładunków z bronią i amunicją. Jeżeli jakaś wyższa instytucja (w tym przypadku Unia Europejska) mówi nam co mamy robić, bo jak nie to dostaniemy karę finansową w wysokości 0,002 budżetu państwa i jakieś inne embarga, to to już nie jest niepodległość. 

11990514_860500074033423_312177789589968

• Odpowiedzi 452
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"Podawaj adres i po problemie"

Aha... no ok, ciekawe

Ja problemu nie mam, wy macie właśnie problem, bo nie szanujecie innych ras. To jest ten problem właśnie.

Ja dyskusję z mojej strony kończę

Człowieku, w dupie byłeś i gówno widziałeś za przeproszeniem. ;) Merkel, moim zdaniem prekursor tego pomysłu, gdyż Niemcom jest potrzebna tania siła robocza, właśnie wprowadza kontrolę na swoich granicach. W Niemczech pierwsze kradzieże, gwałty. 

Piękna asymilacja. :yay:  Na granicach w ostatnim miesiącu wzrosła liczba zatrzymanych ładunków z bronią i amunicją. 

Opublikowano

1. Rozpoczął się plan ISIS

2. Za 4 lata głosujemy na Korwina

3. Odłączamy się od Unii Europejskiej

Mieszkam w województwie Dolnośląskim, 30 km od miejscowości w której mieszkam znajduje się wioska która liczy raptem 50 osób.

W tej wiosce uchodźcom został przyznany dom jednorodzinny w którym mieszka 80 uchodźców. Gdy ktoś z okolicy zostanie zgwałcony, zamordowany, zaginie lub coś się komuś stanie..

Wtedy ten dom zostanie oblany benzyną i pójdzie z dymem razem z nimi. Taka jest prawda takie są realia. Dodam że gdy polska młodzież z tej okolicy spotka gdzies na ulicy grupe uchodzców to wpierdol mają gwarantowany.. no chyba że będą spokojnie i nie będą szukać dymu bo tak naprawdę islam dzieli się na dzikusów i normalnych ludzi.

0 pomocy dla nich! 0 finansowania! chcą niech będą w Polsce ale na odizolowanym terenie i niech sami na siebie pracują bo nas nie stać na utrzymywanie polaków, a co dopiero jakiś obcych uciekinierów z kraju z pojebaną religią!

J**** Allaha!

J**** Unie Europejską

J**** Angele Merkel

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

niestety 2015.09.17 w EU zapadła decyzja potwierdzają że nasz kraj nie jest suwerenny, konsytuacja nie ma znaczenia. Wiecie co nam pozostało? stworzyć obywatelską linie obrony granic, lotnisk i pilnować tego wszystkiego jak Ukraińcy na Majdanie tworzyli obywatelskie linie obrony granic miast 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Tak czy siak, będzie tak że do nas wsypią śmieć ludzki a za kikla miesięcy zamkną granice niemieckie itd, itp a my będziemy jak gówno w dupie za przeproszeniem.

Kto chcę, niech ich przyjmuje pod ten dach, ja nie zamierzam pracować za tych brudasów - dodam, ze to co oni już robią jest po prostu klęską.

Jak robią w ameryce bądź Rosji? Putin może i jest głupi na swój sposób i ma fioła - jednak jak powiedział: Jak chociaż jeden brudas przejdzie przez nasze pola, to zostanie zabity w kilka sekund, nie chcemy żadnych brudasów".
On ma gdzieś, co powiedzą o ich kraju - mimo że jest głupi, ale słowny i do tego broni swój kraj.

A polska? Mogłaby brać z tego przykład, ale nie, lepiej ich przyjąć bo jak nie przyjmiemy to będziemy mieli zniszczoną opinie. :)

Opublikowano

Tak czy siak, będzie tak że do nas wsypią śmieć ludzki a za kikla miesięcy zamkną granice niemieckie itd, itp a my będziemy jak gówno w dupie za przeproszeniem.

Kto chcę, niech ich przyjmuje pod ten dach, ja nie zamierzam pracować za tych brudasów - dodam, ze to co oni już robią jest po prostu klęską.

Jak robią w ameryce bądź Rosji? Putin może i jest głupi na swój sposób i ma fioła - jednak jak powiedział: Jak chociaż jeden brudas przejdzie przez nasze pola, to zostanie zabity w kilka sekund, nie chcemy żadnych brudasów".

On ma gdzieś, co powiedzą o ich kraju - mimo że jest głupi, ale słowny i do tego broni swój kraj.

A polska? Mogłaby brać z tego przykład, ale nie, lepiej ich przyjąć bo jak nie przyjmiemy to będziemy mieli zniszczoną opinie. :)

Ameryka jest bardziej uczulona na muzułmanów. Putin nie jest głupi. Ktoś kto jest głupi nie ma 75% poparcia w Rosji. Dla Rosjan Putin to najlepszy możliwy polityk. Trzyma w szachu pół świata. Wszystkie te embarga Obamy (który nawet nie powinien być prezydentem USA) śmieszą mnie, a Putina jeszcze bardziej.

Opublikowano

No nic, pozostaje czekać. Według mnie będzie trzeba walczyć o swoje, bądź po prostu wylecieć do Rosji czy też innego kraju, który nie ma takiego problemu.

Opublikowano

Generalnie to powinni depertowac wszystkich albo strzelac na granicy. Przykładem, że to sa pasożyty jest parafia w gdzies w Śremie bodajże. Parafia(zwykli ludzie) się z rzucili, proboszcz sie postaral o mieszkanie, szkole dla dzieci, prace dla dorosłych, a ten śmiec ludzki nie potrafił tego docenić. Pod osłoną nocy uciekli bez słowa do niemiec.

I byli to chrześcijańscy uchodzcy.

Także po takiej sytuacji i wielu innych przypadkach rozbojów itp moje zdanie może byc. Strzelac na granicy

Tutaj link i moge poręczyc ze jest to autentyczna sytuacja.

http://natemat.pl/154243,parafia-przyjela-uchodzcow-z-syrii-a-oni-w-nocy-uciekli-do-niemiec-dalismy-im-mieszkanie-i-oferte-pracy-to-niepojete

Opublikowano

dlaczego nikt nie uspokoi tej wojny w Syrii? byłoby po problemie. Amerykanie bawią się w obrońców świata więc powinni tam wjechać wrzucić kilka bomb i nie byłoby problemu.

Europa jest zbyt pomocna i to ich może zgubić

a papież to już w ogóle.. beka z niego :D

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Niemcy już od paru dni przywrócili kontrolę na granicach ;)

Opublikowano

2. Za 4 lata głosujemy na Korwina

3. Odłączamy się od Unii Europejskiej

Dobrze, że za 4 lata skończę technikum i będę mógł wyjechać jak najdalej od polandii. Jak sobie wyobrażasz odłączenie Polski od UE? Podatki +50% ??? Jesteśmy zbyt słabo rozwiniętym państwem aby móc samodzielnie DOBRZE prosperować. Korwin nie zdobędzie więcej niż 5% 3% nic dziwnego w końcu nikt nie chcę mieć takiego wariata w "rządzie".

To wszystko wina USA. To ona spowodowała wzrost terroryzmu w tamtych regionach główną przyczyną była aneksja Iraku w 2003 roku bodajże.

Nie, nie ;) Czy USA miała kolonie i hamowała rozwój tych wszystkich państw? No właśnie! Winę ponosi Europę i teraz odczuję to na własnej skórze. Chciało się mieć kolonie na całym globie? Trzeba teraz za to zapłacić godziwą karę. ;) Gdyby nie kolonie. 80% krajów trzeciego świata byłoby potęgami jak Niemcy, Stany itp. itd.

Bywalec
Opublikowano

Dobrze, że za 4 lata skończę technikum i będę mógł wyjechać jak najdalej od polandii. Jak sobie wyobrażasz odłączenie Polski od UE? Podatki +50% ??? Jesteśmy zbyt słabo rozwiniętym państwem aby móc samodzielnie DOBRZE prosperować. Korwin nie zdobędzie więcej niż 5% 3% nic dziwnego w końcu nikt nie chcę mieć takiego wariata w "rządzie".

Nie, nie ;) Czy USA miała kolonie i hamowała rozwój tych wszystkich państw? No właśnie! Winę ponosi Europę i teraz odczuję to na własnej skórze. Chciało się mieć kolonie na całym globie? Trzeba teraz za to zapłacić godziwą karę. ;) Gdyby nie kolonie. 80% krajów trzeciego świata byłoby potęgami jak Niemcy, Stany itp. itd.

Równie dobrze można napisać, że gdyby nie Niemcy, Ruscy itp. itd. to Polska byłaby potęgą światową.

Opublikowano

Dlatego należy stworzyć unię z Polską, Słowacją, Czechami i Węgrami. I odłączyć się od tej patologii jaką jest UE

Deus vult

Opublikowano

Równie dobrze można napisać, że gdyby nie Niemcy, Ruscy itp. itd. to Polska byłaby potęgą światową.

+1

Dlatego należy stworzyć unię z Polską, Słowacją, Czechami i Węgrami. I odłączyć się od tej patologii jaką jest UE

Tak to też byłby dobry pomysł, ale raczej niemożliwy do realizacji patrząc na nasz rząd, tfu psuedo-rząd, bo do rządu to temu daleko. Jako Polska powinniśmy także bardziej podlizywać się Rosji niż zachodowi, który nie raz pokazał nam środkowy palec gdy potrzebowaliśmy pomocy. Niestety nasz rząd zamiast starać się chociaż zachować przyjacielskie stosunki z Rosją to fika jej przy pierwszej lepszej okazji. Pomijam fakt, że w propagandzie zwanej inaczej TVN, TVP czy też Polsat. Co chwilę mówi się jaka ta Rosja jest okropna, biedna itp. jednak tak czy siak to potężny i bogaty kraj, którego nikt nie zawaha się zaatakować. Oczywiście uchodźców w Rosji nie uświadczymy, bo Władek jasno i wyraźnie powiedział "Jeśli chcesz żyć w Rosji, musisz mówić po Rosyjsku i szanować tradycję narodowe" i tam nie ma czegoś takiego, że żyjesz na zasiłkach i masz wszystko gdzieś. Tam dla każdego jest praca. Nie pracujesz = nie masz pieniędzy. Proste i logiczne. ;)

Opublikowano

Poniekąd to jest wina USA. Zatopili swoje łapska demokracji tam gdzie tylko wywąchali ropę. Gdyby nie USA to może obyło by się bez wojny Izraela z Palestyną.

Opublikowano

Poniekąd to jest wina USA. Zatopili swoje łapska demokracji tam gdzie tylko wywąchali ropę. Gdyby nie USA to może obyło by się bez wojny Izraela z Palestyną.

Gdyby USA i inne kraje zainteresowały się biedotą to:

- Byłyby dwa podziały państw zamiast trzech: średnio-rozwinięte i przodujące. Bez żadnych krajów trzeciego świata.

- Zniknąłby głód, pragnienie, prawdopodobnie nie pojawiłby się różne groźne choroby spowodowane brudem.

- Spora siła robocza o niewygórowanych standardach przy odpowiedniej edukacji.

- Brak dzikusów, zmniejszenie terroryzmu i wielu innych rzeczy.

A USA to ma co chce, bo tyle i masz być cicho. Niby kraj wolności, ale tylko u siebie.

@Wojciech zacznijmy od tego, że w tych krajach muszą być jacyś ogarnięci polityce to po pierwsze.

Jeżeli nawet są tam ogarnięci politycy to muszą być u nas - co jak wiadomo jest pojęciem abstrakcyjnym i utopijnym.

A do tych uciekających z polski to niedługo i was nie będą chcieć. W sumie to ciekawe jak sobie inne państwa z tym poradzą, oby lepiej niż nasz ,, rząd ''.

pyhvh7E.png

Opublikowano

A do tych uciekających z polski to niedługo i was nie będą chcieć.

Tu akurat się nie zgodzę. Obecnie trudno o rozwinięty kraj, gdzie nie ma dużej mniejszości narodowej. Różnica pomiędzy nami, a tymi dzikusami (tak wiem, kilka dni temu ich broniłem, ale to co wyprawiają przekracza wszelkie granice) jest ogromna. Oni przyjeżdżają dla zasiłku, a my dla pracy i to ostrej, bo jako naród pracując przekraczamy wszelkie normy. Po prostu jesteśmy pracoholikami i można to dostrzec na każdym kroku.

Opublikowano

Pominę wątek USA, ale Europa swoimi koloniami niczym nie zawinęła. Wiesz czemu? Bo kiedy mieli kolonie rozwijali je, ale oczywiście dzikusi tak bardzo chcieli mieć własne państwo to mają, nieważne, że za czasów kolonii żyło się lepiej, najlepiej zrzucić winę na Europę, gdzie nigdzie nie zawinęła. Chyba mi nie powiesz, że UK hamowało rozwój ziem na których mieli kolonie? Rozwijali je pod każdym względem, bo to były tania siła robocza. Patrz co się dzieję z Afryką, od kiedy Europa nic tam nie może powiedzieć. Ale według takich lewaków jak ty powinniśmy im pomóc, bo tak wymaga etyka. Bzdura. Sami sobie są winni, niech umierają przez biedę, którą sami sobie zafundowali. 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...